Binnaz Abla Hatunları :))

Er kişiler için Sertap Erenerin şarkısı vardı toparlayamıyorum ama şu kısım 10 numara
Hepsini bir kazana atıp toptan kaynatmak gerek
Spiro nofrost ve nice topic güzellerini üzenler kazana giriyorsunuz

kızlar birisine çok yazasınız geldiğinde kendinizi nasıl tutuyorsunuz ya? sanki içimdekileri boşaltmazsam patlayacakmışım gibi hissediyorum ama bir daha hiç yazmamam lazım. önerileri alayım

kızlar birisine çok yazasınız geldiğinde kendinizi nasıl tutuyorsunuz ya? sanki içimdekileri boşaltmazsam patlayacakmışım gibi hissediyorum ama bir daha hiç yazmamam lazım. önerileri alayım

Şimdi böyle beddualı yazacaksam önceden notlara kaydedip uzun uzun bekleyip gece ağlarken yazıyorum
Ama sonra pişman oluyorum bu kadar ileri gitmemeliydim diyorum.
ne kadar spiroya kızsam ve kırgın olsam da bendenizden yemediği laf kalmadı
Ama iyi bişey yazacaksam hiç beklemem.çünkü ertelersem vazgeçerim

Onu enn iyi bilirim ben epeydir yazmamistim ve sonuc an itibariyle ; ayrilik
buna emoji bile koymuyorum...

O bitirdi ben sevmiyormuşum..(yokyaaa)

Sen mi sevmiyormuşsun
Yok artık o kadar mesaj bekleyen nofrostun huyunu suyunu bilen kim acaba?sensin!
Ay bu erkekler valla salak ne diyeceklerini bilemiyorlar
Kusura bakma Dasdar m ama başka sığınacak mazeret yok mu de?
Sana üzüldüm beğenmiyorum kuzum keyif kalmadı

Ayy canisi saol birbirimize dert ortagi olduk valla
erkeklerin sevgiye ihtiyaci yok artik ben bunu anladim
evet mazaret icoooook ilginc tamam sogugum bende ama isgillenmiyor de deilim mazaret mi diye

kızlar merhaba, benim birsorum olacaktı. Ben binnaz abladan doğum günü için 160 kredi aldım. 200 kredilik birine baktırmak istiyorum. o 40 krediyi paket almadan nasıl alırım ? çünkü 40 kredi için paket almam çok gereksiz olur diye düşünüyorum. bana yardımcı olursanız çok sevinirim

mobil uygulamasında en az 2 tl yükleniyor. 2 kez alırsan eksik kısım tamamlanır arta kalmaz.

Dasdar çabuk gel buraya kuzu
bu topic boş kaldı
spiro ile nofrost tanışmış olamazlar.nofrost askerlik yapmadı.ay ben dur ihbar edeyim kaçak diye
ama ego inat huylarını aldılar nemrutlar

Dasdar çabuk gel buraya kuzu
bu topic boş kaldı
spiro ile nofrost tanışmış olamazlar.nofrost askerlik yapmadı.ay ben dur ihbar edeyim kaçak diye
ama ego inat huylarını aldılar nemrutlar

Kurtardin bizi banlanmaktan kuzu

Vayy spiro askerlik yapmadin he yakalayin su kaçağı

Ayni siskin egoyu agir tabanligi almış bunlar made cigim ruh ikizleri masallah

Kurtardin bizi banlanmaktan kuzu

Vayy spiro askerlik yapmadin he yakalayin su kaçağı

Ayni siskin egoyu agir tabanligi almış bunlar made cigim ruh ikizleri masallah

Sorma kuzummm. kim öğretti bunlara bu egoyudesem bence futbol oynadıkları için taktikten egoları var
spiroyu ihbar edelim eline de verelim akıllı olmayan telefonu üniv mezunu olan spiroya soğan kestirsinler bol bol duygulansın sonra soğan keserken haksızlıkları aklına gelsin bir made vardı diye

Gelmezz kuzu uzuldum bak simdi seni uzdugu icin spiro ya kizdim

benimkide beni uykusuz yapti akil ve benzetme yetenegimi de çaldı gitti

yeni birine asik olurum diye korkuyorum bu aralar daha ona ispat edememisken

madeleineto nerdesinnnnn simdide sen mi uctun napcam boyle ben ya bu nedir anlamadim herkes ucuyor sevgilim ucuyor sonra ben simdide sen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…