• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Şampuan ve Saç Kremleri Bioblas mı, Gliss mi?

Şuan loreal elseve kepek karşıtı olanı kullanıyorum, çünkü egzamam var elidor, blendax hepsini denedim ama loreal vazgeçilmezim.
Önceden saç derim diğer şampuanlarda daha çok yara oluyordu kaşınıyordu
Elseve bir kaç ay önce aldım çok güzel toparladı, yaralarımdan kırıklarımdan kurtardı beni
Biraz daha derimin alışmasını bekliyorum
Sonra pembe olanı ( nutri- gloss ) bunu kullanacağım
Zaten yumuşak yapıyor ama daha da yumuşak olsun istiyorum

Naçizane tavsiyem Loreal

Not: Saç dökülmelerimide büyük ölçüde azalttı. Dökülmelerinin farklı bir nedeni de olabilir. Önce bir dr a görün. Ondan sonra şampuan arayışına gir derim.:34:

Son düzenleme:
Şuan loreal elseve kepek karşıtı olanı kullanıyorum, çünkü egzamam var elidor, blendax hepsini denedim ama loreal vazgeçilmezim.
Önceden saç derim diğer şampuanlarda daha çok yara oluyordu kaşınıyordu
Elseve bir kaç ay önce aldım çok güzel toparladı, yaralarımdan kırıklarımdan kurtardı beni
Biraz daha derimin alışmasını bekliyorum
Sonra pembe olanı ( nutri- gloss ) bunu kullanacağım
Zaten yumuşak yapıyor ama daha da yumuşak olsun istiyorum

Naçizane tavsiyem Loreal

Not: Saç dökülmelerimide büyük ölçüde azalttı. Dökülmelerinin farklı bir nedeni de olabilir. Önce bir dr a görün. Ondan sonra şampuan arayışına gir derim.:34:

Doktara gittim bir ay önce, saç diplerime sürmem için karışım bir sıvı verdi.
O dökülmeyi azalttı fakat tekrar başlmasından korkuyorum.
:31:

Merhaba. Ben şampuanımı değiştirmek istiyorum. Aklımda iki marka var fakat çok kararsızım.
Bioblas ve Gliss 'in her ikisini de kullanmış olup, bana fikrini söyleyebilecek olan var mı acaba?
:31:

bioblas bende kullanıyorum ama memnun değilim hiç saçlarımı çok sertleştiriyo vede dökülmesini hiç azaltmadı aksine sertleşiyo dolaşıyo iyice tararken yine gökülüyo

Bende ikisinide kullandım.Gilisten memnun kalmadım kokusu falan güzel ama faydası olmadı bana 3 kutudur bioblas kullanıyorum bitti sarmaşık özlüsünü aldım saçlarım parlak ve yumuşacık kremli olanı dökülmeyi şıp diye kesmiyor ama baya azalttı.kokusundan çok yaraına bakın ..gliss beyaz kutu 5 etki bi arada memnun kalmadım bioblas sarmaşık özlünün kokusu gayet iii.ve yumuşakk yaptı benim saçımı.

Bende ikisinide kullandım.Gilisten memnun kalmadım kokusu falan güzel ama faydası olmadı bana 3 kutudur bioblas kullanıyorum bitti sarmaşık özlüsünü aldım saçlarım parlak ve yumuşacık kremli olanı dökülmeyi şıp diye kesmiyor ama baya azalttı.kokusundan çok yaraına bakın ..gliss beyaz kutu 5 etki bi arada memnun kalmadım bioblas sarmaşık özlünün kokusu gayet iii.ve yumuşakk yaptı benim saçımı.

Hımm.. Bende Bioblas istiyordum ama herkes sertleştirdi deyince vazgeçtim, kafam karıştı şimdi :31:

bende daha bugün aldım kızlar ya bioblası:50:ikili satılıyor biri büyük saç dökülmesine karşı şampuan+bakım kremi diyor,küçük şişede sarmaşık özlü şampuan yazıyor küçük şişedekinin üstünde bakım kremi yazmıyor sadece onu kullanmam daha mantıklı o zaman birde elidorun onarıcı bakım kremini aldım üstünede onu sürerim çünkü benim saçlarım çok kurular ve 1 yıldır saç kremine alıştırdım saç kremi sürmezsem keçe gibi oluyorlar, ah ah hep o düzleştiriciden oldu var kullanmasaydım güzelim saçlarımı mahvettim:50:

bende daha bugün aldım kızlar ya bioblası:50:ikili satılıyor biri büyük saç dökülmesine karşı şampuan+bakım kremi diyor,küçük şişede sarmaşık özlü şampuan yazıyor küçük şişedekinin üstünde bakım kremi yazmıyor sadece onu kullanmam daha mantıklı o zaman birde elidorun onarıcı bakım kremini aldım üstünede onu sürerim çünkü benim saçlarım çok kurular ve 1 yıldır saç kremine alıştırdım saç kremi sürmezsem keçe gibi oluyorlar, ah ah hep o düzleştiriciden oldu var kullanmasaydım güzelim saçlarımı mahvettim:50:

3 gün önce Gliss aldım canım :) Bende alıştırmıştım saçlarımı kreme ama birden bıraktım ve çokta bir eksikliğini hissetmedim saçlarımda :26:

gliss dediğiniz ne ben anlamadım onu elsevein bir türü mü ben elseve kullandım ve hiç memnun kalmadım:50:benim sorunum saçlarımın çok kuru olması nemlenmiyor nemlenmesi lazım ama nasılll:23:

Hayır, Glliss Schwarzkopf'un :) Ben Elseve kullandım öncesinde ama memnun kaldım.
Nemlendirmesi için
SG_1368399.jpg

bunu tavsiye edebilirim canım.

3 ay boyunca bioblas sarmaşık özlüyü kullandım. dökülme problemim filan yoktu çok şükür ama uzatma iddaası tırt çıktı :) ve saçımı keçe gibi yaptı kuruttu. kısa saçlı olmama rağmen taranmıyordu saçım. glisse geçtim shea cashmere serisini kullanıyorum 1 aydır filan 2. gün yağlandırması olmasa şampuana aşık olabilirim. bence çabuk yağlanma problemi olmayan herkes gliss kullanmalı. şimdi yağlı saçlar ve normal saçlar için olanını gördüm onları denemek istiyorum, umarım işe yararlar :)

kesinlikle bioblas sarmaşık özlü ya da otacı naturway sarımsaklı şampuan derim. Ben bu iki şampuanın da içerisine 2 bepanthen, 1 evigen, 1 bemiks, 1 kapak hint ve tatlı badem yağı ve 1 tatlı kaşığından biraz fazla bal katıyorum herhalde ondan dolayı Bioblas benim saçımı ne dolandırdı, ne kuruttu ne de keçe gibi yaptı:21: Hatta öyle ki eskiden her duştan sonra Gliss'in sarı olan sıvı saç kremini sıkmadan açılmayan saçlarım varken şimdi arada sadece kokusundan dolayı nadiren kremi sıkıyorum :1:

ben neredeyse tüm şampuanları kullandım diyebilirim.. şuana kadar en çok memnun kaldığım marka TONY&GUY biliyosunuz çok ünlü kuaför kardeşlerin kendi ürettiği şampuan ama çok pahalı şampuan 35 kremi 35 maskesi 45 tl yalnız şöyle bişey var baya gidiyo şampuanından avucunuza ne kadar alırsanız alın köpürmüyor o yüzden bana fındık kadar almamı söylediler ve saçlarım uzun belimde düşünün.. şampuanı saç uçlarınıza yapmayın şampuanla saç diplerinizi temizleyin yıkarken zaten uçlarına kadar gidiyor o köpüklü su saç kreminide tam tersi sakın saç diplerinize değdirmeyin..şimdi bu ürün biraz tuzlu gelmeye başladı bu yüzden bioblas aldım fakat korktum açıkcası burda yazılanları okudukça.. gliss öneririm siyah serisini kullanmıştım harikalar yaratmıyor ama güzel elseve annem kullanır yıllardır ve çok memnundur yalnız en büyük sorun yıllarca yaptığım düzleştiridir.. saçımı mahvetti ondan sonrada toparlayamadım zaten :50:

kesinlikle gliss derim...sıvılaştırılmış keratin içeren siyah seri.. mutlaka dene derim... saçlarım çok yıpranmıştı 4 ay önce başladım deniz güneş baya iyi geldi.. bende de dökülme var bu aralar gliss çok iyi ama dökülmemi durdurmuyor malesef.. glisse başlarsan maskesini şiddetle öneririm.. saçları yumuşacık yapıyor ve iki günde bir yıkıyorum yıkayana kadar parlak kalıyor saçlarımm..

Glissi bilmiyorum ama noooolluur bioblas kullanma sabrettim uzun sureli kullanayim zirt pirt degistiriyo olmayayim diye 3 ay kullandim dokulme problemi olmayan sacimda dokulme yapti ya boyle adi bir sampuan olamaz live clean kullaniyorum ben yagli saclar icin olanini

Back
X