- 31 Ocak 2019
- 443
- 305
- 23
Alex basarili ama ayni emre dinc gibi devamli baktirdigim bir zamanda bariz asilmaya basladi engelledim. Emre dinc de alex de instagramdan ekliyorlarAlexe baktırdın mı?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Alex basarili ama ayni emre dinc gibi devamli baktirdigim bir zamanda bariz asilmaya basladi engelledim. Emre dinc de alex de instagramdan ekliyorlarAlexe baktırdın mı?
Aaa cidden mi? Ne kadar enteresan yaa.Alex basarili ama ayni emre dinc gibi devamli baktirdigim bir zamanda bariz asilmaya basladi engelledim. Emre dinc de alex de instagramdan ekliyorlar
Son zamanlarda beğendiğin biri var mı panpa?Falcılar burayı okuyor ya genelde bir ümit Basirlyde Elanora diye bir hatuna baktırıp çok çok beğenmiştim ama artık yok. Burayı okuyorsanız sevabına bir mesaj atın![]()
Fal sepetinde zeus, zulal şen cok basarili. Kendi kartlariyla da aciyor. Duygu aura yine iyi. Binnazda da şevdar, gonca ve zişan. Ozellikle zişan bizim cektigimiz kartlarin uzerine kendisi de kendi farkli desteleriyle aciyor. Baska da yok acikcasi.. gecenlerde irem cerkes mi ona baktirdim boyle negatif bir ses tonu, fal olumlu oldugu halde dinlemek gelmedi icimden. Sahsi yorumundan bana ne? Ne goruyorsan onu soyle dimi?Aaa cidden mi? Ne kadar enteresan yaa.
Peki kimi tavsiye edersin katina için?
Basrly de kimse yok ortalikta.. gecen yukledim cebime, bir falci online degilSon zamanlarda beğendiğin biri var mı panpa?
Zülal şen sadece çektiğimiz kartları mı yorumluyor ayrıca kendi yorumu da var mı?Fal sepetinde zeus, zulal şen cok basarili. Kendi kartlariyla da aciyor. Duygu aura yine iyi. Binnazda da şevdar, gonca ve zişan. Ozellikle zişan bizim cektigimiz kartlarin uzerine kendisi de kendi farkli desteleriyle aciyor. Baska da yok acikcasi.. gecenlerde irem cerkes mi ona baktirdim boyle negatif bir ses tonu, fal olumlu oldugu halde dinlemek gelmedi icimden. Sahsi yorumundan bana ne? Ne goruyorsan onu soyle dimi?
Ben emreye atmadan önce instadan bulup engelledim eğer bakıyosa bulamasın diyeAlex basarili ama ayni emre dinc gibi devamli baktirdigim bir zamanda bariz asilmaya basladi engelledim. Emre dinc de alex de instagramdan ekliyorlar
Size de reiki enerji çalışmasından bahsetti mi acaba?Ben emreye atmadan önce instadan bulup engelledim eğer bakıyosa bulamasın diyebende haziran için verdiği tarihler patladı zaten
![]()
Topu sürünür inşallah....geberinnnnn![]()
kızlar binnazda 659 kredim var, nil güneşe atmayı düşünüyorum çıkan var mı fallarda iyi diye yorum yapılmış sitede hep ama bu fiyatlarda önereceğiniz biri var mı? katre güneş te övülmüş baya..
Hayır. Yani falın başında bakım tekniğini anlatmış ama ekstra bi çalışma yapmaktan bahsetmemiş bekleyin demiş ..Size de reiki enerji çalışmasından bahsetti mi acaba?
bugün attım kendisine fal fakat copy paste olduğu bariz belli bir kaç cümle değiştirilmiş sadece belli olmasın diye, kahve atmama rağmen katına kartı yorumu yapmış attart kartınız dik açılmış diye. şikâyet edip iade istedim, 650 kredi az bir rakam değil hakka girmek tamamen.Nil için hep dediğim gibi; tekrarladığı cümleler, biraz fazla sık oynayan fiyatları (yine de sanki 500-800 arası tutuyor genelde, diğer falcılara göre "makul"? sayılır yani), bazı fallardaki sıkılgan halleri, asıl konunun bende çıkmamış olması... benim için eksi tarafları. Ama tekrar söylüyorum, "hiç yoktan" tutturduğu alakasız konular/vadeler de oldu bende. Son falında çok emin konuştuğu 2 konu ve vade var, onlar da tutarsa haber veririm.
Onun dışında Binnaz'da o fiyata ve anlık durumda beğendiğim Bahar Yağız oldu sadece.
bugün attım kendisine fal fakat copy paste olduğu bariz belli bir kaç cümle değiştirilmiş sadece belli olmasın diye, kahve atmama rağmen katına kartı yorumu yapmış attart kartınız dik açılmış diye. şikâyet edip iade istedim, 650 kredi az bir rakam değil hakka girmek tamamen.
Zulal kendi kartlarindan da cekiyor. Yani senelerdir her siteye yiginla para doktum. Neticede sanal ortamdan cektigimiz icin emin olamiyorum. Yorumcunun kendisinin de acmasi hosuma gidiyor. Bunu yapan da cok az. İki melek karti cekip bastan saviyorlar. Ama fal sepetinde zulal, binnazda zişan kendi kartlariyla da bakiyorZülal şen sadece çektiğimiz kartları mı yorumluyor ayrıca kendi yorumu da var mı?
Fal sepetinde katinada duygu aura, zulal, zeus. Binnazda şevdar, gonca, zisanAaa cidden mi? Ne kadar enteresan yaa.
Peki kimi tavsiye edersin katina için?
Adam falci falan degil zaten. Bildigin uyduruyor. Psikolog. Uzerine reiki master.Size de reiki enerji çalışmasından bahsetti mi acaba?
yok malesef öyle bir durum olsa birşey söylerdi yinede düşünüyorum, iade aldım kredimi iade ettiler zaten. bu kadar övülen birinin böyle birşey yapması beni uzdu açıkçası.O derece mi? :/ Bazen "bitse de gitsek" modunda baktığı çok belli oluyordu ama bu kadarını tahmin etmezdim, ayıp etmiş. İade şart bu durumda. Umarım dikkate alırlar.
Gerçi bana da kahve bakarken Tarot ve Katina'yla desteklediği oldu, ama açıklamasını yaptı "Bak hatta şunu bunu teyit etmek için kart da açtım, falanca kart geldi" gibisinden. Ama bu kez öyle bir şey değil belli ki :/
Nil mi yaptı bunu, Bahar Yagız mi? Bahar Yağıx yazılı baktığı icin acaba ondan mı bahsettin diye dusundum, copy paste demissin cunku. Nil’den bahsediyordan ben ona hiç kahve atmadım ama bende hep çektiğim kartları yorumladı oyle bir durum yaşamadım ilginç olmuş boyle yapması.yok malesef öyle bir durum olsa birşey söylerdi yinede düşünüyorum, iade aldım kredimi iade ettiler zaten. bu kadar övülen birinin böyle birşey yapması beni uzdu açıkçası.