- 13 Eylül 2016
- 2.882
- 5.857
- 158
- Konu Sahibi masalkizi-
-
ay cancağzım şöyle bir sıkıntımız varben variim antoniee
Ben cok zit 2 balik tanidim teki komsuydu iliskisinin bittigine bina tanik olduPc'ye bağlamıştır.
Kimsenin ki Balık değil mi?Balık erkeğini anlama kılavuzu istiyorum
ne demek engelledi? ne oluyor?ay cancağzım şöyle bir sıkıntımız var
beni engelledi, sonra engeli kaldırdı ama o engel kalkmadı hala.
sms atabiliyorum ama arayamıyorum
başına geldi mi yahu nasıl çözeriz bunu?
Telefondan mi yapmis engeli yoksa operator uzerinden mi? Telefondansa bilmiyorum ama operator uzerindense ve turkcellse sms ve cagri engelleme ozellikleri ayrı ayrı iptal ediliyor.ay cancağzım şöyle bir sıkıntımız var
beni engelledi, sonra engeli kaldırdı ama o engel kalkmadı hala.
sms atabiliyorum ama arayamıyorum
başına geldi mi yahu nasıl çözeriz bunu?
Ben cok zit 2 balik tanidim teki komsuydu iliskisinin bittigine bina tanik oldu
Teki sinif arkadasimdi ikisinin ortak ozelligi uzun iliskileri ve giyimde titizlikleriydi onun disinda biri cok caliskan oteki tembeldi ikiside alık gibi balık degil bildigin zipirdi
eski engel milenartcığım onu kaldıramadık biz halane demek engelledi? ne oluyor?
telefondan yapmış yaTelefondan mi yapmis engeli yoksa operator uzerinden mi? Telefondansa bilmiyorum ama operator uzerindense ve turkcellse sms ve cagri engelleme ozellikleri ayrı ayrı iptal ediliyor.
Ay bu da zıpırrrrüstelik çok zeki ve uyanık şeytana pabucu ters giydirir. Bina tanık oldu he iyiymiş
2side oyleydi bak bununla 3 oldu.. espriler firlamaliklar hee bide guzel guluyorlardiAy bu da zıpırrrrüstelik çok zeki ve uyanık şeytana pabucu ters giydirir. Bina tanık oldu he iyiymiş
Ay bu da zıpırrrrüstelik çok zeki ve uyanık şeytana pabucu ters giydirir. Bina tanık oldu he iyiymiş
Arkadan iş cevirirler dikkat..sana gulucuk gosterip koynunda bicak saplamayi ihmal etmezler...buarada en fazla seri katil bu burctan cikar hahaa
Arkadan iş cevirirler dikkat..sana gulucuk gosterip koynunda bicak saplamayi ihmal etmezler...buarada en fazla seri katil bu burctan cikar hahaa
bendeki kovaresmen benimkini anlattınız kendine çok çok özen gösteren şımarık bir tip tam çakal şeytandan daha şeytan. Balık erkekleri çok dengesizdir hangi ruh halinde olacaklarını kestirmek zor..
O değilde Kova erkeği iyiydi (çok çok eski sevgili hatırlandı)
Reddedilenler listesi varmis oradan silmis midir?eski engel milenartcığım onu kaldıramadık biz hala
telefondan yapmış ya
2side oyleydi bak bununla 3 oldu.. espriler firlamaliklar hee bide guzel guluyorlardi
evetReddedilenler listesi varmis oradan silmis midir?
Telefoncuya gidinevet
engelsiz gözüküyorum ama engelliyim, çok saçma
valla format attırcam zorlaTelefoncuya gidin
resmen benimkini anlattınız kendine çok çok özen gösteren şımarık bir tip tam çakal şeytandan daha şeytan. Balık erkekleri çok dengesizdir hangi ruh halinde olacaklarını kestirmek zor..
O değilde Kova erkeği iyiydi (çok çok eski sevgili hatırlandı)
Ahahahah Ayyy pythia içimi karartın heegelen giden yok zaten
kovalar iyidir iyibendeki kova
Kapatıp acsın telefonuevet
engelsiz gözüküyorum ama engelliyim, çok saçma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?