• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
ŞU an herhangi bir kampanya var mı acaba,ben de kullanmak istiyorum bu ürünleri artık yeter ucuz diye abuk sabuk kullandığımız ürünler.....

devam ediyo canm h2o için 60lira olması lazım. ama ben netten daha uyguna bulabiliyorum güvenirsen o şekilde de alabilirsin ;)

$bioderma-sebium-peeling-oczyszczajacy-do-skory-tlustej-i-mieszanej-exfoliating-purifying-gel...webp

kızlar aradan sonra gene benn :)) bugün size yaklaşık 2aydır kullandığım bu ürünü tanıtayım :) kendisine biriktirdiğim puanlar sayesinde sahip oldum :) aslında çok ihtiyacım olduğundan değil de eczanedeki görevli çok övdü ben de peelingim olmadığım için aldım ürünü :)

daha ilk kullanmamda çok şaşırdım gerçekten. yüzümde değişik bi yumuşaklık bi kaygan durum oldu :) resmen temizlendiğini hissettim. düzenli uygulama ile de burnumun üstündeki siyah noktaların baya kaybolduğunu gördüm :) kesinlikle tavsiye ederim ;)

kullanımına haftada 2 diyo bu şekilde kullanabilirsiniz. 2 dk iyice ovup 2 dk bekletin yüzünüzde sonra ılık suyla durulayın. ben banyoda uyguluyorum öncesinde buhardan gözenekler de açılıyo :))

sorularınız varsa bekliorumm :10:

Ben de Bioderma'dan memnun kesimdeyim :)
Sebium yüz yıkama jeli, sensibio H2O, Sebium Global ve 30+ AKN Mat güneş koruyucusu kullanıyorum. Şu an için memnunum bu ürünlerden:)

Ben de Bioderma'dan memnun kesimdeyim :)
Sebium yüz yıkama jeli, sensibio H2O, Sebium Global ve 30+ AKN Mat güneş koruyucusu kullanıyorum. Şu an için memnunum bu ürünlerden:)

canım bgün global aldım ben de boyun ve çene bölgemde çok fazla sivilce vardı bunu önerdiler direk memnun musun?

canım bgün global aldım ben de boyun ve çene bölgemde çok fazla sivilce vardı bunu önerdiler direk memnun musun?

Benimde çenemde çok fazla sivilce vardı, ben doktora gitmiştim ve bana clyndoxil vermişti, 1ayda geçti o ilaçla, global'i clyndoxil'den 1ay önce kullanmaya başlamıştım ve çok aman aman bi sivilce geçirici etkisi olmadı. Ama sivilcelerim geçtikten sonra yine de kullanmaya devam ediyorum, 2.kez aldım global'i. Sivilce yapmıyor kesinlikle ama olan sivilceleri de pek geçirmiyor, nemlendirmesi de benim için yeterli. Bence önce bi dermatologa görün, o şekilde nemlendirici krem olarak kullan.
Hani çok olumsuz da olmak istemiyorum, belki senin sivilcelerini geçirir belki, umutsuz olma sakın :)

merhabalar:)
yağlı ve hassas bir cildim var.
ve açıkçası kozmetik alanında pek bilgim yok.ama kullanma ihtiyacı hissediyorum artık.
biodermayı çok tavsiye ediyorlar ama demin ürünlerini incelerken kafam karıştı o kadar çok çeşit varki :S

yüz temizliği için ne önerirsiniz bayanlar?

merhabalar:)
yağlı ve hassas bir cildim var.
ve açıkçası kozmetik alanında pek bilgim yok.ama kullanma ihtiyacı hissediyorum artık.
biodermayı çok tavsiye ediyorlar ama demin ürünlerini incelerken kafam karıştı o kadar çok çeşit varki :S

yüz temizliği için ne önerirsiniz bayanlar?

bioderma başlangıç için çok uygun bi marka bence. maddi olarak seni sarsmayacaksa severek kullanabilirsin ;) cildi yağlı ve hassassa sebium foaming jelle başla bence. hergün yüzünü yıkarsın nemlendirici olarak da hydria nemlendiricisini kullanabilirsin. biodermanın yeşil serisi yağlı ve karma ciltler için, pembe serisi hassas ciltler için, mavi serisi de daha çok nemsiz ciltler için ;)

kızlar sınavlardan dolayı ara vermek zorunda kaldım :)) ben size bir ürün danışmak istiyorum. eczacım verdi bu ürünü sensibio ar adı. numunesini de verdi ama emin olamadım. kullanan var mı??

Eki Görüntüle 580096

aradan baya zaman geçmiş ama yinede yazacagım.. ben aldım bunu ama kullanadım.. kısın herşey iyiydi ama yazın rengi cildime koyu geldi anlamadım.. öylece duruyor... ama kalitesine diyecek bişey yok harika bir ürün...

mrb kızlar bende bıoderma kullanıcısıyım gunes kremını almıstım bıde tonıgını mennun kaldım ben aknetrend tedavısı gormusstum o yuzden tenım kuru ve hassas eczaneden 3 al 2 ıkı ode kampanyası vardı bıraz param gıttı ama güzel ürünler aldım cok memnunum yagsız kremını peelıngını ve temızleyıcı jelını aldım nefes aldıgımı hıssettım resmen :D tavsıye ederım yanı

bende aknetrent mağduruyum doktor bana sebium foaming jel ve hydra nemlendiriciyi önermişti ikisinide kullanıyorum hydra sayesinde yüzüm hiç pul pul dökülmedi jellede yüzümün temizlendiğini hissediyorum ayrıca demet şenerin bir röportajını okumuştum kullandığı tüm ürünler biodermaymış

selam kızlar bugün sizi bioderma'dan bi ürünümü anlatıcam. günlük nemlendirici kremim sebium hydra ;)

$518785696_o.webp

bildiğiniz üzere genelde paylaştığım ürünler sebium serisinden. karma bir cildim var. hydra ise günlük nemlendiricim ;) yağlı ciltler için uygun olan bu ürün 40ml. normal günlük nemlendiricilerle aynı boyutta. ciltte yağlı bir tabaka kesinlikle bırakmıyor. kurutup pul pul dökülmesine de izin vermiyor. sürdüğünüz an yok gibi mutlu oluyosunuz :))

ağustosa kadar sanırım bioderma ürünlerinde 3 al 2 öde kampanyası var o sayede aldım. sizlerinde ihtiyaçları varsa bu kampanyayı kaçırmayın :)) :4:

Biodermayla ilk olarak H2O kullanarak tanışmıştım sanırım 6. şişesini kullanıyorum ..
$200X-bioderma_sensibio_eye_contour_gel_3337_1.webp
Göz altı kremini kullandım göz altı morluklarım vardı iyi geldiğini söyleyebilirim göz altlarımı biraz daha rahatlattı. Şu an kullanmasam da ilk bunu kullanmıştım .
$cache_150_1__i_5659665_HWO.webp
Bir de white objective setini kullandım 6 ay filan. Koyu renklerde bariz bi açılma olmasa da cilt rengimi biraz daha aydınlattığını düşünüyorum.

$sebium_gelmoussant_08gd_03.webp bu temizleyici ürünü de aldım ama bitiremedim çok büyük :) Gayet hassas bir ürün iyi de temizliyor ama daha fazlasını istediğim için herhalde devam edemedim
$bioderma_node_g_shampoo_200ml.webp Bir de son olarak şampuanını 2 şişe kullandım.Yağlanmayı azaltmaya hiç bir etkisi olmadı ama sülfatsız olduğu için en azından kullanmalıyım diye düşünsem de bittikten sonra tekrar almadım. Su gibi saçta köpürmüyo gibi ama iyi temizliyo gayet...

bunlar da benim kullandığım ürünler kızlar. yağlı bir cildim var bunu da belirtmek isterim en başta.

$FB,232,20,bioderma-sebium-pore-refiner-yagli-cilt-bioderma-yagli-cilt.webp$bioderma-sensibio.webp$bioderma-sebium-gel-moussant-peaux-mixtes-et-grasses-fl-200ml_1_835_1.webp$4320120220165521.webp

pore refinerı gözeneklerim biraz küçülür belki diye almıştım ama bariz bir fark göremedim. zaten çok rahatsız etmiyordu beni ama olanı da az daha yok etmek istedim. bitince tekrar almayı düşünmüyorum. ama bu ürünün şöyle iyi bir tarafı var: çok güzel makyaj bazı kendisi. kadifemsi bir dokusu var ve çabuk emiliyor.

sensibio h2o benim için vazgeçilmez oldu diyebilirim. göz makyajımı temizlemede kullanıyorum. kesinlikle çok güzel temizliyor ve yağlı ya da yapışık bir his bırakmıyor. damacana gibi benim aldığım 500 ml olandan kaç aydır bitmedi. ama zaten kampanyalarıyla hediyeleriyle çok uygun fiyata geliyor ve verdiğiniz paraya kesinlikle değiyor.

bu damacanamsı temizleme jelinden çok ama çok umutluydum ama hayal kırıklığına uğradım. çünkü beklentim çok fazlaydı. çok güzel temizliyor ama benim içime sinmeyen bir şeyler var nedense. bu yüzden bittikten sonra bir iki ürün daha deneyeceğim onlar işime gelmezse tekrar dönmeyi düşünüyorum. amacınız temizlikse yani sivilce vs. derdiniz yoksa çok uygun bir ürün bence.

sebium h2o ise sensibio h2o nun yağlı ciltler için olanı. bana hediye olarak gelmişti aldığım ürünün yanında. ne işe yaradığını çok anlamasam da tonik olarak kullandım. bitince de almadım zaten.

Son düzenleme:
devam ediyorum...

$P1020914.webp$bioderma-sebium-internet-eczanesi.webp

bioderm akn benim bazı inatçı sivilcelerim için kurtuluş oldu diyebilirim. eskiden kalma bazı sivilce izlerimi tamamen silemese de biraz rengini açtı ve hafifletti. gece yatmadan kullanıyorum. ama birkaç gün üst üste kullandığımda ağız ve burnumun kenarlarında tahribata yol açıyor ben de 1-2 gün ara veriyorum. ha bir de sabah uyandığınızda yüzünüzü yıkamanız lazım yoksa yağlı bir görüntü veriyor.

sensibio eye benim kullandığım ilk göz kremi. 25 yaşındayım ve artık göz kremi kullanmayı düşündüğüm için aldım. çok araştırma yaptım ama hem hesaplı hem güvenilir olarak sadece bunu bulabildim. şu an için pek etkisini hissettiğim söylenemez. aslında bitince yeniden alıp almama konusunda da kararsızım. aranızda kullanıp bana tavsiyede bulunabilecek varsa çok sevinirim.

bu arada amma da çok şeysini kullanmışım :130:

bir şey eksik gibi geliyordu meğer bunu unutmuşum :130:

$Sebium-Al-miroir-ouvert-900x1024.webp$Bioderma Sebium AI Correcteur redness corrector.webp

sebium aı correcteur: fondöten kullanmayı sevmediğim için sadece sivilce üstüne kullanabilirim belki diye düşünerek aldım. kapağında yeşil bir kısım var önce onu sürüyor daha sonra asıl kapağı açıp likit, fondötenimsi olan kısmı uyguluyorsunuz. benim kızarık sivilcelerimde işe yaramadı ama biraz sönmüş olanları kapattı. ama yeniden almam sanırım.

bioderma Türkiyede ki ilk dermokozmetik markalardan biri diye biliyorum ben.. en köklü markalardan biri ürün çeşitliliği çok fazla sanki herkese özel ürün yapmışlar.. bazen kafası karışıyor insanın hangisini alamam gerekiyor diye. özellikle yağlı cilt ürünleri yani sebium serisi çok iyi.. bioderma ürünlerinin sahteleride piyasada varmış diye duydum o yüzden eczaneden ya da bilip güvendiğiniz bir siteden almanızı tavsiye ederim.. Reklam amaçlı üyelik...

Son düzenleyen: Moderatör:
bioderma'nın nemsiz ciltler için olan serumunu, hassas ciltler için olan yıkama temizleme jelini ve h2o misel suyunu kullanıyorum, diğer ürünlerini de almayı düşünüyorum. çok başarılı cilde dost kesinlikle fark yaratıyor.

Back
X