- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
- Konu Sahibi VivianLeigh
-
Ben cok begendimOkumaya değerse elimde ki kitap biter bitmez alırım canım sağolasın.
Bir iki gune ancak toplanir bu oda, zaten az kaldi bitsin artik kokunu kazirimFerah bir ortamda çalışman daha iyi olurBaldankabak ortam dağınık olunca dikkatinde dağılır vaktini çok almazsa kısmi bir temizlik yap.
Ben bugun temizledim :))oda kokularina bayiliyorum en son bergamotlu bir koku aldim cok kalici degil ama ilk sikinca odam ferahladi ..Bir iki gune ancak toplanir bu oda, zaten az kaldi bitsin artik kokunu kazirim
Bu konu farkli canimAyy ben dha önce hiç binnaz abla da paralı baktirmadm ama.niyeyse bu binnaz abla bna ücretsiz kredi yollayıp duruyr iki ayda bir 10.50 TL kredim var
Bilen vardır belki diye sordum zaten burdaBu konu farkli canim
Akliniza gelenleri taglerseniz cok sevinirim kizlar hepsini yazamadim benKizlarrr eski binnazcilar yazmasi bile insanin icini ferahlatiyor :)
Baldankabak 'a katiliyorum o telefon faturasini her gordugumde yuregim sikisiyordu en son gecen ay odedim cok sukur bu ay normal bir ücret ödeyebildim :) yememizden,icmemizden ,kiyafetimizden ayirip bu fallara vermisiz butun parayi ve neden bilmiyorum ama daha sakin daha huzurluyum baktirirsan cook coook sikilirsam oda kendime dogum gunu hediyesi niyetine aklimda sadece iki kisi var onada daha var ztn :) birde bir arkadasim var sagolsun kizcagiz kirmayip bakiyor bana o kadar baskada bir daha ne yalan duymak nede aklimi karistirmak istiyorum acikcasi :)
Bu arada kizlar bir suru dizi tavsiyesi var house of cards,homeland,blindspot,how to get away with murderer,mr.robot veeee filmler babalar ve kizlari filmini izlemenizi siddetle tavsiye ediyorum biz kadinlar icin babalarimizin hayatimizi nasil etkiledigini cok guzel anlatmis,mr.nobody,solace ..ve kitaplarda haruki murukami kitaplarina sardim tavsiye ederim kizlar :))
Ayrica baya guzel resim ciziyormusum bunu ogrendim hatta neden baska bir bolumden mezun olmamisim ben diye kendime kiziyorum ama cok guzel rahatlatiyor insani,taki yapiyorum deli kizin ceyizi gibi onlari takiyorum :)
Bilmiyorum sizede oluyormuydu ama fal baktirdikca bir bekleme evresi oluyor ve insan kendini gelistiremiyor yerinde sayiyor hatta gecen gun durup dusundum sen ne yapmisin boyleee diye yani akisa birakinca insan rahatliyor evet zor evrelerimiz oluyor fal baktirmadan oncede olmustu ama bi sekilde gecti bu fal isine başladigimdan beri farkli bakmaya baslamisim olaylara kendi gucumu kendi degerimi unutmusum biraz aklimizi basimiza almamiz gerekiyor mesela gecen gun eylem ismini duydum burda hattaGrey_ konustuk bi suru aksilik cikti parayı yatiramadim sonra erken cikmistim eve gidiyordum evede cok yakin bankamatik ama hic gitmek bile istemedim normalde allah kosa kosa gidip yatirip beklemem lazimdi ne dicek ne olucak diye iyi gelismeler bunlar kendime sasiriyorum :):)
ayyyyy çoook konustummmm kendi hayatina donup bakamiyor insan kisacasi normal olarak ayda yilda bir baktirsak tamam ama bizim baktirdigimiz gibi baktirmak normal bir etki yaratmiyor insanda elımızın altında olma rahatlıgınıda alısmısız hemen bı tıkla fal yolla sonra bekle =) baktiracagim herkese baktirdim ztn artik sonuclarini bekler hayatima devam ederimm burasida super bir fikir olmus :) kuzular nerdesınızbermuda SimplyLove Grey_
Binnaza yazabilirsin neden bedava kredi gonderiyorsunuz diyeBilen vardır belki diye sordum zaten burda
Audreyim çok iyi bir karar almışsın. Hangi falcının falı doğru dürüst tam takır çıktı ki? Çıkmadığını bile bile ısrarla fal baktırmama bir türlü anlam veremiyordum zaten. Hem piskolojimi bozuyor hem maddi olarak zarar veriyor. Birde hayatım hiçbir şekilde düzene girmiyor. Olmuyor!!!Kizlarrr eski binnazcilar yazmasi bile insanin icini ferahlatiyor :)
Baldankabak 'a katiliyorum o telefon faturasini her gordugumde yuregim sikisiyordu en son gecen ay odedim cok sukur bu ay normal bir ücret ödeyebildim :) yememizden,icmemizden ,kiyafetimizden ayirip bu fallara vermisiz butun parayi ve neden bilmiyorum ama daha sakin daha huzurluyum baktirirsan cook coook sikilirsam oda kendime dogum gunu hediyesi niyetine aklimda sadece iki kisi var onada daha var ztn :) birde bir arkadasim var sagolsun kizcagiz kirmayip bakiyor bana o kadar baskada bir daha ne yalan duymak nede aklimi karistirmak istiyorum acikcasi :)
Bu arada kizlar bir suru dizi tavsiyesi var house of cards,homeland,blindspot,how to get away with murderer,mr.robot veeee filmler babalar ve kizlari filmini izlemenizi siddetle tavsiye ediyorum biz kadinlar icin babalarimizin hayatimizi nasil etkiledigini cok guzel anlatmis,mr.nobody,solace ..ve kitaplarda haruki murukami kitaplarina sardim tavsiye ederim kizlar :))
Ayrica baya guzel resim ciziyormusum bunu ogrendim hatta neden baska bir bolumden mezun olmamisim ben diye kendime kiziyorum ama cok guzel rahatlatiyor insani,taki yapiyorum deli kizin ceyizi gibi onlari takiyorum :)
Bilmiyorum sizede oluyormuydu ama fal baktirdikca bir bekleme evresi oluyor ve insan kendini gelistiremiyor yerinde sayiyor hatta gecen gun durup dusundum sen ne yapmisin boyleee diye yani akisa birakinca insan rahatliyor evet zor evrelerimiz oluyor fal baktirmadan oncede olmustu ama bi sekilde gecti bu fal isine başladigimdan beri farkli bakmaya baslamisim olaylara kendi gucumu kendi degerimi unutmusum biraz aklimizi basimiza almamiz gerekiyor mesela gecen gun eylem ismini duydum burda hattaGrey_ konustuk bi suru aksilik cikti parayı yatiramadim sonra erken cikmistim eve gidiyordum evede cok yakin bankamatik ama hic gitmek bile istemedim normalde allah kosa kosa gidip yatirip beklemem lazimdi ne dicek ne olucak diye iyi gelismeler bunlar kendime sasiriyorum :):)
ayyyyy çoook konustummmm kendi hayatina donup bakamiyor insan kisacasi normal olarak ayda yilda bir baktirsak tamam ama bizim baktirdigimiz gibi baktirmak normal bir etki yaratmiyor insanda elımızın altında olma rahatlıgınıda alısmısız hemen bı tıkla fal yolla sonra bekle =) baktiracagim herkese baktirdim ztn artik sonuclarini bekler hayatima devam ederimm burasida super bir fikir olmus :) kuzular nerdesınızbermuda SimplyLove Grey_
Kazen grubu kapali yada sadece davet uzerine uye kabulu seklinde ayarlayabiliyormuyuz
Su an yazdigim konuya herkes yazmasa olabiliyormu kapali konu gibi ?anlayamadım ne grubu ?
Selaamlarrrr topigimiz hayirli olsun hayatim, cok iyi dusundun
Simdi ben baslayayim o zaman. Efendim yaklasik 1 ayi askin suredir fal atmiyorum. Bu ugurda su yasimda telefonumu faturasiz hatta cevirdim. O ne ayol habire 150 200 faturaSimdilik evde bir sinava hazirlaniyorum. Ondan sonra isime gucume geri donecegim. Tabi ev zor ara ara umutsuzluga kapiliyorum ama ne demis Nazim yok oyle pes edip karanliklara savrulmak, unutma bir direnistir ayni gokyuzu altinda yasamak. Ya da boyle bir seydi iste, tam hatirlayamadim, googlamadim da Ana tema umutsuzluk yok yani. Bir de her gece deli gibi super baba izleyip, agliyorum. Neden agladigimi bilmiyorum sanirim 90'lari cok ozledim. Gerci super baba yayinlandiginda 3 yasimdaydim ama olsun Simdilik bu kadar. Falsiz gunler diliyorum
İnsallahh greyimmm benimmmm :) bizim dertlerimiz ztn birbirine cok benzedigi icin (kader arkadaşim ) senin yerin cok başka bende o yuzden Allaha birakip dua etmek en guzeli cok sükür halimize .Audreyim çok iyi bir karar almışsın. Hangi falcının falı doğru dürüst tam takır çıktı ki? Çıkmadığını bile bile ısrarla fal baktırmama bir türlü anlam veremiyordum zaten. Hem piskolojimi bozuyor hem maddi olarak zarar veriyor. Birde hayatım hiçbir şekilde düzene girmiyor. Olmuyor!!!
Bu kadar mı kendine güvenin yok diyorum grey? Bu kadar mı umudun yok? Diye soruyorum artık kendime.
Yok ama artık akıllandım. Fallardan medet umacak kadar güçsüz, çaresiz, umutsuz bir insan olmayacağım. dualara sığınacağım.. İnşallah bütün binnaz abla daki eski dostlarımda bu fal batağından kurtulur..
Allah hepinizin kalbine göre versin kızlar
Ay oda toplama dedin de odami biri gorse beni ilelebet hayatindan siler o derece. Kitapligim artik kitaplarimi almiyor, calisma masasi, bir tane kare masa, yerler konu kitaplari ve test kitaplari dolu. Su sinav bitsin yillarin emegi demeden hepsini bascam cope. Ama simdilik dokunamiyorum ve inanilmaz bunaldim bu halden, aslinda karisiklik sevmem ama 4 yillik derslere 2 ayda calismaya kalkimca boyle oldu. Kendimi bulamiyorum odada ya
Ay benimki de oyle iste ama az kaldi vallahi bitsin her yeri toplayacagim. Fazla her seyi atacagim. Raf alip iviri ziviri dizecegim. Resmen iple cekiyorum cok bunaldim.Bu sabah ben de evden çıkarken bu hafta odamı bal dök yala yapacağım diye kendime söz verdim. Köpeği kapatsan odama imdat çıkarın beni buradan der
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?