ŞU an herhangi bir kampanya var mı acaba,ben de kullanmak istiyorum bu ürünleri artık yeter ucuz diye abuk sabuk kullandığımız ürünler.....
Hala devam ediyor sanırım hep devam edicek:)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ŞU an herhangi bir kampanya var mı acaba,ben de kullanmak istiyorum bu ürünleri artık yeter ucuz diye abuk sabuk kullandığımız ürünler.....
Ben de Bioderma'dan memnun kesimdeyim :)
Sebium yüz yıkama jeli, sensibio H2O, Sebium Global ve 30+ AKN Mat güneş koruyucusu kullanıyorum. Şu an için memnunum bu ürünlerden:)
canım bgün global aldım ben de boyun ve çene bölgemde çok fazla sivilce vardı bunu önerdiler direk memnun musun?
merhabalar:)
yağlı ve hassas bir cildim var.
ve açıkçası kozmetik alanında pek bilgim yok.ama kullanma ihtiyacı hissediyorum artık.
biodermayı çok tavsiye ediyorlar ama demin ürünlerini incelerken kafam karıştı o kadar çok çeşit varki :S
yüz temizliği için ne önerirsiniz bayanlar?
kızlar sınavlardan dolayı ara vermek zorunda kaldım :)) ben size bir ürün danışmak istiyorum. eczacım verdi bu ürünü sensibio ar adı. numunesini de verdi ama emin olamadım. kullanan var mı??
Eki Görüntüle 580096
Bende kullanıyorum bunu![]()