Binnaz Abla Hatunları :))

Yazıyor da buzz
Sende benim @madeleineto mu üzme spiro sıpası
bu emoji sana gelsin beklet beklet nereye kadar kızı

Yazıyor da buzz
Sende benim @madeleineto mu üzme spiro sıpası
bu emoji sana gelsin beklet beklet nereye kadar kızı

spiro denen çomar (ay gülme krizine girdim Dasdar m) da yazınca kısa ve az yazıyor.mesaj hakkı bitmiş gibi telefon da açamazsın konuşmayı sevmiyormuş yazışınca daha iyi hissediyormuş
hislerine başlayacağım onun
Spiro çomarı bekletir nofrost bekletir.Allah ya bekletmeyenleri karşımıza çıkartsın ya da kısmetlerse tez ayağa gelsinler

Ayyy evet ya kismetse tez gelsinlerrr canimm hayir li haberlerimizife yazalim burdan artik

Ayyy evet ya kismetse tez gelsinlerrr canimm hayir li haberlerimizife yazalim burdan artik

Net olarak geleceklerse Gelsinler yok gelmeyeceklerse unutacak adaylar çıksın.İnşallah @pythia m duamız kabul olsun
Bugün de spirodan haber gelmedi
spiroya şarkı gönderiyorum Kadınlar kulübü aracılığıyla
Ölürsem kabrime gelme istememmmmm

Ahh ne guzel dedin kalb kalbe karsiymis demekki

ta deminden Net olsun yagelsin yagitsin die dua ettiydim artik ya bitsin ya baslasin yani biktik yahu hadi unutalim şunları bak avatar resmimi degistirerek basliyorum

erkek olsak rahat olsak

ta deminden Net olsun yagelsin yagitsin die dua ettiydim artik ya bitsin ya baslasin yani biktik yahu hadi unutalim şunları bak avatar resmimi degistirerek basliyorum

erkek olsak rahat olsak

Benim resim aynı kalsın üç kere değiştim.erkekler kadınlara göre hep daha rahat sopa rahatlığında zaten

Dasdar unutursak içimi boşaltacak kin doluuu mesaj mı döşesem spiro katır çomarına benim dellenme zamanlarım dolunay

kzmnt can napalım işte ugrasıyoruz hoşgeldin biz biz bize takılıyoruz

madeleineto kızz bak avatarımı degiştirdim ne de unutma hevesliymişim yine askerli foto koydum haha
hemde bulusmalı kavusmalı cinsten birilerine kapak olsun buzdolabına kapak olsun eger yazın bu foto gibi olamazsa bende senden spiroya döşediğin mesajlardan örnek alıcam kuzucum

Pek giremiyorum bu ara kuzular işler dünya dolusu ama iyi de oluyor unutmaya yarıyo valla inek herifi kub gibi konustum

Pek giremiyorum bu ara kuzular işler dünya dolusu ama iyi de oluyor unutmaya yarıyo valla inek herifi kub gibi konustum

İnek spiro nofrost
Bu nasıl bir üçlü kızlar
Spiroyu falları bırakınca takmamaya başladım hoş onun da beni taktığı yok

Ay sesli güldüm Dasdar buzdolabına kapak olsun lafına evdeki buzdolabına sakın kin duyup tekme falan atma kız
Bende diyecektim avatarını.hayırlı uğurlu olsun Yeni avatar şans mutluluk aşk getirsin
Benim döşemelerim çok ağırdı pythia karar senin.
Spiro çomarı senden haber gelecek diye el pençe divan durmaktan bıktım ister gel ister gelme

erkek olsak rahat olsak
değiştirdin de ne oldu, yine aynı konseptte resim koymuşsun

Amann unutma kuzum o dosedigin mesajlar bana lazim olucak gibi hissediyorum ilerde
ister gel ister gelme demeye basladiysan kuzu ilerleme var bravo darisi biz birakmaya çalışanların başına

değiştirdin de ne oldu, yine aynı konseptte resim koymuşsun

ayneen bende onu diyorum birakamayanlardanim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…