Binnaz Abla Hatunları :))

Pc'ye bağlamıştır.

Kimsenin ki Balık değil mi? Balık erkeğini anlama kılavuzu istiyorum
Ben cok zit 2 balik tanidim teki komsuydu iliskisinin bittigine bina tanik oldu

Teki sinif arkadasimdi ikisinin ortak ozelligi uzun iliskileri ve giyimde titizlikleriydi onun disinda biri cok caliskan oteki tembeldi ikiside alık gibi balık degil bildigin zipirdi

ay cancağzım şöyle bir sıkıntımız var

beni engelledi, sonra engeli kaldırdı ama o engel kalkmadı hala.
sms atabiliyorum ama arayamıyorum
başına geldi mi yahu nasıl çözeriz bunu?
Telefondan mi yapmis engeli yoksa operator uzerinden mi? Telefondansa bilmiyorum ama operator uzerindense ve turkcellse sms ve cagri engelleme ozellikleri ayrı ayrı iptal ediliyor.

Ay bu da zıpırrrr üstelik çok zeki ve uyanık şeytana pabucu ters giydirir. Bina tanık oldu he iyiymiş

Ay bu da zıpırrrr üstelik çok zeki ve uyanık şeytana pabucu ters giydirir. Bina tanık oldu he iyiymiş

Arkadan iş cevirirler dikkat..sana gulucuk gosterip koynunda bicak saplamayi ihmal etmezler...buarada en fazla seri katil bu burctan cikar hahaa

Arkadan iş cevirirler dikkat..sana gulucuk gosterip koynunda bicak saplamayi ihmal etmezler...buarada en fazla seri katil bu burctan cikar hahaa

resmen benimkini anlattınız kendine çok çok özen gösteren şımarık bir tip tam çakal şeytandan daha şeytan. Balık erkekleri çok dengesizdir hangi ruh halinde olacaklarını kestirmek zor..

O değilde Kova erkeği iyiydi (çok çok eski sevgili hatırlandı)

bendeki kova

kovada hep felsefe yapiyo anam..
balik la cikmak icin saglam kafa lazim hop hop oynuyor lar ...

Ahahahah Ayyy pythia içimi karartın hee gelen giden yok zaten

kuzu keske bu oglaga toslamadan once bu forumla tanissaydim cok bulasmazdim ondan yapiyorum kizz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…