Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

bilkem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2009
87
1
86
35
Konya
merhaba kızlarr :)) bioderma ürünlerini tek konu altında toplayalım istedim. ürünleri kullananlar memnun olanlar ve olmayanlar, tavsiye edeceklerimiz ve merak ettiklerimiz bu konu altında toplansın ) ürünleri resimlerle paylaşalım ki merak eden ekstradan nasıl görünüo bu ürün die aramasın da

Son düzenleme:
ilk ürünle başlayalım kızlar bioderma sebium ile tanışalı 1 yıl olacak nerdeyse cildim karma bi cilt. çok yüz yıkama jeli denedim ama hiç bu kadar iyisine rastlamadım :) aylardır kullanmamdan da anlaşılıyor ki vazgeçilmezim oldu sebium yüz yıkama jeli cildin yağ dengesini ayarlıyor ve sivilce oluşumu azalıyor. başlarda hafif bir sivilce yapar ama sonrası pürüzsüz cilt

makyaj temizleyicisi olarak da kullananlar var ama ben göz makyajında harikalar yarattığını söyleyemicem. bu yüzden gözümü ayrı silip sonra makyaj için yıkadım

ben ürünü 1 alana 1 bedava kampanyası ile 60 liraya almıştım arkadaşımla beraber. çok uyguna denk geliyor yani ayrıca şunu da belirteyim kızlar bioderma tarzı dermokozmetik ürünleri kullanınca önceden marketlerden aldığınız ürünlere verdiğiniz paraya üzüleceksiniz paranızın kıymetini bilin

ve en önemli noktalardan biri de şu alacağınız ürün ne olursa olsun arkasında muhakkak "komedojenik değildir" ibaresini görün yoksa almayın o ürünü

kızlar bugün paylaşacağım 2. ürün H2O uzun araştırmalar sonucu gene bioderma ürünü aldım :) bu ürün göz makyajı temizlemede beklentilerin inanılmaz üstünde bir ürün. yoğun göz makyajımı hiç kalıntı ve yağlı bir iz bırakmadan temizlior. aslında bu ürün hassas ciltler için yüz ve makyaj temizleme losyonu ama ben göz makyaj temizlemek için kullanıorum bi çok forum sitesinde görürsünüz zaten yorumları gene vereceğiniz paraya değecek bir ürün

şu an bu ürün de 1 alana 1 bedava şeklinde satılıyor ve gene çok uygun bir fiyata geliyor. şişe zaten 500ml :)) kullan kullan bitmezzz

ve kızlar gene unutmayın ki "komedojenik değildir" yazmayan ürünleri tercih edin

bende kullanıyorum bunu memnunum

Bende kullanıyorum bunu

Bende bioderma sebium foaming gel kullaniyorum iyi bi temizleyici kesinlikle :)

Bende bioderma sebium foaming gel kullaniyorum iyi bi temizleyici kesinlikle :)

kızlar sınavlardan dolayı ara vermek zorunda kaldım :)) ben size bir ürün danışmak istiyorum. eczacım verdi bu ürünü sensibio ar adı. numunesini de verdi ama emin olamadım. kullanan var mı??

kızlar sensibio ar compact ürünü aldım ve 10 gün oldu kullanmaya başlayalı:) çok memnunum kapatıcılığı çok iyi bence bebek gibi gösterior cildi ayrıca yağlanma hissi de bırakmadı hiç uygulamalı foto koyarım inş bi ara

çoooook çooook güzel bir ürün bir alana bir bedava kampanyasında bol bol stokladım.Kokusuz,yağsız tek kelimeyle süper ama öyle 500 ml gözüktüğüne bakmayın bence çok çabuk bitiyor çünkü su gibi özellikle göz makyajında cilde zarar vermemek için bol bol kullanmak gerekiyor

Biodermanın bir çok ürününü kullandım.Raflarım kozmetik üürünleri ile dopdolu çoğu da işe yaramaz şeyler ama alıpta kullanmadığım sevmediğim bir bioderma ürünü olmadı diyebilirim.Sadece şampuan çok beklentilerimi karşılamadı çünkü tam olarak su gibi.Yine de çok güzel

ayy bunu hiç denememiştim awwayın ürürnü aldım berbattt yüz yıkama jeli alacam bunu

süperrrrrrrrr bi ürün kullanıyıorum cok memnunum

bende nemlendiricisini almak istiyorum ama pek bi bilgim yok kullanıp memnun olan var mı? cildim yağlı bu arada

bende bioderma nın aksam ve sabah nemlendiricilerini almıştım fakat kullanmakta zorlandığım tek nemlendirici idi sürdükten sonra yüzüm 5 dakika içinde yanmaya başlıyordu ve çok uzun süre geçmiyordu biraz denedim olmayınca bıraktım. artık bı daha bioderma nın herhangi bişeyini alamayacağım sanırım

Bunu kullanıyorum... İlk başlarda yüzümü gerdi ama şimdi alıştım herhangi bi sorun yok.
Memnunum güzel temizliyor. Çok az bi miktar tüm yüze yetiyor. bir alana bir bedava kampanyası ile aldım kaç ay oldu alalı ve hala 4 parmak aşağı indi:)

Kullandığım bir diğer üründe bu.Gayet memnunum.Dönem dönem yüzüme tonik olarakta kullandım.
2. şişesindeyim bitsin tekrar alacağım.

ŞU an herhangi bir kampanya var mı acaba,ben de kullanmak istiyorum bu ürünleri artık yeter ucuz diye abuk sabuk kullandığımız ürünler.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…