• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Binnaz Abla

En dogru karar, daha ônce birkac kez yazmistim o kadin özelinde, tekrar yaziyorum: benim en kötü 5 listemde rahat zirveye oynar. Online olarak 3-4 yil icersinde 100 ü askin fal baktirdigim düsünülürse durumun vehameti ortada... Asla ama asla hisli degil ve tek yaptigi ne kadaaaarrrrr "iyi ve bilgili" bir "astrolog" oldugunu size empoze ettirmek. Bir de dobra dobra begenmediginizi soylediginzde -ben yolladigim zaman soru hakkimiz vardi, orada baktiginin fal olmadigini kahve hic olmadigini memnun kalmadigimi hayal kirikligi oldugunu yazmistim- hemen remgini belli edip fena çemkiriyor. 😼 Kisacasi evlerden irak, fala cok cok uzak bir isim 👿
Ben binnaza gitmem artık. Yapılan şey sadece soygun. Bikaç falcı dışında

Bilge özdoğru mu? O olumsuz dediler diye bende gitmiştm. Ayrıldıktan sonra. Olumluydu çok. Vadeleri tutmadı. Ama akıl verdi durdu o yüzden sevmedim. Ayrılarak risk almışsınız sizce buna gerek var mıydı vs vs
Evet ta kendisi hatta Pelin Bilge Özdogru'ydu ne olduysa bir süre önce Pelin ismi silindi 🤷‍♀️gereksiz uzun diye belki...

Valla dedigim gibi ben pelini severim, gercek ismi pelin bu arada. Bilge ozdogru'nun. Falda vadeye pek takilmam ben o yuzden vade konusuna bir sey diyemem. Benim icin belirli bir olayin sonucunu bilmesi en onemlisi. Gidisata puan vermiyorum. Ayrica cok iyi bir astrolog oldugunu dusunuyorum. Bana cikti dedikleri vadelerini dusunmezsek. O yuzden tarotu cok iyi bilen bir kadin oldugunu dusunurum. Hisli olup olmadigi konusunda bir sey diyemem, anligi super bilen detay doken biri olmayabilir ama kartlara cok hakim oldugunu dusunuyorum. Bu benim fikrim. Sonucta hepimiz ayni falciyi begenecegiz diye bir sey yok. ☺️

Bu arada tarot aslinda hayati doken bir fal degil, belirli bir sonuca ulasmak icin yol gosteren tavsiye yontemidir ayni zamanda. Asla kesin sonucu soylemez ama davranis ve tutumlara gore olasiliklari soyler. Bence gercek tarot bu. O sebeple tavsiye vermesi de bana cok absurt gelmiyor. Alex de tavsiye verir mesela. Yani olaylarin sonucunu biz ve bizim disimizdakiler etkiledigi icin gelecegi tam anlamiyla kimse bilemiyor zaten. Duruma gore tahminlerde bulunuyorlar veya surekli baktirin diye olumluya bagliyorlar. O yuzden ben pelini ve alexi iyi niyetli gorururum. Fiyat konusunda evet haklisiniz ama pelin kendi egitimini finanse etmek icin bakiyor, yani falciligi meslek olarak gormuyor. O yuzden fiyatin yuksek oldugunu aciklamisti bana falda. Sormustum cunku. Kimisi icin de meslek, daha makul tutabiliyorlar. Sonucta kimse kimseyi baktirmak icin zorlamiyor. Ben sahsen baktirdim, cunku ongorulerine guveniyorum ama pahali bulan baktirmaz. Bu is boyle...

Arkadaşlar instagramda elif kahve diye bir hesap var 75 tlye fal bakıyor bir sürü ünlü de övmüş etmiş baktıran oldu mı hiç

Kızlar farklı birşey sorucam belki bir bileniniz vardır.Benim bu eski sevgilim telefonuna özel bir programmı yüklemiş ne yapmış anlamadım hiç ama adam hiçbir şekilde çevrimiçi görünmüyor.Bu sanırım 1 yıldır falan böyle,yani bu ara girmiyor desem yok yani,biz konuşuyorken bir kaç kez artık sordum,aptala yattı inkar etti.Ama kesin birşey yapmış,çünkü adam 7/24 telefonuyla haşır neşir biri hiç çevrimiçi olmamasına imkan yok.Benle aktif yazışırken bile çevrimiçi göstermiyordu nerdeyse o anda.Siz biliyormusunuz böyle bir program vs varmı
Ya buna cevap yazıldı mı bilmiyorum falcı yorumları okurken denk geldim de. Wp plus diye bir uygulama var telefonu Android ise ondan yüklemiştir.

Bilge'ye elbete ben de baktırmıştım :d Kaçar mı :) bana şöyle bir cümle kurmuştu; "insanoğlu hala başına gelenlerin sevgisizlikten kaynaklandığının farkında değil" O kadar doğru bir cümle ki.. ben bunu eski erkek arkadaşımla konuştuğumda, psikolojisinin vasat olduğunu öğrendiğimde ona söylemiştim. Hak vermişti. Bizi de barıştıran falcılardandı. Nisan Mayıs'ta iletişim kurmak için doğru zaman değil demişti ama kurduk.. Haziran-Temmuz vadesi vermişti..

Çok sevdiğim Tümaycığım da patlamış oldu. Aslında ben biraz falların yönünü de değiştirmiş oldum. Tümay Haziran'da barış eli gelecek demişti. Bu saatten sonra tüm fallarım patlayacak tabi. Ama hala içimde anlamsız bir umut yazacak diyor. Yazsab bile bir şey değişmez. ama insan karşı taraftaki o pişmanlığı görmeyi o kadar çok istiyor ki.. İnanılmaz hırs yaptım sanırım.

“Güzel seven” insanlar kendine inanmadıkça güzel sevmeleri yetmez. Sevmenin ve benliğin ziyanı böyle başlar. Bazen bazı ilişkiler öyle sonlanır ki güzel seven insanlar bile uğradığı haksızlık karşısında kendini suçlamaya koşar. Yanlışı kendinde arar. Güzel sevmek; başkasını anlamak, duymak, görmek, acıtmamaya özen göstermek, kendi ihtiyaçlarınla onun üzerine yıkılmamak, bir ilişkide erişkin olabilmekle ilgilidir. Tümünü ve daha fazlasını yapmışsınızdır. Öyleyse bu neyin suçluluk duygusudur? Çünkü olan biten her şeyin sebebini kendinde aramak geleneğiniz olmuştur. Tüm hatalardan dolayı özür dilemek öğretiniz, tüm sorumluluğu üzerinize almak göreviniz olmuştur. Çünkü başkasına gösterdiğiniz özeni kendinize göstermek öğretilmemiştir. Kendini sevmek başkasının payından azaltacak gibi gelir. Ne yapsanız haksız kazanç elde ediyor gibi hissedersiniz. Oysa güzel sevebilmek için kendini sevmek ön koşuldur. Çünkü size uzun bir zaman şöyle söylenmiştir; “güzel sevmek” başkasına dair yaptıklarınızla ilgilidir. Kendini güzel sevmek” hakkında narsistler dışında kimse konuşmaz. Başkasının hatalarını üstlenmeye alışmıştır benlikleriniz. Sevgiyi hak ettiğine inanmak, kendi adına hak iddia etmek, verilmeyen yerde durmama özgürlüğünüz olduğunu bilmek öğretilmemiştir. “Vicdanınızı kendiniz dışında herkes için kullanır olmuşsunuzdur. Zaten vicdan öyle kritik bir noktadır ki başkasına fazla kullanan kendinden esirgemek zorunda kalır. Güzel sevmek güzeldir. Ama bunun hakkı karşılık almaktır. Doğrudur. Ve öğrenir insan işte acıtıldıkça. Geçmişin öğretmediği her şeyi yaşam öğretir yaşadıkça.

Yüzlerce fal baktıran biri olarak ve yaklaşık bir yıldır fallardan uzak duran biri olarak söyledim yukardakilerini. Hepinizi anlıyorum ama herşey içinizde saklı. Fallar sizi kendinizden uzaklaştıran yegane şeydir. O kadar parayı fallara değil kendiniz için harcayın kızlar:))

“Güzel seven” insanlar kendine inanmadıkça güzel sevmeleri yetmez. Sevmenin ve benliğin ziyanı böyle başlar. Bazen bazı ilişkiler öyle sonlanır ki güzel seven insanlar bile uğradığı haksızlık karşısında kendini suçlamaya koşar. Yanlışı kendinde arar. Güzel sevmek; başkasını anlamak, duymak, görmek, acıtmamaya özen göstermek, kendi ihtiyaçlarınla onun üzerine yıkılmamak, bir ilişkide erişkin olabilmekle ilgilidir. Tümünü ve daha fazlasını yapmışsınızdır. Öyleyse bu neyin suçluluk duygusudur? Çünkü olan biten her şeyin sebebini kendinde aramak geleneğiniz olmuştur. Tüm hatalardan dolayı özür dilemek öğretiniz, tüm sorumluluğu üzerinize almak göreviniz olmuştur. Çünkü başkasına gösterdiğiniz özeni kendinize göstermek öğretilmemiştir. Kendini sevmek başkasının payından azaltacak gibi gelir. Ne yapsanız haksız kazanç elde ediyor gibi hissedersiniz. Oysa güzel sevebilmek için kendini sevmek ön koşuldur. Çünkü size uzun bir zaman şöyle söylenmiştir; “güzel sevmek” başkasına dair yaptıklarınızla ilgilidir. Kendini güzel sevmek” hakkında narsistler dışında kimse konuşmaz. Başkasının hatalarını üstlenmeye alışmıştır benlikleriniz. Sevgiyi hak ettiğine inanmak, kendi adına hak iddia etmek, verilmeyen yerde durmama özgürlüğünüz olduğunu bilmek öğretilmemiştir. “Vicdanınızı kendiniz dışında herkes için kullanır olmuşsunuzdur. Zaten vicdan öyle kritik bir noktadır ki başkasına fazla kullanan kendinden esirgemek zorunda kalır. Güzel sevmek güzeldir. Ama bunun hakkı karşılık almaktır. Doğrudur. Ve öğrenir insan işte acıtıldıkça. Geçmişin öğretmediği her şeyi yaşam öğretir yaşadıkça.

Yüzlerce fal baktıran biri olarak ve yaklaşık bir yıldır fallardan uzak duran biri olarak söyledim yukardakilerini. Hepinizi anlıyorum ama herşey içinizde saklı. Fallar sizi kendinizden uzaklaştıran yegane şeydir. O kadar parayı fallara değil kendiniz için harcayın kızlar:))
Ne kadar güzel yazmışsınız 👏 insan acı bir şekilde tecrübe yaşayınca anlıyor gerçeği. Benim uzun yıllık ilişkimi aslında hep ben ayakta tutmuşum hep ben vermişim hep sadık kalmışım hep sevmişim korumuşum. Aldatıldığımdan beri neleri neleri düşündüm. Şimdi birinin bana ilgisi var ve korkuyorum. Uğraşmadan emek vermeden sevgi kazanmak garip geliyor, suçlu hissediyorum. Zaten karşılık da veremiyorum erken diyorum. Ama yazdıklarınız beni düşündürdü. Teşekkürler. Herkese de dayanma gücü diliyorum. Çok zor emeğin ziyan olması, severken ayrılmak çok zor. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Ne kadar güzel yazmışsınız 👏 insan acı bir şekilde tecrübe yaşayınca anlıyor gerçeği. Benim uzun yıllık ilişkimi aslında hep ben ayakta tutmuşum hep ben vermişim hep sadık kalmışım hep sevmişim korumuşum. Aldatıldığımdan beri neleri neleri düşündüm. Şimdi birinin bana ilgisi var ve korkuyorum. Uğraşmadan emek vermeden sevgi kazanmak garip geliyor, suçlu hissediyorum. Zaten karşılık da veremiyorum erken diyorum. Ama yazdıklarınız beni düşündürdü. Teşekkürler. Herkese de dayanma gücü diliyorum. Çok zor emeğin ziyan olması, severken ayrılmak çok zor. Allah herkesin gönlüne göre versin.

Sevmek mi zor ayrılmak mı sorusu haksız rekabet. Çünkü sevmek doğal ihtiyaç, ayrılmaksa ihtiyaçlarından bir parça koparmak. Sevmek umut vaat eder,ayrılmak umudun akışına karşı kürek çekmek. Sevmek çoğalmak, ayrılmak eksilmek. Sevmek;kendiliğinden, ayrılmak ise;öyle gerektiğinden.

Yargıladığımız bazı şeyler yaşamaktan korktuklarımızdır aslında.Söz konusu ilişkilerse özellikle.Çünkü insan kendinde göz ardı ettiği her meseleyi başkası yaşarken net görür. Ve ilişkiler çoğu zaman çalışmadığımız yerlerden gelir.Cevapları başkasının hatasında aramak güven verir.

Kızlar facebook postumda şuna denk geldim, işinize yarar belki...
Tarot ile Zamanlama Nasıl Tahmin Edilir?

Bir Kelt Haçı açılımı yaparken, olayın ne zaman olacağını ortaya çıkarabilecek üç kart vardır: öneri kartı (7. kart), sonuç kartı (10. kart) ve destenin en altında kalan kart. Sezginiz size hangisinin büyük olasılıklı olduğunu söylese de, her üç olasılığı da kabul etmek en iyisidir.

Büyük Arkana

Joker - Ne zaman hazır olursan
Büyücü - Çoktan başladı
Azize / Azize - Tam olarak ne zaman olduğunu biliyorsun
İmparatoriçe - Hasat mevsimi boyunca
İmparator - Neredeyse bitti
Aziz / Yüksek Rahip - Bitti
Âşıklar - Seçim yapar yapmaz
Savaş Arabası - Birkaç dakika içinde
Güç - Kabul ettiğin dakika
Ermiş/ Münzevi - Sadece üzerinde meditasyon yaptıktan sonra
Kader Çarkı – Senin ilk veya bir sonraki Satürn dönüşünün sırasında
Adalet – Olacağını en az beklediğin zaman
Asılan Adam - Koşullar değiştiğinde
Ölüm -Zamanı geldiğinde
Denge - Fırtınadan sonra
Şeytan - Şu anda oluyor
Kule - Yakında, beklenmedik ve aniden
Yıldız - Ne kadar çok inanırsan, o kadar erken gerçekleşir
Ay - Şu anda belirlenemiyor
Güneş - Yaz aylarında veya güneş doğarken
Mahkeme - Yakında ve kaçınılmaz olarak
Dünya - İlahi zamanlamada

Küçük Arkana

Değnekler/Asalar

Değnek Ası - Bir gün
Değnek İkilisi - İki gün
Değnek Üçlüsü- Üç gün
Değnek Dörtlüsü - Dört gün
Değnek Beşlisi - Beş gün
Değnek Altılısı - Altı gün
Değnek Yedilisi - Yedi gün
Değnek Sekizlisi - Sekiz gün
Değnek Dokuzlusu - Dokuz gün
Değnek Onlusu - On gün
Değnek Prensi – Konuştuğumuz sırada
Değnek Şövalyesi - Kasım sonundan itibaren Aralık ayının çoğu
Değnek Kraliçesi - Mart sonundan itibaren Nisan ayının çoğu
Değnek Kralı - Temmuz sonundan itibaren Ağustos ayının çoğu

Kupalar

Kupa Ası - Bir ay
Kupa İkilisi - İki ay
Kupa Üçlüsü - Üç ay
Kupa Dörtlüsü - Dört ay
Kupa Beşlisi - Beş ay
Kupa Altılısı - Altı ay
Kupa Yedilisi - Yedi ay
Kupa Sekizlisi - Sekiz ay
Kupa Dokuzlusu - Dokuz ay
Kupa Onlusu - On ay
Kupa Prensi - Çok Yakında
Kupa Şövalyesi - Şubat sonundan itibaren Mart ayının çoğu
Kupa Kraliçesi - Haziran sonundan itibaren Temmuz ayı çoğu
Kupa Kralı - Ekim sonundan itibaren Kasım ayının çoğu

Kılıçlar

Kılıç Ası - Bir hafta
Kılıç İkilisi - İki hafta
Kılıç Üçlüsü - Üç hafta
Kılıç Dörtlüsü - Dört hafta
Kılıç Beşlisi - Beş hafta
Kılıç Altılısı - Altı hafta
Kılıç Yedilisi - Yedi hafta
Kılıç Sekizlisi - Sekiz hafta
Kılıç Dokuzlusu - Dokuz hafta
Kılıç Onlusu - On hafta
Kılıç Prensi - Şimdi perde arkasında
Kılıç Şövalyesi - Mayıs sonundan itibaren Haziran ayının çoğu
Kılıç Kraliçesi - Eylül sonundan itibaren Ekim ayının çoğu
Kılıçların Kralı - Ocak sonundan itibaren Şubat ayının çoğu

Tılsımlar

Tılsım Ası - Bir yıl veya bir mevsim (3 ay)
Tılsım İkilisi - İki yıl veya iki mevsim (6 ay)
Tılsım Üçlüsü - Üç yıl veya üç mevsim (9 ay)
Tılsım Dörtlüsü - Dört yıl veya dört mevsim (Bir yıl)
Tılsım Beşlisi - Beş yıl veya beş mevsim (15 ay)
Tılsım Altılısı - Altı yıl veya altı mevsim (18 ay)
Tılsım Yedilisi - Yedi yıl veya yedi mevsim (21 ay)
Tılsım Sekizlisi - Sekiz yıl veya sekiz mevsim (2 yıl)
Tılsım Dokuzlusu - Dokuz yıl veya dokuz mevsim (2 yıl ve 3 ay)
Tılsım Onlusu - On yıl veya on mevsim (2 yıl ve 6 ay)
Tılsım Prensi - Oldukça uzun sürecek
Tılsım Şövalyesi - Ağustos sonundan itibaren Eylül çoğu
Tılsım Kraliçesi - Aralık sonundan itibaren Ocak ayının çoğu
Tılsım Kralı - Nisan sonundan itibaren Mayıs ayının çoğu

Kaynak:

Kimsede cikan fal haberi yok mu? Bugün 1 Temmuz, hatirladigim kadariyla Haziran vadeli birçok fal vardi, Serkan'in fallari özellikle ama kimseyle iletisimde bulunulmadi sanirim??? 😔

Kimsede cikan fal haberi yok mu? Bugün 1 Temmuz, hatirladigim kadariyla Haziran vadeli birçok fal vardi, Serkan'in fallari özellikle ama kimseyle iletisimde bulunulmadi sanirim??? 😔
Benim haziran vadeli bir şeyim oldu serkanın söylediği

Merhaba hanımlar sizleri çok özledim... 1 aya yakındır girmemeye özen gösterdim çünkü çok fazla bakım yaptırdım... burda hem çok eğleniyorum ama yeni bir isim duyduğum an soluğu orda alıyordum... ve fazlası ile masraf olduğu için ara vermiştim...

Bu yazıyı yazmayı hiç ummadığım gibi çıkmayan fal haberleriyle uğrarım diyordum... ama öyle olmadı olmaz dediğim hatta üzerine mart ve nisan da mesajlaştığım arkadaşlar da oldu hatırlarlar belki... evet çıkan vade ile geldim :)))))

Tümay cennet : Temmuz ayında iletişim olacak dedi bugün aylar sonra iletişime geçtik... aynı zaman da Şevdar sıcaklar da demişti onu da sayabilirim...

Serkan Batu: Tam asıl iletişiminiz temmuz ayın da demişti evet oldu...

Medyum fatima : Tam bir ay veriyorum canım dedi oldu...

Denemediğim falcı kalmadı... ama net kesin tutanlar bunlar oldu...

şimdilik görüşmek üzere hoşçakalın :))))

Back
X