- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 38
- Konu Sahibi VivianLeigh
-
Ay benimki de oyle iste ama az kaldi vallahi bitsin her yeri toplayacagim. Fazla her seyi atacagim. Raf alip iviri ziviri dizecegim. Resmen iple cekiyorum cok bunaldim.
90 liyim ben ilk 1993'te baslamis ama kac yil devam etti bilmiyorum. Sanirim epeyce devam etmis.
Once bir uyu senÇıtırmışsınBen 87'liyim ama 6 yaşında değildim o dizi varken çok daha büyüktüm. Taktığım şeye bak Benim de sınav vardı ondan dağıttım baya. Bitti dün. Geçemiyorum sınavı. Mart'ta yeniden gireceğim. Şimdilik odamı toplayayım, yeniden sınav moduna girip bi daha dağıtırım
Once bir uyu sen))
:))) uykusuz asla yapamiyorum ben ya en sevdigim yer yatagimMesaideyim bebek. Uyku bu ara haram gibi oldu
Ben de ama mecburiyet napalım. Yoksa bıraksan 7/24 yemek yemek, uyumak ve film izleyip, kitap okumakla geçer:))) uykusuz asla yapamiyorum ben ya en sevdigim yer yatagim
Ee ama o ruh haline normal kalkip gidebildigine dua et bir dahaki sinava hepsini gecersin insallahBen de ama mecburiyet napalım. Yoksa bıraksan 7/24 yemek yemek, uyumak ve film izleyip, kitap okumakla geçer
Canım da burnumda ha... Benim sınav rezillik ötesi geçti. 7 dersten 3ünü geçiyorum. Arkadaşlar 7/7 yaptım ya da 7/6 yaptım mutsuzum diye yazıp duruyorlar. Dalıcam şimdi birine. Biri beni tutsun
O zaman fal mal yok bizim için bir daha.. söz verelim birbirimize!!İnsallahh greyimmm benimmmm :) bizim dertlerimiz ztn birbirine cok benzedigi icin (kader arkadaşim ) senin yerin cok başka bende o yuzden Allaha birakip dua etmek en guzeli cok sükür halimize .
Canim greyim ben tesekkur ederim geldiniz ..Hepimiz birbirmizi tanidik artik bu tarz paylasimlara cok ihtiyacimiz var diye dusunuyorum..O zaman fal mal yok bizim için bir daha.. söz verelim birbirimize!!
Burda muhabet edip, kafa dağıtalım. Çok iyi olmuş bu topic. TeşekkürlerVivianLeigh
ÇıtırmışsınBen 87'liyim ama 6 yaşında değildim o dizi varken çok daha büyüktüm. Taktığım şeye bak Benim de sınav vardı ondan dağıttım baya. Bitti dün. Geçemiyorum sınavı. Mart'ta yeniden gireceğim. Şimdilik odamı toplayayım, yeniden sınav moduna girip bi daha dağıtırım
Ee ama o ruh haline normal kalkip gidebildigine dua et bir dahaki sinava hepsini gecersin insallah
Cidden bunu dediysen terapimize hosgeldinİyi tarafı sınava o kadar stres yaptım ki son 2 gün... Bir baktım üzüldüğüm kişiye üzüntüm azalmış :=) Ben ne yapıyorum böyle kendime, bir pislik için hayatımı mahvediyorum diye dövündüm ama geç kaldım. Mart'a artık.
Martta gecersin insallah. Ben de bir girip ciksaydim, bunaldim, ise baslamak istiyorum. Ilk bolumunde 1993 yazdi bende oha 3 yasimdaymisim dedimama baya devam ediyor, Fikretin asklari bile cok. 3 5 ask eskitmis dizide, erkek her yerde erkek anacim
İveettttt :))Cidden bunu dediysen terapimize hosgeldin))))
Fali birakmana cok sevindim :) Cok da kucuk degilim ya 25 gecti gitti 30'lara merdiven dayiyacagim yakinda,26 dan sonrasi 30 geliyor bana hepCanım hayırlı olsun Topiğin.
Çok güzel olmuş.
Vee ben son 1,5 aydır hiç fal atmadim baktirmadim.
Duâ topiklerinde bir sürü duâ etmeye başladım....
O kadar çok duâ ediyordum ki yetiştirmek için bi baktim ki düşünemiyorum onu
Hani uzulmedim desem yalan olur.
Ama sonra dedim ki Rabbim bana duâ etmek için fırsat verdi bunu degerlendirmem lazım.
Yüreğimde o Rabbim de biliyor dedim duâ etmeye devam ettim.
Fallara da son nokta koydum zaten çok şükür ben çok fazla kişiye baktirmadim seçtim hep yorumculari.
Baldankabak harbi çok küçücükmüşsün.
Benn bayağı büyüğüm hepinizden
Bitanem hepimizin topigi ..Icimize gelen dua etme istegi dualarimizin kabul olacagina dair en guzel isaret bence canim bende atmam artik falCanım hayırlı olsun Topiğin.
Çok güzel olmuş.
Vee ben son 1,5 aydır hiç fal atmadim baktirmadim.
Duâ topiklerinde bir sürü duâ etmeye başladım....
O kadar çok duâ ediyordum ki yetiştirmek için bi baktim ki düşünemiyorum onu
Hani uzulmedim desem yalan olur.
Ama sonra dedim ki Rabbim bana duâ etmek için fırsat verdi bunu degerlendirmem lazım.
Yüreğimde o Rabbim de biliyor dedim duâ etmeye devam ettim.
Fallara da son nokta koydum zaten çok şükür ben çok fazla kişiye baktirmadim seçtim hep yorumculari.
Baldankabak harbi çok küçücükmüşsün.
Benn bayağı büyüğüm hepinizden
Yaslarin bir onemi yok ben bazrn 19 bazen 80 hissediorumFali birakmana cok sevindim :) Cok da kucuk degilim ya 25 gecti gitti 30'lara merdiven dayiyacagim yakinda,26 dan sonrasi 30 geliyor bana hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?