- 23 Haziran 2014
- 4.727
- 9.821
- 198
- Konu Sahibi VivianLeigh
-
Canim senin kirmizilik kilcal damarlardami yoksa minik sivilce kizarikligimi
Günaydın Audreyim.. Ya koskoca bir seneyi daha devirdik ya kız =)Günaydınnn kızlarrrrr =)))
Aralık ayınada girdik zaman ne cabuk geçiyor 2016 geldı
Teşekkürler canım bende iyiyim sen galibaGünaydın ederuncum teşekkürler. Sen nasılsın iyi misin? Binnaz ablada takip ettim durumunu gerçekten çok üzüldüm. Terkedilmenin acısını iyi bilirim.. İnsallah herşey Güzel olcak. Bak biraz klaşe bir söz ama bu sözü çok seviyorum ben. Boş bir söz değil. Zaman herşeyin ilacı.. Biraz zamana bırak.. Zamanla hissizleşeceksin ona karşı
Aynen canım. Arkadaşlarımda gördüm sonuçları bizzat. Hatta arkadaşıma dedim ki saçına kaynak ek mi yaptırdın. İnanamadım kızın saçlarına. Hem uzamış. Hem gürleşmiş. Bide ince telli seyrek kısa saçları vardı kızın.
Kasaplar ların çoğunun işine gelmiyor. İliği kemikten çıkarıp vermek. Başlarından yok diye savıyorlar. Ya kemikli bir şekilde alıp iliği sen çıkaracaksın. Kemiği kaynattığında ilik çıkıyor zaten. bazı kasaplarda artık ilik satılmaya başlamış. Böyle bir kasap bulup satın alabilirsin.
Aa valla onunla karıştırdım. Çok özür dilerim. Nickleriniz çok benziyorTeşekkürler canım bende iyiyim sen galibaednur 'la karıştırdın beni ben 1 sene önce ayrıldım şuanda ona karşı bir durumum yok çok haklısın zaman her şeyin ilacıymış.
Aa valla onunla karıştırdım. Çok özür dilerim. Nickleriniz çok benziyorTeşekkürler canım bende iyiyim sen galibaednur 'la karıştırdın beni ben 1 sene önce ayrıldım şuanda ona karşı bir durumum yok çok haklısın zaman her şeyin ilacıymış.
Günaydın Audreyim.. Ya koskoca bir seneyi daha devirdik ya kız =)
Bahsettigimiz sığır iliği kürü baldancım. Saç dökülmesi için kullanılıyor. Birde revox at kuyruğu şampuanı dökülmeler kesiyor ben kullanmıştım.Kizlar sac dokulmesi icin oneriniz var mi? Sacimi omuzlarimda kestirdim biraz bile hafiflemedi dokulmesi, hala dokuluyor tutam tutam.
Bahsettigimiz sığır iliği kürü baldancım. Saç dökülmesi için kullanılıyor. Birde revox at kuyruğu şampuanı dökülmeler kesiyor ben kullanmıştım.
Canim kilcal damar problemi ince ciltlerde oluyor bir cok urun var ama cok etkini pek yok rosecae deniyor bu soruna google da o sekilde aratirsan nuxe,avene ve diger dermokozmetik markalarinda var cnmKilcal damar hayatim. Sivilce problemi hic yasamamistim ben ama bu yaz o da cikmaya basladi 3 4 tane kirmizi leke kaldi, onlara evdeyken sudocream suruyorum, baya gecti izleri, az kaldi o da bb ile belli bile olmuyor. Kilcal damar icin onerin mi vardi alayim sekerim hemen
Bende karistirmistim yaAa valla onunla karıştırdım. Çok özür dilerim. Nickleriniz çok benziyor
Aa valla onunla karıştırdım. Çok özür dilerim. Nickleriniz çok benziyorednur
Benefit ilk testerda denedigimde sanki daha guzeldi aldim o bana bakiyor ben ona surdum tester gibi olmadiyaaa o derece mi benım saclarımda cok ınce tellı ve bıktım artık hergun yıkamaktan hemen sonuyor,sampuanımı degıstırdım ayrıca serum falanda kullandım ama bırsey olmuyordenemek lazım bu formulu =))
ayrıca kızlar rimel demişken ben hep benefitin they're realini birde macin extereme dimension lashi kullanırım dönüşümlü cokta memnunum ama bır arkadaşım rimmel londonın yeşil kapaklı bı rimeli var adını su anda hatırlamıyorum onu önerdı salatalık ozu falan vardı galıba içinde bi tane bitirdim yeniden alıcam hiç bir farkı yok mac ve benefıtten acayıp uzatıyor cok beğendım :)
Şampuanı mutlaka denemeni tavsiye ederim canım. İnşallah memnun kalırsınSigir iligi diyince ben bir kotu oluyorum, ben onu kullanamam galibatesekkur ederim sampuani deneyeyim bakalim insallah bende de durdurur
Olsun canım benim hepimizin derdi az çok benziyor.Aa valla onunla karıştırdım. Çok özür dilerim. Nickleriniz çok benziyor
Aa valla onunla karıştırdım. Çok özür dilerim. Nickleriniz çok benziyorednur
Kesinlikle ilik cok guclu birsey her tur hastaliginda ilaci ama sac icin ilk kez duydum aslinda denenirSaç uzatma forumunda bayağı yorum var. Nasıl yapıldığı da yazıyor. Kasaptan sığır iliği diye istiyormuşsun. Onlarda kemikten iliği sana çıkartıyorlar. o iliği benmari usulü eritip içine hindistancevizi yagi, badem yağı birde bemiks ampul katıyorsun maske yapıp saçında 2 3 saat, en az 45 dk bekletiyorsun. Haftada bir yapılıyor kür. internette baktım önce sonra fotograflarina sonuçlar inanılmaz
Haklısın canım. Yanlış yere gitmemiş mesajım. Bak zamanla unutmuşsun. O kıza da forumda okudum çok üzülmüştümOlsun canım benim hepimizin derdi az çok benziyor.
Kuzum sana da revox şampuanı öneririm. Mucize bi şampuan. Yağlanmayı geciktiriyor. saç telini kalınlaştırıyoryaaa o derece mi benım saclarımda cok ınce tellı ve bıktım artık hergun yıkamaktan hemen sonuyor,sampuanımı degıstırdım ayrıca serum falanda kullandım ama bırsey olmuyordenemek lazım bu formulu =))
ayrıca kızlar rimel demişken ben hep benefitin they're realini birde macin extereme dimension lashi kullanırım dönüşümlü cokta memnunum ama bır arkadaşım rimmel londonın yeşil kapaklı bı rimeli var adını su anda hatırlamıyorum onu önerdı salatalık ozu falan vardı galıba içinde bi tane bitirdim yeniden alıcam hiç bir farkı yok mac ve benefıtten acayıp uzatıyor cok beğendım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?