- 26 Kasım 2015
- 145
- 93
- 13
- 39
- Konu Sahibi VivianLeigh
-
Bir korecan daha aynen moralim mı bozuk açıp izliyorum gülüyorumKore dizilerinin hastası oldum bu yıl
Hepsi romantik komedi
moralim bozulduğunda
varya herşeyi unutuyorum
Ben kendi adima grasse ye yolculuk ve bir dolu canta ve guzel takilar istiyorumBana romantik bir prens muzik kutusu hediye etsin
Bendr balonlara bayilirim cocuklar gibianammmmmmm =)))
ayy teşekkür ederimm :)
Canim uzulme sabir tasi olsa catlar bazen de ...Bebişlerim giremedim uzun süredir foruma, girsem de yazamadım okudum geri çıktım.
Ben de benim ex hayatımdayken yapamadığım şeyleri yapıyorum. Kendimle ilgileniyorum, kitap okuyorum(Tezer Özlü'ye sardım bu aralar), arkadaşlarıma zaman ayırıyorum, işsiz olduğum için bol bol iş bakıyorum falan.
Daha tam toplayamadım kendimi ama, toparlanıcam az kaldı.
Bizimkinin sevgilisi var şu anda; sağlam kazık yedim açıkçası.. Ama oturup ağlamamaya karar verdim, fallar da enerjimi öldürüyor..
Ayyy neyse daha da uzun yazarım bir ara öperimm
Daha gecrn gun bu sarkiyi bulup dinledimDert le ri mi zincir yaptim, birbirine ek li yo rum, ge le cek sin diye birgun se ni halaa bekliyorum.
Kizlar sarki soylemek de serbest mi
Sinav ne zamanAyy sarki yaziyordum
Koskoca 1 yilda islenen en baba dersi vaktim kalmadigi icin bir gune sigdirarak sinava hazirlandimKendimi askiya aldim hayatim ben
noluyor boyle yahuubenazır canım sende nolursun bak hep olumsuz dusunme cekıyorsun bırlesıpp senı bır kendıne getırmemız lazımmm =)) duaa et bol bol naz,felak oku bol bol gelınce genelde ust uste gelır hersey başka seylere yorma nolursun daha cok daralırsın kendı kendını daha cok yorarsın
Evet pozitiflik olumlu cumleler hep o sekilde yorumlar yapalim derim benazir dualar en onemlisi kuzum
Ooo gayet guzelGünaydın kızçelerim,
Nasılsınız? Akşam saçlarımı boyatamadım, benim kuaförüm izindeymiş ama kaşımı felan aldırdım. Şirket yemeği için çok şık beyaz bir elbise aldım, bir sürü makyaj malzemesi aldım. Nars ya da M.A.C. değil ama olsun :))) Maybelline de moral veriyorKoyu kırmızı tonları rujlar aldım. Bundan sonra böyle, hıh! :)))
Ooo gayet guzel))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?