- 25 Ağustos 2013
- 4.367
- 4.503
- 198
- Konu Sahibi VivianLeigh
-
Yavas yavas gelelim benazir hanim insallah iyi baslar iyi gider bende ilk hafta cok zorlanmistim sonra gecti :)Diyete de başladım bu sabah. İlk gün baya zorluyor
Ben en son maybellineden cok guzel bir ruj aldim kahve kirmizi gibi durup durup suruyorumYavas yavas gelelim benazir hanim insallah iyi baslar iyi gider bende ilk hafta cok zorlanmistim sonra gecti :)
Numarası kaç?Ben en son maybellineden cok guzel bir ruj aldim kahve kirmizi gibi durup durup suruyorum
590Numarası kaç?
Hahahha olabilir dee sakin sende baktiriyor olmayasin:=)))))))) bence kaçak göçek yine fal baktırıyorlar
Hahahha olabilir dee sakin sende baktiriyor olmayasin₺)
:=)))))))) bence kaçak göçek yine fal baktırıyorlar
Valla kendi istegimle ciktim baymistim sabah yataktan cikmak istemiyordum biraz dinlenip tekrar arayacagimAaa gunahimizi almissin ayol. Valla digerlerini bilemem de ben baktirmiyorum
VivianLeigh neden ciktin isten, baska is var mi ne yapcaksin issizlik zor degil mi yaa
Aaa gunahimizi almissin ayol. Valla digerlerini bilemem de ben baktirmiyorum
VivianLeigh neden ciktin isten, baska is var mi ne yapcaksin issizlik zor degil mi yaa
hhahahah valla baktırmıyoruzzz (yanı baktırmıyorum) kendı adımaa konusıyımm =))
iş,güç derken yazılanları okuyupp kacıyorum kizceler =))
ama arada bakıyorum bınnaz abla topıgıne yılların alışkanlığı :) fama populer bu aralar yıne hayranları hortlamıs bir bize tutmadı hatunama cenemı tuttum
_Makaron_ diyet ne alemde ?
Valla kendi istegimle ciktim baymistim sabah yataktan cikmak istemiyordum biraz dinlenip tekrar arayacagim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?