• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

Hatta bence his sıfır. Tamamen kartlara göre yorumluyor. İlk iki kart güzel sonrasında yıkılan kule var diye sanırım önce huzurlu olduğumuzu sonra yıkım olduğunu yazdı. Askıda bekleyen adam var şu an kendini beklemeye almış yazdı. Tılsım prensi var diye maddi sorunlara bağlamış ama alakası yok. En sonunda da aşıklar kartı çıktı diye de göreceli bir olumluya bağlamış. Tabii ki kartları baz alacak ama düz kart anlamlarını ben de biliyorum. Hissi olmayan para için bu işi yapıyorsa o zaman hepimiz yapabiliriz kart anlamlarını yanyana yapıştır yolla.

Bence iyi bir yorumcu değil zaten. Bana yaptığı yorumda ilk cümlesi öncelikle ilişkinizin sakin ve huzurlu giden durumu bir an da yerini fırtınalara bırakmış oldu. Oysaki hiçbir zaman sakin olamadık 😂 Fırtınayla başladı öyle devam etti ve de öyle bitti 😂
Bende baya bilmiş gibiydi an ve geçmişi ama kısa bir yorumdu..Çok çirkin ama davranışı,sapıkmıyım ben :( çok çok iade et yani bakmıyorum de..Allah’a havale ediyorum..

Bende baya bilmiş gibiydi an ve geçmişi ama kısa bir yorumdu..Çok çirkin ama davranışı,sapıkmıyım ben :KK43: çok çok iade et yani bakmıyorum de..Allah’a havale ediyorum..
Aynen katılıyorum davranışı çok çirkin olmuş. Sizi kara listeye aldığını nasıl anladınız. Şimdi profiline baktım ara vermiş yazıyor acaba onunla bir ilgilisi olabilir mi?

Selizaymı nedir tellwede,kadına fal atmıştım iyiydi beğendim,övgüdede bulunup yüksek puan vermiştim.Şimdi çevrimiçiydi,fal attım,kadın beni karalisteye almış..Insanlar iyice ruh hastası olmuş ya..Bakmazsan iade edersin çok çok..bu nedir cidden..
Ben de baktırdım olumsuz gördü ama iletişim olacak dedi. Diğer sorduğum kişiyi cevaplamamış bile. Çok genel geçer yorumları vardı. Herkese uyacak şeyler. Ben de tavsiye etmiyorum.

Kimsede cikan fal haberi yok mu? Bugün 1 Temmuz, hatirladigim kadariyla Haziran vadeli birçok fal vardi, Serkan'in fallari özellikle ama kimseyle iletisimde bulunulmadi sanirim??? 😔
Canım bana haziranda tanıdığın seni seven biri var ona şans vereceksin kısa bir ilişki olacak ama sana iyi gelecek sevilmek diğer kişiyle de konuşmalar olur ama Biraz yavaş ilerler hemen bir ilişki olmaz dedi. Aslında ilk dediği çok mantıklı gelmişti çünkü uzun süredir benden hoşlanan bir arkadaşımla mayıs ayında tekrar bu konuyu konuştuk bir süre denemeyi düşünmüştüm tam o sürede böyle bir şey diyince acaba mı dedim ama sonrasında o da olmadı benim başkasından hoşlanmam ona odaklanmamı etkiledi yani kısaca dedileri çıkmadı

Teşekkür ederim. Ben zaten hobi olarak baktırıyorum artık😀😀 hiçbir zaman oturup zaman saat beklemedim faldan beklentim o olmadı keşke olsa tabi ama ben dertleşmek ve anlık yorum için gittim her zaman 🙈 her zaman yazdım büyük büyük beklentilere girmemek lazım
[/QU
Binnazda herkes boş. Gerçekten, üzgünüm ama böyle. Bana olumsuz konuşanlar da oldu eski ilişkimle alakalalı ama ilerisi için şu olacak, hayatına biri girecek diyenlerin hiç biri olmadı. Çok uzun süredir baktiriyorum lütfen paranızı harcamayın boşuna. Benim burda bütün falcıları analiz ettiğim uzuuuun bir yazı var. Sadece iki kişinin dediği çıktı ilerisi için. Link nasıl eklenir bilemiyorum ama bulabilirseniz okuyun lütfen en azından bir fikir işte. Sizin de hakkınızda hayırlısı olsun 🥰
merhaba sadece 2 kişi cıktı dedıgınz kişiler kimlerr😊

Merhaba. Merkürkedisiii8 twitterda kullanıcı ancak şu an bakım almıyormus takip edin randevuları almaya başlayınca bakın isterseniz. Yazdığım mesajları profilime girip okuyun upuzun bir listem var faydalı olur 🌸 Diğeri de tellwe demiravo. Yesilcingene var bi de üç 😂

Merhaba. Merkürkedisiii8 twitterda kullanıcı ancak şu an bakım almıyormus takip edin randevuları almaya başlayınca bakın isterseniz. Yazdığım mesajları profilime girip okuyun upuzun bir listem var faydalı olur 🌸 Diğeri de tellwe demiravo. Yesilcingene var bi de üç 😂
Demiravo ya ne falı gönderdin?

Canım enerji meselesi başka açıklama bulamıyorum. Yaşadın mı dediklerini peki?
Tabiki öyle enerji meselesi. Verdiği vadeye daha var ama ufak tefek iletişim falan kuruldu gördüğü gibi bakalım. Ben serkan batuyu seviyorum bana onun dedikleri çıkıyor o da sizinle uyuşmamış enerji işste

Tabiki öyle enerji meselesi. Verdiği vadeye daha var ama ufak tefek iletişim falan kuruldu gördüğü gibi bakalım. Ben serkan batuyu seviyorum bana onun dedikleri çıkıyor o da sizinle uyuşmamış enerji işste
Serkan batu favorim zaten ama Merkür'ün falı çıktı ben de ben begendim onu.

Merkür kimdir can kardeşlerim bir yardımcı olun ablanız nasıl randevu yaparım kaç paradır😊
Canım burda bu kızı ilk ben önermiştim 😂 benim uzuuun bir yazım var ama alıntılayıp atarım şimdi linki beceremem. Twitterdan merkurkedisiii8 diye arat, mavi şapkalı cadı var profil resminde. Ama şu an bakmıyormuş. Ara vermiş. Yine de takip et alımlara başlayınca baktır istersen 😂

Arkidişler başka bir falkoliğin tavsiyesiyle uygun krediye Güneş Doğana baktırdım. 16dk dolu dolu geçmişi gelecekle ses kaydı atmış. Deneyin diyorum. 750kredi olduğu için gönül rahatlığıyla tavsiye edyrm
100 kredi iken baktırdım ben de begenmiştim beklemede tarihleri bakalım

Back
X