- 19 Mayıs 2011
- 3.247
- 6.288
- 358
- 38
- Konu Sahibi VivianLeigh
Başıma bişey gelmeyecekse bi itirafta bulunacağım. 1 hafta sonra ilk kez fal attım demin
Tutamadım kendimi
((

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay beni de özendirdin şimdi kız =).. Önerin için teşekkürler bitanemmm. Plusada bakacağım. Aklımdaplussss :) Aman aman fiyat farkı yok arada. O kadar parayı vereceksen kalanı da ver gitsinArkadaşlarda çok var plus. Özeniyorummm :)))) Baya güzel telefon.
Hayırrrrrr, olamaaazzzz.. Neden yaptın bunu? Kime attın bakıyımBaşıma bişey gelmeyecekse bi itirafta bulunacağım. 1 hafta sonra ilk kez fal attım deminTutamadım kendimi
((
5s var bende cok memnunumYa ben de telefonumu çaldırdım. Off üzerine düşmedim hiç. Telefon ne alsam diye düşünüyorum. Aklımda iphone6s var. Ama çok pahalı yaaa. Taksitleri ödeyebilir miyim diye ddüşünüyorum. Bayıldım 6s ' e. Sanırım 6s alacağım. Zaten aklımda marka olarak iphone var. Almışken son modelini alıyım. Siz ne dersiniz kızlar?
Ben iaderelik ucuzundan aldım tırt birşey ama sen bi tane alayım güzeli olsun diyorsan ben plus diyorum. Ben teşekkür ederim ne demek :)Ay beni de özendirdin şimdi kız =).. Önerin için teşekkürler bitanemmm. Plusada bakacağım. Aklımda
![]()
Fal olmasinnn benazirrHayırrrrrr, olamaaazzzz.. Neden yaptın bunu? Kime attın bakıyım![]()
Kime değil kimlereHayırrrrrr, olamaaazzzz.. Neden yaptın bunu? Kime attın bakıyım![]()
5s de çok güzel ama ekranı küçük. kibar model sevenler için ideal. sağlam telefon. ama ben büyük ekran seviyorum ondan 6 plus daha iyi geldi.5s var bende cok memnunum![]()
Fal olmasinnn benazirryasakliyorum
) ben atmadim atmayacagim
Kardesime ondan aldik ama ekran buyuk diye mutlu degil ipad gibi diyor sevemedi5s de çok güzel ama ekranı küçük. kibar model sevenler için ideal. sağlam telefon. ama ben büyük ekran seviyorum ondan 6 plus daha iyi geldi.
Hic duymadim bu yazdiginiKime değil kimlere2 kişiye attım of. Biri nurbanu diğeri de falaleme yeni gelmiş Ferruh diye biri ona. gitti yine 42 tl
((
Aahh benazir bari online fal atmasaydın.. çıkmıyor kuzum hiçbiri çıkmıyor. üç senedir baktırdım doğru dürüst hiçbirinin dediği çıkmadı. En güvendiklerim yiğit didem di onlarda patladı ççıkmadı hiçbiriKime değil kimlere2 kişiye attım of. Biri nurbanu diğeri de falaleme yeni gelmiş Ferruh diye biri ona. gitti yine 42 tl
((
Hayırlı olsun. Güle güle kullan canım :)telefonum geldi yuppyy![]()
Aahh benazir bari online fal atmasaydın.. çıkmıyor kuzum hiçbiri çıkmıyor. üç senedir baktırdım doğru dürüst hiçbirinin dediği çıkmadı. En güvendiklerim yiğit didem di onlarda patladı ççıkmadı hiçbiri![]()
Bir oturusta 152 kez okunursa yatsidan sonra her turlu istek olur
Bosver fali simdi ne aldin sen telefonDidem sadece kardeşimin hamileliğini 2 ay önceden bildi. Gerisi ben de bilene rastlamadım. Yüzyüze baktırıp şakır şakır isim verenlerin bile geleceği bildiğini sanmıyorum. Ama işte ne bileyim boş bulundum attım. An olarak ne düşündüğünü merak ettim, bilmiyorum![]()
Hayırlı olsun. Güle güle kullan canım :)
Konusu olmadi daha once google a yaz surelerin faziletleri diye hepsi cikiyor canim insirah suresi ve duha suresi brnim en sevdigim surelermarplee bizee bu engın bılgılerı neden sımdı soyluyorsun =)))
Başıma bişey gelmeyecekse bi itirafta bulunacağım. 1 hafta sonra ilk kez fal attım deminTutamadım kendimi
((