Binnaz Ablada yazan fali birakmis dostlar buraya

Başıma bişey gelmeyecekse bi itirafta bulunacağım. 1 hafta sonra ilk kez fal attım demin :( Tutamadım kendimi :(((

plussss :) Aman aman fiyat farkı yok arada. O kadar parayı vereceksen kalanı da ver gitsin :KK70: Arkadaşlarda çok var plus. Özeniyorummm :)))) Baya güzel telefon.
Ay beni de özendirdin şimdi kız =).. Önerin için teşekkürler bitanemmm. Plusada bakacağım. Aklımda
xenforo-smilies-kk39.gif

Ya ben de telefonumu çaldırdım. Off üzerine düşmedim hiç. Telefon ne alsam diye düşünüyorum. Aklımda iphone6s var. Ama çok pahalı yaaa. Taksitleri ödeyebilir miyim diye ddüşünüyorum. Bayıldım 6s ' e. Sanırım 6s alacağım. Zaten aklımda marka olarak iphone var. Almışken son modelini alıyım. Siz ne dersiniz kızlar?
5s var bende cok memnunum ;)

Ay beni de özendirdin şimdi kız =).. Önerin için teşekkürler bitanemmm. Plusada bakacağım. Aklımda
xenforo-smilies-kk39.gif
Ben iaderelik ucuzundan aldım tırt birşey ama sen bi tane alayım güzeli olsun diyorsan ben plus diyorum. Ben teşekkür ederim ne demek :)

Kime değil kimlere :KK43: 2 kişiye attım of. Biri nurbanu diğeri de falaleme yeni gelmiş Ferruh diye biri ona. gitti yine 42 tl :KK43:((
Aahh benazir bari online fal atmasaydın.. çıkmıyor kuzum hiçbiri çıkmıyor. üç senedir baktırdım doğru dürüst hiçbirinin dediği çıkmadı. En güvendiklerim yiğit didem di onlarda patladı ççıkmadı hiçbiri:(

Aahh benazir bari online fal atmasaydın.. çıkmıyor kuzum hiçbiri çıkmıyor. üç senedir baktırdım doğru dürüst hiçbirinin dediği çıkmadı. En güvendiklerim yiğit didem di onlarda patladı ççıkmadı hiçbiri:KK43:

Didem sadece kardeşimin hamileliğini 2 ay önceden bildi. Gerisi ben de bilene rastlamadım. Yüzyüze baktırıp şakır şakır isim verenlerin bile geleceği bildiğini sanmıyorum. Ama işte ne bileyim boş bulundum attım. An olarak ne düşündüğünü merak ettim, bilmiyorum :(

Didem sadece kardeşimin hamileliğini 2 ay önceden bildi. Gerisi ben de bilene rastlamadım. Yüzyüze baktırıp şakır şakır isim verenlerin bile geleceği bildiğini sanmıyorum. Ama işte ne bileyim boş bulundum attım. An olarak ne düşündüğünü merak ettim, bilmiyorum :KK43:
Bosver fali simdi ne aldin sen telefon

Back
X