Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Canim senin kirmizilik kilcal damarlardami yoksa minik sivilce kizarikligimi

Kilcal damar hayatim. Sivilce problemi hic yasamamistim ben ama bu yaz o da cikmaya basladi 3 4 tane kirmizi leke kaldi, onlara evdeyken sudocream suruyorum, baya gecti izleri, az kaldi o da bb ile belli bile olmuyor. Kilcal damar icin onerin mi vardi alayim sekerim hemen

Kizlar sac dokulmesi icin oneriniz var mi? Sacimi omuzlarimda kestirdim biraz bile hafiflemedi dokulmesi, hala dokuluyor tutam tutam.

Teşekkürler canım bende iyiyim sen galiba ednur 'la karıştırdın beni ben 1 sene önce ayrıldım şuanda ona karşı bir durumum yok çok haklısın zaman her şeyin ilacıymış.

yaaa o derece mi benım saclarımda cok ınce tellı ve bıktım artık hergun yıkamaktan hemen sonuyor,sampuanımı degıstırdım ayrıca serum falanda kullandım ama bırsey olmuyor denemek lazım bu formulu =))

ayrıca kızlar rimel demişken ben hep benefitin they're realini birde macin extereme dimension lashi kullanırım dönüşümlü cokta memnunum ama bır arkadaşım rimmel londonın yeşil kapaklı bı rimeli var adını su anda hatırlamıyorum onu önerdı salatalık ozu falan vardı galıba içinde bi tane bitirdim yeniden alıcam hiç bir farkı yok mac ve benefıtten acayıp uzatıyor cok beğendım :)

Teşekkürler canım bende iyiyim sen galiba ednur 'la karıştırdın beni ben 1 sene önce ayrıldım şuanda ona karşı bir durumum yok çok haklısın zaman her şeyin ilacıymış.
Aa valla onunla karıştırdım. Çok özür dilerim. Nickleriniz çok benziyor
Aa valla onunla karıştırdım. Çok özür dilerim. Nickleriniz çok benziyor ednur

Kizlar sac dokulmesi icin oneriniz var mi? Sacimi omuzlarimda kestirdim biraz bile hafiflemedi dokulmesi, hala dokuluyor tutam tutam.
Bahsettigimiz sığır iliği kürü baldancım. Saç dökülmesi için kullanılıyor. Birde revox at kuyruğu şampuanı dökülmeler kesiyor ben kullanmıştım.

Bahsettigimiz sığır iliği kürü baldancım. Saç dökülmesi için kullanılıyor. Birde revox at kuyruğu şampuanı dökülmeler kesiyor ben kullanmıştım.

Sigir iligi diyince ben bir kotu oluyorum, ben onu kullanamam galiba tesekkur ederim sampuani deneyeyim bakalim insallah bende de durdurur

Canim kilcal damar problemi ince ciltlerde oluyor bir cok urun var ama cok etkini pek yok rosecae deniyor bu soruna google da o sekilde aratirsan nuxe,avene ve diger dermokozmetik markalarinda var cnm

Benefit ilk testerda denedigimde sanki daha guzeldi aldim o bana bakiyor ben ona surdum tester gibi olmadi

Kesinlikle ilik cok guclu birsey her tur hastaliginda ilaci ama sac icin ilk kez duydum aslinda denenir

Kizlar ben cilt bakiminda nuxe ve avene kullaniyorum yagliya donuk yuz cildim ve cok memnunum bu iki markadan..cok denedim en son bu ikisi kaldi..ruj nars ve maybelline, rimel lancome ve loreal telescopic,far nars ve givency,pudra ise guerlain ve sephora vazgecilmezim

Kuzum sana da revox şampuanı öneririm. Mucize bi şampuan. Yağlanmayı geciktiriyor. saç telini kalınlaştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…