• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Arkadaşlar ben dün zülal şeni denedim güzel bi yorumcuydu bildiği ayrıntılar var boş falcı değil tarih vermedi kahve atmıştım zaten o yüzden yakın zaman dedi.. Beni güzel tarif etmişti hiç bilgi vermedim ve ilkkez attım evet denenebilir sonuç çıkarsa yazarım buraya benim temmuz da belli olur kendi verdiğim tarihte temmuz 20sine kadar oldu oldu olmadı bu defter kapandı

Binnaz’a da giriş yapayım diyorum artık. Adını çok sık duyduğum ve çıkan fallarda en çok isimleri geçenlerden hangisini önerirsiniz karşı taraf analiz ve yakın gelecek için; Elfin Demet, Engin Gümüş, Doğa Dan veya Ares Levi?

Binnaz’a da giriş yapayım diyorum artık. Adını çok sık duyduğum ve çıkan fallarda en çok isimleri geçenlerden hangisini önerirsiniz karşı taraf analiz ve yakın gelecek için; Elfin Demet, Engin Gümüş, Doğa Dan veya Ares Levi?

Bende de Elfin özellikle ilk falında anda çok iyiydi. Kartları yorumlama biçimini de çok beğeniyorum, sağda solda yazan anlamlarından çok farklı şeyler söylüyor.

Ares de ilk falında geçmiş ve anda iyi ötesiydi. Kısa vadede bir şeyleri de bilmişti. Doğa'dan çok fazla etkilenmedim. Engin Gümüş'ü denemedim.

Bu arada Lizyaa'ya katılıyorum, senin analizlerini okumak çok bilgilendirici oldu. Sağol 🙏 Bugün çok baktırasım var :))) Talia'yı bekleyeceğim galiba...

Şimdi tekrar dinledim Elfinin falını,4 ay vade vermiş,umarım çıkar,ama gerçekten çok iyi analiz yapmış,evet kart yorumlama tarzıda baya farklı geldi bana,enerjimin uyuştuğunu düşünüyorum,çok memnun kaldığım bir fal olmuş yani,Fal sepetindede; Duygu Aura ve Mısırlı Talia favorilerim,umarım gelecekte çıkar.

Merhaba kızlar. Çıkan fal haberi vermek isterim bende. Yani gidişat olarak elfin, arnisa(yeni baktırdım ona ama paraleldi çoğu kişiyle), doğa ve talia. Areste sayılabilri ama zamanları tutmadı hiç. Doğa ve talia yakın gelecekte baya detaylı bildiler. Diğerleri genel ana hatlarıya. Bakalım tabi sonuç nasıl olacak

Bende de Elfin özellikle ilk falında anda çok iyiydi. Kartları yorumlama biçimini de çok beğeniyorum, sağda solda yazan anlamlarından çok farklı şeyler söylüyor.

Ares de ilk falında geçmiş ve anda iyi ötesiydi. Kısa vadede bir şeyleri de bilmişti. Doğa'dan çok fazla etkilenmedim. Engin Gümüş'ü denemedim.

Bu arada Lizyaa'ya katılıyorum, senin analizlerini okumak çok bilgilendirici oldu. Sağol 🙏 Bugün çok baktırasım var :))) Talia'yı bekleyeceğim galiba...
Benim de baktirasim geldi iyi mi 🤨

Binnaz'da benim favorilerim Elfin Demet, Zumra Lal ve Ares Levi.

Ares birkac yerde yanildi ama tarzini seviyorum. Elfin her zaman bilmistir bana genel anlamda soyledigi seyler oldu, ama detaya girmez 6 aylik bir evreyi soyler o yuzden ona sik atmaya gerek yok, 6 ayda bir baktirmak en guzeli. Zumra da genel anlamda biliyor, Nisan'daki falini ozlelikle su anda yasiyorum, soyledigi gibi gidiyor.

Ama artik Binnaz'da baktirmiyorum, musteri politikalarindan dolayi. Sadece Talia'ya baktiriyorum artik son zamanlardaki favorim o, 5 faldan hep tutarli gitmis, anlik ve yakin gelecek hepsini bildi bende.

Binnaz'da benim favorilerim Elfin Demet, Zumra Lal ve Ares Levi.

Ares birkac yerde yanildi ama tarzini seviyorum. Elfin her zaman bilmistir bana genel anlamda soyledigi seyler oldu, ama detaya girmez 6 aylik bir evreyi soyler o yuzden ona sik atmaya gerek yok, 6 ayda bir baktirmak en guzeli. Zumra da genel anlamda biliyor, Nisan'daki falini ozlelikle su anda yasiyorum, soyledigi gibi gidiyor.

Ama artik Binnaz'da baktirmiyorum, musteri politikalarindan dolayi. Sadece Talia'ya baktiriyorum artik son zamanlardaki favorim o, 5 faldan hep tutarli gitmis, anlik ve yakin gelecek hepsini bildi bende.
Çok teşekkürler, Elfin’i deneyeceğim ama korkuyorum ilerde cesaret edince artık🙊 Talia’nın ne kadarlık yakın gelecek çıktı sende? Bana 1 aylık vade verdi de, dört gözle bekliyorum valla

Arkadaslar yeni falci denemeyecegim demistim ama son yorumlardan sonra mısırlı taliayi cok merak ettim fal attim özellikle Lizyaa Lizyaa nin yorumundan sonra umarım anı biliyordur an muamma benim icin şu sıralar

Ben baktırdım, rahatladım :))) Darısı isteyenlerin başına diyeyim :KK66: Talia'nın bu güzel falından sonra uzun süre baktırmam herhalde. Tabii güzel dediğim, bana güzel. Kimseyi yönlendirmek gibi olmasın
Nasıldı fal? Nokta atışı var mıydı?

Kızlar son zamanlarda arnisa bahadıra baktırıp yorum yapabilecek var mı? Merak ettim de ben zaten dediğim gibi süreci şu an için bilenlerden en azından ama işte merak:)

Arkadaşlar ben dün zülal şeni denedim güzel bi yorumcuydu bildiği ayrıntılar var boş falcı değil tarih vermedi kahve atmıştım zaten o yüzden yakın zaman dedi.. Beni güzel tarif etmişti hiç bilgi vermedim ve ilkkez attım evet denenebilir sonuç çıkarsa yazarım buraya benim temmuz da belli olur kendi verdiğim tarihte temmuz 20sine kadar oldu oldu olmadı bu defter kapandı
Ben de dün Zülal Şen'e kahve baktırmıştım. Beğendim. İlişkimin 2 çarpıcı özelliğinden söz etti. Ki bunları daha önce başka bir falcı görmemişti.

Ben baktırdım, rahatladım :))) Darısı isteyenlerin başına diyeyim ;) Talia'nın bu güzel falından sonra uzun süre baktırmam herhalde. Tabii güzel dediğim, bana güzel. Kimseyi yönlendirmek gibi olmasın
Mısırlı Talia'ya 2 ay önce baktırmıştım. Geçmiş, an ve kişi analizleri çok iyiydi. Haziran için söyledikleriyle ilgili bir aksiyon yok henüz. Gerçi Haziran bitti sayılır:))
Ancak bir de şu var; Talia, burada çok beğenilen Yeşil Çingene'nin söylediklerinin tam tersi bir yorum yaptı . Hele kişi analizleri, an'a ilişkin analizleri, bu 2 yorumcuda tamamen birbirine zıt durumda. Şimdi her ikisi de çok beğenilen yorumcular olduğu için ben de ikilemde kaldım.

Nasıldı fal? Nokta atışı var mıydı?

Kesinlikle vardı. Bu kez ilk fala göre çok daha olumlu konuşmuş, ama ilkinde felaket tellalığı yapmasa bile oluru olmayan bir şeyi çat çat söylediği için (başkalarının aksine...) olumlu söylemlerine de güveniyorum. Gelecek öngörüleri de çıkarsa misss...

Mısırlı Talia'ya 2 ay önce baktırmıştım. Geçmiş, an ve kişi analizleri çok iyiydi. Haziran için söyledikleriyle ilgili bir aksiyon yok henüz. Gerçi Haziran bitti sayılır:))
Ancak bir de şu var; Talia, burada çok beğenilen Yeşil Çingene'nin söylediklerinin tam tersi bir yorum yaptı . Hele kişi analizleri, an'a ilişkin analizleri, bu 2 yorumcuda tamamen birbirine zıt durumda. Şimdi her ikisi de çok beğenilen yorumcular olduğu için ben de ikilemde kaldım.

Aaa öyle mi? Bende ise ikisi de paralel şeyler söylemiş. Peki sen ikisine ne kadar zaman arayla baktırdın? Yani ikisinin falları arasında uzun bir zaman aralığı varsa belki o arada bir şeyler değişmiş midir diye merak ettim...

Kızlar son zamanlarda arnisa bahadıra baktırıp yorum yapabilecek var mı? Merak ettim de ben zaten dediğim gibi süreci şu an için bilenlerden en azından ama işte merak:)

Mayısta baktırmışım en son. O da Biray, Ares vs. gibi aynı konunun ilk vadesini tutturanlardan (konunun devamıysa patladı). Karşı taraf ne idüğü belirsiz bir zat, o yüzden onun hakkında söyledikleri doğru muydu bilmiyorum ama benim uzak ve yakın geçmişimi, mantık yürütme biçimimi en iyi analiz eden kişi Arnisa diyebilirim (Binnaz'dakiler arasında). Tarot hakimiyeti de bence muazzam, yani mesele sadece kartları çok iyi biliyor olması değil; "bu kart benle ne alaka???" diye düşündüğüm kartların nedenini öyle bir açıklıyordu ki, hikaye tam yerine oturuyordu.

Back
X