Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Kuzum benim izlediğim diziler hep herkesin bildiği diziler game of thrones dexter how i met your mother nip/tuc spartacus ama hepsi de harika izlemediysen tabsiye ederim

yerımm senı =)))
ızledım hepsını kuzum su kore dızılerını kesfedıyım bırde :) bir onlar kalmıstı :)
spora başlamanada ayrıca cok sevındım aferın kız super olucak ıyı gelıcek sana ınan ben spor salonuna gıdemıyorum ama evde pılates yapmaya calısıyorum o bıle rahatlatıyor ınsanı ..

her ay 200 tl tel faturası oduyordum,her duydugum ısme atmısımdır fal o salaklıkta cabası :) faldan uzaklaşmak o kadar fark edıyor ki yazın begendıgım spor ayakkabıyı alamayıp tel faturası odemiştim o içimde nasıl kaldıysa hala aklıma gelıyor :D:D _Makaron_ _Makaron_ canım o paralarla neler alınır,neler yapılır hemde elımızde somut şeyler oluyor kendımızı sımartıyoruz :) sende bu işee bgn kuafore gıderek başlıyorusnn hadıı bakıyımm =))

bu demek degıl tabı ki insanın mutlu olması için pahalı seyler alınıcak örnek vermek istediğim fal dusuncesınden kurtulup tek basına gezıp mutlu,huzurlu olmak bosu bosuna kesemızı,beynımızı,ruhumuzu yormamak biz bunu cok yaptık :(

Macin consealarını kullandım pro long weardı sanırım. O da birikti çizgilere :KK43: t bölgesi parlaması için transparan pudra kullanabilirsin kuzummm

evet kuzum bırıkıyor sagolsun altına corrector surunce anca duzgun duruyor bır dahada almam ztn :(
ben cok usengecım bermuda yanımda tasımaya bıle usenıyorum pudrayı :D
kendı kendınee parlamasa ne guzel olur :)

yerımm senı =)))
ızledım hepsını kuzum su kore dızılerını kesfedıyım bırde :) bir onlar kalmıstı :)
spora başlamanada ayrıca cok sevındım aferın kız super olucak ıyı gelıcek sana ınan ben spor salonuna gıdemıyorum ama evde pılates yapmaya calısıyorum o bıle rahatlatıyor ınsanı ..

her ay 200 tl tel faturası oduyordum,her duydugum ısme atmısımdır fal o salaklıkta cabası :) faldan uzaklaşmak o kadar fark edıyor ki yazın begendıgım spor ayakkabıyı alamayıp tel faturası odemiştim o içimde nasıl kaldıysa hala aklıma gelıyor :KK70::KK70: _Makaron_ _Makaron_ canım o paralarla neler alınır,neler yapılır hemde elımızde somut şeyler oluyor kendımızı sımartıyoruz :) sende bu işee bgn kuafore gıderek başlıyorusnn hadıı bakıyımm =))

bu demek degıl tabı ki insanın mutlu olması için pahalı seyler alınıcak örnek vermek istediğim fal dusuncesınden kurtulup tek basına gezıp mutlu,huzurlu olmak bosu bosuna kesemızı,beynımızı,ruhumuzu yormamak biz bunu cok yaptık :KK43:
Cilt bakımı için paket program almıştım yazın. Seansı 120 tl olan şey 4 seans duruyor hala. Parasını verdiğim güzellik salonuna gidip yatıp keyif yapmaya bile üşendim kaç aydır. Ayıptır söylemesi lazer randevusunu da erteyip duruyorum. Ben ne ara bu hale gelmişim. Tam depresyon modu :D

VivianLeigh VivianLeigh cım topik hayırlı olsun , 1 ocak 2016 dan itibaren yeniden yapılandırılmış, fabrika ayarlarına geri dönme planlarını gerçekleştirmiş Atart olarak bu topikte de yazmaya devam ederim ama, henüz kurtulmadım ben mili illetimizden:))

Makyaj, saç , bakım , renk benim de birebir ilgi odağım ama nicedir para harcayamıyordum. Sheisedo iyi evet, Deborah da harika Mac the best ama çok pahalı yahuuuu

28.5im hala 30 gelmiyor sus baldan :p

28 den sonra 30 ışıkhızı*2 ile geliyor, eheee ben 31 de stabil durmaya karar verdim , zaten yaşımı söylediğimde millet hadi bee dediği için ben uzun bi süre 31 i kullancam gibi :P

bOY, Kilo,yaş gibi veriler sadece rakamlardan ibarettir zaten. :KK75:

canlar merhaba ne kadar uzun zaman geçti değilmi şöyle topiğe bir bakarken o günlere döndüm yaklaşık 1,5 sene oldu çok şükür falı bırakalı, ama sizleri topicte hep takip ettim.haberlerinizi aldım bir bakıma .umarım herkes mutlu ,huzurlu ve sevdiciğine kavuşmuştur yada yenilerine yelken açmıştır.

Kız L lale1973 hoş geldin, özlemişim :KK19:

Marplem benim de cildim yağlı :) pudra sevemedim ben malesef yine macin pudrasını kullandım sonra baktım olmuyo yüzüme hiç bişey sürmedim baya uzun süre. Hatta şöyle diyim öyle bi cildim var ki ne kadar iyi olursa olsun markası (yüz temizleme jelleri de dahil) cildim sevmezse sivilce çıkarıyo. O yüzden korka korka aldım deneyeyim dedim çok duydum diye ama bayıldım ben. Kapatıcılık olarak orta derecede diyebilirim ama yüzümde fondoten var diye bağırmayan bi ürün :) fırçayla uyguluyorum ben macin fondoten fırçası yazarım numarasını. Fırça sayesinde hem ürünü az alıyo hem de iyi yediriyo bi pompa yetiyo hatta artıyo bile :)

hangi markaydı bu Bermudam , ya benim aslında cildim çok sorunlu değil hatta roller uygulattım 2 kez ama izleri sevmiyorum çok fazla olmasa da . ben de sanki hiç yokmuş gibi duranlardan istiyorum. genelde güneş kremimi kış/yaz kullanırım ama fondoten de arada lazım oluyo.

28 den sonra 30 ışıkhızı*2 ile geliyor, eheee ben 31 de stabil durmaya karar verdim , zaten yaşımı söylediğimde millet hadi bee dediği için ben uzun bi süre 31 i kullancam gibi :p

bOY, Kilo,yaş gibi veriler sadece rakamlardan ibarettir zaten. :KK75:

3 ay önce 62 kilo idim şimdi 69. Rakamdan ibaret dimi? Hı hı :))))

VivianLeigh VivianLeigh marplem fırça mac 187. Görselini de ekliyorum. İlk kullandığımda hiç sevemedim normal fırçalara alışık olduğum için ama bu ürünü az alıyo ve çok güzel dağıtıyo:KK200:

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    2,6 KB · Görüntüleme: 48
3 ay önce 62 kilo idim şimdi 69. Rakamdan ibaret dimi? Hı hı :))))

Bence evet rakamdan ibaret, 100 ü bulup mutluluktan uçan hatta bunu 2li ilişkilerde de hiç sorun etmeyen kişiler de var tabi . sen 69 rakamını gördüğünde kötü hissediyorsan bu çok kötü bi rakam olabilir :P

boy-kilo farkı -8/ 10 ideal olanmış.

Bence evet rakamdan ibaret, 100 ü bulup mutluluktan uçan hatta bunu 2li ilişkilerde de hiç sorun etmeyen kişiler de var tabi . sen 69 rakamını gördüğünde kötü hissediyorsan bu çok kötü bi rakam olabilir :p

boy-kilo farkı -8/ 10 ideal olanmış.

Nefes alamıyorum, tıkanıyorum inanki :D Böyle patates gibi suratım göbeğim oldu. Yarın sıvı diyetine başlıyorum. 5 ayda 17 kilo vermiş insanım ben, yaparım!:KK6::KK62:

Kızlar İnşAllah böyle diyeceğimiz birileri hayatımıza girer...:confused:

Eklentiler

• 0765847e186a2a6b32501e01932ba9a6.webp
    0765847e186a2a6b32501e01932ba9a6.webp
    10,2 KB · Görüntüleme: 62
Nefes alamıyorum, tıkanıyorum inanki :KK70: Böyle patates gibi suratım göbeğim oldu. Yarın sıvı diyetine başlıyorum. 5 ayda 17 kilo vermiş insanım ben, yaparım!:KK6::KK62:

Wuhuuu , denenmişi denemişsin , 17 kiloyu veren 7 yi hayli verir, sıvı derken bilinen bir diyet programımı yokjsa sen kendine göre mi uyarlıyosun

Kızlar İnşAllah böyle diyeceğimiz birileri hayatımıza girer...:confused:

Salına salına da gelse, tonajlı freni patlamış kamyon gibi de gelse, aralık sonu ocak başı da gelse

Gelişler önemli değil, kalışları önemli .. nasıl kaldıkları, nasıl misafirlik ettikleri kalbe.

Güzel sözmüş ;)

Wuhuuu , denenmişi denemişsin , 17 kiloyu veren 7 yi hayli verir, sıvı derken bilinen bir diyet programımı yokjsa sen kendine göre mi uyarlıyosun

Kendime göre canım. Herkese tavsiye etmem, ama diyetisyen programlarıyla kilo verememiş biri olarak kendi kendime çözüm bulup, ilk defa kilo verebilmiştim. Normalde 4 kilodan fazla hiç verememiştim aylarca. İlk 1 ay sadece sıvıyla beslendim. Detoks gibi... %100 elma suyu içiyordum ara öğün olarak. Acayip tok tutuyor. Ana öğünlerde de sebzeleri püre hale getirip çorba yapıyordum, ya da değişik hafif çorbalar...Katı ve tatlı olan herşey yasak... 1 ayda mide alışıyor bu duruma. Hafiflediğini hissediyorsun. Sonra hafif bir kahvaltı, öğlen ya da akşam yemeklerinde 2 köfte, küçük balık, salatalar, sebze yemekleri... Karbonhidrat asla yok... Yumurta ve et çok önemli... 2 haşlanmış yumurta ile tüm gün yemek ihtiyacı hissetmediğimi biliyorum. Öğlen aralarında fabrikanın etrafında 10-15 tur atıyordum. Akşamları da spor... O kadar güzel zayıflamıştım ki... Yani burdaki çoğu arkadaşa göre yine tombuldu 62 kilo ama benim için çok büyük birşeydi. İstediğimi bulabilip, üzerime yakıştırmak çok güzeldi.. Fıstık gibi oldum, sevgili yaptım. Sonra adam anamı ağlattı, o gidince de aylarca çabalayıp elde ettiğim güzelliği ve mutluluğu çöpe attım. Afferin bana :KK62:

Ayy var yaa fala başlamadan önce kendime aldıklarıma , maddi birikim yapmak yerine kendime yatırım yaptığım günleri anımsadım da.. ne kadar uzun süredir ihmal etmişim kendmi. Çok iyi oldu valla burası da..Saçıma ayrı şampuanlar, yüzüme acımadan parasına kullandığım markalar, alışverişlerim ne zamandan beri yok :(

Kaldı 1 ay , bi aydan sonra inşallah bitecek hepsi..Umarm hepimiz için, kim bu satırları okuyorsa önceliğimizin kendimiz , öz değerimizin olduğu sonra ötekilerinin geldiği günlerin başlangıcı olur bu günler..

Ay çok kızdım kendime şimdi:KK62: atcam kendimi çekyattan

VivianLeigh VivianLeigh cım topik hayırlı olsun , 1 ocak 2016 dan itibaren yeniden yapılandırılmış, fabrika ayarlarına geri dönme planlarını gerçekleştirmiş Atart olarak bu topikte de yazmaya devam ederim ama, henüz kurtulmadım ben mili illetimizden:))

Makyaj, saç , bakım , renk benim de birebir ilgi odağım ama nicedir para harcayamıyordum. Sheisedo iyi evet, Deborah da harika Mac the best ama çok pahalı yahuuuu
Askim hosgeldin ben biraktim algilarimi da degistirdim bu da o adimin buyuk parcasi

Back
X