• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Biray Demir’in çıkan falı oldu mu? Ocak’ta baktırdığım falı tekrar dinledim de tarif ettiği kişi karşıma çıkmış ama detaylar tutmamış.
Biray demire ben de birkac kere baktirdim. Ama ilk baktirdigim gibi tutarli gelmeyince bir daha baktirmadim. Suan sadece baktirdiklarim kahvede nil güneş, katinada şevdar, gonca ve zişan, tarotta da zişan, haleh

Bu kadın her fal atana istihareye yatıyosa gün de kaç kez uyuyo acaba, uyandıktan sonra kaç fal bakabiliyo merak ettim:)
Fazla şişirilmiş. 1 kere baktirdim fos. Fal sepetinde dediklerini yaşadiklarim, zeus, zülal şen, bir de nagina diye bir kiz başarili. Ama zulal hakkaten verilen paranin da ustunde iyi

Nil Güneş'in nasil bir sorunu var acaba? Kadin nerdeyse saat başı ücret degisikligi yapiyor. Birkac gun once 500 kredi olan kahve fali, bugun sabah 700 krediydi. Simdi de 750 olmus.
Ciddiyetsiz ve dengesiz !!

Nil Güneş'in nasil bir sorunu var acaba? Kadin nerdeyse saat başı ücret degisikligi yapiyor. Birkac gun once 500 kredi olan kahve fali, bugun sabah 700 krediydi. Simdi de 750 olmus.
Ciddiyetsiz ve dengesiz !!
Nil güneşin adı burada ne zaman geçse fiyatını artırıyor. Bunu bi kaç gündür takip ediyorum da söylemek istedim. Bu arada ona hiç fal atmadım ama hoş değil. Daha dün 400 kredi şu anda 850-800 arası değiştiriyor

Uzun bi gel git yaşadıktan sonra bahar yağızı denedim kızlar. Buradaki yorumları okumuştum tabi çıkan diyende vardı çıkmayan diyen de. Yalnız son zamanlarda baktırıp yorum yapabilecek olan var mı? Geçmiş ve anda süper bilmiş, karakter analizi çok doğru. Dediği şeyler olmayacak türden değil ama belli de olmaz tabi

Uzun bi gel git yaşadıktan sonra bahar yağızı denedim kızlar. Buradaki yorumları okumuştum tabi çıkan diyende vardı çıkmayan diyen de. Yalnız son zamanlarda baktırıp yorum yapabilecek olan var mı? Geçmiş ve anda süper bilmiş, karakter analizi çok doğru. Dediği şeyler olmayacak türden değil ama belli de olmaz tabi

Çok yakın zamanda baktırmadım ama üzerinden aylar aylar da geçmedi. Yazılı fal sevmiyor olmama rağmen onun tarzını çok özenli bulmuştum. Analizleri bende de fena değildi ama öngördükleri çıkmadı.

Biray Demir’in çıkan falı oldu mu? Ocak’ta baktırdığım falı tekrar dinledim de tarif ettiği kişi karşıma çıkmış ama detaylar tutmamış.

Biraz senin durumun gibi oldu bende de. Yani söylediklerinin ilk kısmı çıktı (hem de aşağı yukarı onun verdiği tarihlerde) ama sonrası patladı.

Tabii bu arada (beyhude çaba ama) Binnaz yönetimi ve personeli madem burayı okuyor, gerçekten de acilen işletme ya da benzeri bir alanda eğitim alsınlar. Vahşi kapitalizmin bile bir raconu olsa gerek. Ne yazdığı tövbe anlaşılmayan, sakız falı gibi kağıda yazıp okuyan ya da mutfak robotu eşliğinde kayıt dolduran bir takım falcılar, düşük başarı puanlarına rağmen 1000-1500 kredilik fiyat biçiyor. Ya da evet, sevdiğim bazı falcılardan da dahil yoyo gibi fiyat üzerinde oynama yapanlar var. Ha, "bugün Ceres retrosu nedeniyle uğurlu sayım 7 oldu, ben de o zaman 700'den gideyim" falan diyorlarsa hadi neyse de (...)

Muhtemelen 100üncü baskı olacak ama şunu bir sisteme oturtun artık. O kadar zor olmasa gerek. Başarı puanı %100 olan kişi (tabii en az 100 fal baktıktan sonra) otomatik olarak 50 lira olsun, %99'a indiği anda 45 lira vs. (ve sistem bunun dışına çıkılmasına izin VERMESİN). Eşe dosta fiyat indirerek fal attırıp puan yükseltenler var tabii de bir yerden sonra işe yaramıyordur o çünkü herhalde kimsenin gün boyu internette torpil yapmak için bekleyen onca eşi dostu yoktur (umarım...).

Çark ve soru hakkına hiç girmeyeyim :)))

Tabii bu arada (beyhude çaba ama) Binnaz yönetimi ve personeli madem burayı okuyor, gerçekten de acilen işletme ya da benzeri bir alanda eğitim alsınlar. Vahşi kapitalizmin bile bir raconu olsa gerek. Ne yazdığı tövbe anlaşılmayan, sakız falı gibi kağıda yazıp okuyan ya da mutfak robotu eşliğinde kayıt dolduran bir takım falcılar, düşük başarı puanlarına rağmen 1000-1500 kredilik fiyat biçiyor. Ya da evet, sevdiğim bazı falcılardan da dahil yoyo gibi fiyat üzerinde oynama yapanlar var. Ha, "bugün Ceres retrosu nedeniyle uğurlu sayım 7 oldu, ben de o zaman 700'den gideyim" falan diyorlarsa hadi neyse de (...)

Muhtemelen 100üncü baskı olacak ama şunu bir sisteme oturtun artık. O kadar zor olmasa gerek. Başarı puanı %100 olan kişi (tabii en az 100 fal baktıktan sonra) otomatik olarak 50 lira olsun, %99'a indiği anda 45 lira vs. (ve sistem bunun dışına çıkılmasına izin VERMESİN). Eşe dosta fiyat indirerek fal attırıp puan yükseltenler var tabii de bir yerden sonra işe yaramıyordur o çünkü herhalde kimsenin gün boyu internette torpil yapmak için bekleyen onca eşi dostu yoktur (umarım...).

Çark ve soru hakkına hiç girmeyeyim :)))
Çok güzel anlatmışsınız.
Hele Nil Güneş, iyice sapıttı...
Ayrıca bir takım kurnazca tezgahlarla puanını yükseltmeye çalışan veya müşteriyle dalga geçercesine gün içinde zırt pırt ücret değişikliği yapan bir falcının falcılığına güven duyulamaz ki. Aksi takdirde bu ayak oyunlarına ihtiyaç duymazdı zaten.
Bir fal sitesinin bu kadar mide bulandırıcı olabileceği hiç aklıma gelmezdi. Binnaz yönetimi ve bazı falcıları, kendilerini bu ülkede tekel sanıyorlar galiba..Pöhh !! Hadi ordan:)))

Çok güzel anlatmışsınız.
Hele Nil Güneş, iyice sapıttı...
Ayrıca bir takım kurnazca tezgahlarla puanını yükseltmeye çalışan veya müşteriyle dalga geçercesine gün içinde zırt pırt ücret değişikliği yapan bir falcının falcılığına güven duyulamaz ki. Aksi takdirde bu ayak oyunlarına ihtiyaç duymazdı zaten.
Bir fal sitesinin bu kadar mide bulandırıcı olabileceği hiç aklıma gelmezdi. Binnaz yönetimi ve bazı falcıları, kendilerini bu ülkede tekel sanıyorlar galiba..Pöhh !! Hadi ordan:)))

Rakip firma mı satın aldı acaba Binnaz'ı... :))

Çok doğru maalesef. Nil Güneş'in fallarını beğeniyor olmama rağmen bu kadar sık fiyat oynatmasını ben de güven sarsıcı buluyorum :/

Arkadaşlar merhaba bile bilir mayıs ortasında
Hoşlandığım kişiye açılmıştım o da yoğun dönemimimdeyim bunları yüzyüze konuşmak daha doğru olur felan demişti ve sonra konuşma bitmişti tabi o dönem o kadar çok fal attım ki fallar genelde sana karşı hisleri var fakat hayatını düzene sokması gerek vb şeyler dediler
Nakta ayın 20si sana çok yazmak isteyecek seni bir yere çağırmak isteyecek dedi 21 i akşam 11de selam yazdı
Yeşilçingene ilk açıldıktan sonra attım dedi hisleri var ama bu çocuk sana kızgın hayatı belirsiz bu kızgınlıkla sana yazarsa seni kırmaktan korkuyor dedi ve 5 vade verdi tam 5. Haftada yazdı yeşilçingeneye daha önce de fal atmıştım
Zümraya baya baktırdım daha önceden de zümra hep bu çocuğun hisleri var ama korkuyor felan dedi ve o da bana haziran ayında bu çocuk sana yazacak dedi diğer bir falda da 3 vade vermişti tam o arası çıktı
Fal sepeti alexte haziran bitmeden yazar dedi
Şuan hatırladıklarım bunlar
Cnm tesadüf okudumda merak ettim,slm yazmasi disinda davet vs konusma oldumu?

Cnm tesadüf okudumda merak ettim,slm yazmasi disinda davet vs konusma oldumu?
Sormayın ya aptal selam yazdı ben numarasını silmiştim 3 saat sonra selam yazdım cevap vermedi görüldü de yapmadı büyük ihtimal engellendip engellenmediğini kontrol etti ya da yazacaktı sildiğimi fark edince yazmadı bilmiyorum yani

Sormayın ya aptal selam yazdı ben numarasını silmiştim 3 saat sonra selam yazdım cevap vermedi görüldü de yapmadı büyük ihtimal engellendip engellenmediğini kontrol etti ya da yazacaktı sildiğimi fark edince yazmadı bilmiyorum yani
Deme ya pislik :( olumlu konusan falcılarda hep en baba falcılar,bunlarda patlarsa artık işimiz var :( böyle dengesiz toksik insanlar oluyor zaten hep fala sardıran

Deme ya pislik :( olumlu konusan falcılarda hep en baba falcılar,bunlarda patlarsa artık işimiz var :( böyle dengesiz toksik insanlar oluyor zaten hep fala sardıran
Malesef hatti hesabı yok baktırdığım falların giden paraların yine yazar mı bilmiyorum umarım yazar köpek olur kapımda da ben ona yapacağı bilirim

Back
X