- 20 Ağustos 2016
- 3.342
- 2.420
- 83
- 38
- Konu Sahibi masalkizi-
-
Yazıyor da buzz
Sende benim @madeleineto mu üzme spiro sıpası
bu emoji sana gelsin beklet beklet nereye kadar kızı
spiro denen çomar(ay gülme krizine girdim Dasdar m ) da yazınca kısa ve az yazıyor.mesaj hakkı bitmiş gibi telefon da açamazsın konuşmayı sevmiyormuş yazışınca daha iyi hissediyormuş
hislerine başlayacağım onun
Spiro çomarı bekletir nofrost bekletir.Allah ya bekletmeyenleri karşımıza çıkartsın ya da kısmetlerse tez ayağa gelsinler
Ayyy evet ya kismetse tez gelsinlerrr canimm hayir li haberlerimizife yazalim burdan artik
Net olarak geleceklerse Gelsinler yok gelmeyeceklerseunutacak adaylar çıksın.İnşallah @pythia m duamız kabul olsun
Bugün de spirodan haber gelmedi
spiroya şarkı gönderiyorum Kadınlar kulübü aracılığıyla
Ölürsem kabrime gelme istememmmmm
Ahh ne guzel dedin kalb kalbe karsiymis demekki
ta deminden Net olsun yagelsin yagitsin die dua ettiydim artik ya bitsin ya baslasin yani biktik yahu hadi unutalim şunları bak avatar resmimi degistirerek basliyorum
erkek olsak rahat olsak
Napıyosunuz kızceler, keyifler nasıl bakem
İyiyiz tatlım @pythia ve ben spiro ve nofrosta bir kızıp bi döşeyip bi unutuyoruz artık deyip karar alıyoruz
kuzu bu topikte kimse kalmadı binnazdalar geneldeAayy valla alın benden de o kadar ama ben baya baya düşünmedigimi farkettim su bikaç gündür hayırlısı bakalım bi ferahladım be
kzmnt can napalım işte ugrasıyoruz hoşgeldin biz biz bize takılıyoruz
madeleineto kızz bak avatarımı degiştirdim ne de unutma hevesliymişim yine askerli foto koydum haha
hemde bulusmalı kavusmalı cinstenbirilerine kapak olsun buzdolabına kapak olsun eger yazın bu foto gibi olamazsa bende senden spiroya döşediğin mesajlardan örnek alıcam kuzucum
Yapmaa yawwwkuzu bu topikte kimse kalmadı binnazdalar genelde
kuzu bu topikte kimse kalmadı binnazdalar genelde
Pek giremiyorum bu ara kuzular işler dünya dolusu ama iyi de oluyor unutmaya yarıyo valla inek herifikub gibi konustum
kzmnt can napalım işte ugrasıyoruz hoşgeldin biz biz bize takılıyoruz
madeleineto kızz bak avatarımı degiştirdim ne de unutma hevesliymişim yine askerli foto koydum haha
hemde bulusmalı kavusmalı cinstenbirilerine kapak olsun buzdolabına kapak olsun eger yazın bu foto gibi olamazsa bende senden spiroya döşediğin mesajlardan örnek alıcam kuzucum
değiştirdin de ne oldu, yine aynı konseptte resim koymuşsunAhh ne guzel dedin kalb kalbe karsiymis demekki
ta deminden Net olsun yagelsin yagitsin die dua ettiydim artik ya bitsin ya baslasin yani biktik yahu hadi unutalim şunları bak avatar resmimi degistirerek basliyorum
erkek olsak rahat olsak
doğum günümü unuttunYapmaa yawww
Valla ben kaç gündür hiç bakmıyordum
Ay sesli güldümDasdar buzdolabına kapak olsun lafına evdeki buzdolabına sakın kin duyup tekme falan atma kız
Bende diyecektim avatarını.hayırlı uğurlu olsun Yeni avatarşans mutluluk aşk getirsin
Benim döşemelerim çok ağırdı pythiakarar senin.
Spiro çomarı senden haber gelecek diye el pençe divan durmaktan bıktımister gel ister gelme
değiştirdin de ne oldu, yine aynı konseptte resim koymuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?