kızlar bugün paylaşacağım 2. ürün H2Ouzun araştırmalar sonucu gene bioderma ürünü aldım :) bu ürün göz makyajı temizlemede beklentilerin inanılmaz üstünde bir ürün. yoğun göz makyajımı hiç kalıntı ve yağlı bir iz bırakmadan temizlior. aslında bu ürün hassas ciltler için yüz ve makyaj temizleme losyonu ama ben göz makyaj temizlemek için kullanıorum bi çok forum sitesinde görürsünüz zaten yorumları gene vereceğiniz paraya değecek bir ürün
Eki Görüntüle 567991
şu an bu ürün de 1 alana 1 bedava şeklinde satılıyor ve gene çok uygun bir fiyata geliyor. şişe zaten 500ml :)) kullan kullan bitmezzz
ve kızlar gene unutmayın ki "komedojenik değildir" yazmayan ürünleri tercih edin
ilk ürünle başlayalım kızlarbioderma sebium ile tanışalı 1 yıl olacak nerdeyse cildim karma bi cilt. çok yüz yıkama jeli denedim ama hiç bu kadar iyisine rastlamadım :) aylardır kullanmamdan da anlaşılıyor ki vazgeçilmezim oldu sebium yüz yıkama jeli cildin yağ dengesini ayarlıyor ve sivilce oluşumu azalıyor. başlarda hafif bir sivilce yapar ama sonrası pürüzsüz cilt
makyaj temizleyicisi olarak da kullananlar var ama ben göz makyajında harikalar yarattığını söyleyemicem. bu yüzden gözümü ayrı silip sonra makyaj için yıkadım
Eki Görüntüle 567985
ben ürünü 1 alana 1 bedava kampanyası ile 60 liraya almıştım arkadaşımla beraber. çok uyguna denk geliyor yaniayrıca şunu da belirteyim kızlar bioderma tarzı dermokozmetik ürünleri kullanınca önceden marketlerden aldığınız ürünlere verdiğiniz paraya üzüleceksiniz paranızın kıymetini bilin
ve en önemli noktalardan biri de şualacağınız ürün ne olursa olsun arkasında muhakkak "komedojenik değildir" ibaresini görün yoksa almayın o ürünü
kızlar bugün paylaşacağım 2. ürün H2Ouzun araştırmalar sonucu gene bioderma ürünü aldım :) bu ürün göz makyajı temizlemede beklentilerin inanılmaz üstünde bir ürün. yoğun göz makyajımı hiç kalıntı ve yağlı bir iz bırakmadan temizlior. aslında bu ürün hassas ciltler için yüz ve makyaj temizleme losyonu ama ben göz makyaj temizlemek için kullanıorum bi çok forum sitesinde görürsünüz zaten yorumları gene vereceğiniz paraya değecek bir ürün
Eki Görüntüle 567991
şu an bu ürün de 1 alana 1 bedava şeklinde satılıyor ve gene çok uygun bir fiyata geliyor. şişe zaten 500ml :)) kullan kullan bitmezzz
ve kızlar gene unutmayın ki "komedojenik değildir" yazmayan ürünleri tercih edin
ayy bunu hiç denememiştim awwayın ürürnü aldım berbattt yüz yıkama jeli alacam bunuilk ürünle başlayalım kızlarbioderma sebium ile tanışalı 1 yıl olacak nerdeyse cildim karma bi cilt. çok yüz yıkama jeli denedim ama hiç bu kadar iyisine rastlamadım :) aylardır kullanmamdan da anlaşılıyor ki vazgeçilmezim oldu sebium yüz yıkama jeli cildin yağ dengesini ayarlıyor ve sivilce oluşumu azalıyor. başlarda hafif bir sivilce yapar ama sonrası pürüzsüz cilt
makyaj temizleyicisi olarak da kullananlar var ama ben göz makyajında harikalar yarattığını söyleyemicem. bu yüzden gözümü ayrı silip sonra makyaj için yıkadım
Eki Görüntüle 567985
ben ürünü 1 alana 1 bedava kampanyası ile 60 liraya almıştım arkadaşımla beraber. çok uyguna denk geliyor yaniayrıca şunu da belirteyim kızlar bioderma tarzı dermokozmetik ürünleri kullanınca önceden marketlerden aldığınız ürünlere verdiğiniz paraya üzüleceksiniz paranızın kıymetini bilin
ve en önemli noktalardan biri de şualacağınız ürün ne olursa olsun arkasında muhakkak "komedojenik değildir" ibaresini görün yoksa almayın o ürünü
Eki Görüntüle 567991
kızlar sınavlardan dolayı ara vermek zorunda kaldım :)) ben size bir ürün danışmak istiyorum. eczacım verdi bu ürünü sensibio ar adı. numunesini de verdi ama emin olamadım. kullanan var mı??
Eki Görüntüle 580096
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?