- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi VivianLeigh
-
Valla bu saatten sonra duaya ve sansa ihtiyacim var hayatim elimden geleni yaptim, otesi gelmiyor bu yasta artik napayimota boka gozlerı dolan bır ınsan olarak cok can sıkıcı bır durum normalde boyle degılım ama ılıskı konusunda gercekten sınır bozucu
10 gun mu kaldı ? baldan sana foruma gırmeyıde yasaklıyorum cabukkk calısıyorsun !!!!
Canim inanmayarakta olsa soylemeye baslamak lazimmis bazen kendimizi hep asagiya cekiyoruz farkinda olmadan
Cidden yapan sonuc alanlar varsa paylasirmisin cnmben bunu cok yapıyorum bgn calısmalara başladım bakalım kıtap sıparısı bıle verdım gaza gelıp
ıse yarıyan arkadaşlarım var bırseyler ogrendıkce ınsallah sızınlede paylaşırım bılgısı olan bılen varsa paylaşırsa sevınırım kızceler =))
Cidden yapan sonuc alanlar varsa paylasirmisin cnm
Benimde acilen baslamam lazim 2016 icin yeni hayatimakuzum baya butun sayfaları okudum kendımede esma ve olumlama yazdım hayatıma uyarlayabılıcegım sekılde onları uygulıycam bu konuda bır arkadaşımın onerısıyle magıc dıye bır kıtap sıparıs verdım bakalım ondada gunluk oğretıler varmıs gun gun halınde yazıyormus hatta daha anlaşılır dedı arkadaşım.
Canim benim
Gozum yollarda kaldiiiCanim benim
Canim benim inan yeni gordum cok ozlemisim seniGozum yollarda kaldiii
Ya allah korusun sende ne bulastinanitayıda cagırın ben onsuz yapamıyorumbanlanıcam az kaldı bence =))
anitayıda cagırın ben onsuz yapamıyorumbanlanıcam az kaldı bence =))
Hahah. Kız neler söylemiş öyle. falcı yakını yaptı ya seni. Hiç güleceğim yoktu.anitayıda cagırın ben onsuz yapamıyorumbanlanıcam az kaldı bence =))
Atiyor nereye denk gelirseHahah. Kız neler söylemiş öyle. falcı yakını yaptı ya seni. Hiç güleceğim yoktu.
Sen katinayi birak saclari naptinKızlar günaydın. Size bahsettiğim Katina'nın hayatını anlatan kitabı okudum hafta sonu. Katina'yı hiç sevmedim. Kitabın ortasına geldim erken karar vermek istemiyorum yine de ama bence tam bir cadıymış o kadın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?