- 12 Ekim 2012
- 632
- 876
- 103
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Er kişiler için Sertap Erenerin şarkısı vardı toparlayamıyorumama şu kısım 10 numara
Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmak gerek
Spiro nofrost ve nice topic güzellerini üzenler kazana giriyorsunuz
Tutmuyorum yazıyorumkızlar birisine çok yazasınız geldiğinde kendinizi nasıl tutuyorsunuz ya? sanki içimdekileri boşaltmazsam patlayacakmışım gibi hissediyorum ama bir daha hiç yazmamam lazım. önerileri alayım
kızlar birisine çok yazasınız geldiğinde kendinizi nasıl tutuyorsunuz ya? sanki içimdekileri boşaltmazsam patlayacakmışım gibi hissediyorum ama bir daha hiç yazmamam lazım. önerileri alayım
kızlar birisine çok yazasınız geldiğinde kendinizi nasıl tutuyorsunuz ya? sanki içimdekileri boşaltmazsam patlayacakmışım gibi hissediyorum ama bir daha hiç yazmamam lazım. önerileri alayım
Onu enn iyi bilirim ben epeydir yazmamistim ve sonuc an itibariyle ; ayrilik
buna emoji bile koymuyorum...
Niye kuzu ayrılık
Ters birşey mi dedi nofrost denen nankör
bugün mü ayrıldınız?Onu enn iyi bilirim ben epeydir yazmamistim ve sonuc an itibariyle ; ayrilik
buna emoji bile koymuyorum...
O bitirdi ben sevmiyormuşum..(yokyaaa)
Sen mi sevmiyormuşsun
Yok artık o kadar mesaj bekleyen nofrostun huyunu suyunu bilen kim acaba?sensin!
Ay bu erkekler valla salakne diyeceklerini bilemiyorlar
Kusura bakmaDasdar m ama başka sığınacak mazeret yok mu de?
Sana üzüldüm beğenmiyorum kuzumkeyif kalmadı
mobil uygulamasında en az 2 tl yükleniyor. 2 kez alırsan eksik kısım tamamlanır arta kalmaz.kızlar merhaba, benim birsorum olacaktı. Ben binnaz abladan doğum günü için 160 kredi aldım. 200 kredilik birine baktırmak istiyorum. o 40 krediyi paket almadan nasıl alırım ? çünkü 40 kredi için paket almam çok gereksiz olur diye düşünüyorum. bana yardımcı olursanız çok sevinirim
çok teşekkürlermobil uygulamasında en az 2 tl yükleniyor. 2 kez alırsan eksik kısım tamamlanır arta kalmaz.
Dasdar çabuk gel buraya kuzu
bu topic boş kaldı
spiro ile nofrost tanışmış olamazlar.nofrost askerlik yapmadı.ay ben dur ihbar edeyim kaçak diye
ama ego inat huylarını aldılar nemrutlar
Kurtardin bizi banlanmaktan kuzu
Vayy spiro askerlik yapmadin he yakalayin su kaçağı
Ayni siskin egoyu agir tabanligi almış bunlar made cigim ruh ikizleri masallah
Sorma kuzummm. kim öğretti bunlara bu egoyudesem bence futbol oynadıkları için taktikten egoları var
spiroyu ihbar edelimeline de verelim akıllı olmayan telefonu üniv mezunu olan spiroya soğan kestirsinler bol bol duygulansın sonra soğan keserken haksızlıkları aklına gelsin bir made vardı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?