Cilt Bakımı Ürünleri Bioderma...

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar biodermanın çok fazla ürününü kullanıyorum hepsinden memnunum diyebilirim. Şimdilerde sebium global aldım. küçük küük sivilcelerim çıktı bu ara henüz daha yeni başladım çok etkisini göremedim. hiç sivilce tedavisinde denememiştim bu markayı. bu ürünü kullanan varsa yorumlarını merak ediyorum.

ya arkadaslar cenemde öyle sivilceler çıktı ki anlatamam size bende bu ürünleri almayı düşünüyorum eczacı önermişti. ama o zaman param olmadığı için alamamıştım. su an maaşımı aldım ve işten çıkar çıkmaz ilk işim gidip ürünleri almak olcak bana eczası temizleyici tonik nemlendirici vermişti. karma bi cildim olduğunu söyledi. umarımm işe yararrrrrr bu sivilceler başa bela allahın cezaları mikrop pis mahlukatlar!

cildinize uygun ürününu bulduktan sonra bioderma'dan memnun kalmamanız mümkün değil. temizleme jelim, nemlendiricim, h2o suyu hepsi bioderma. sadece göz kreminden istediğim sonucu alamadım. sebebi de benim göz çevrem sorunlu. eczacıyla da artık tanıştığımız için alırken de söylemişti mor halkalar ve şişlikler için çok fazla beklentiniz olmasın çünkü sadece nemlendiren hafif bir göz kremidir diye. 1 tüp bitirdim bir daha almadım ama yeni başlayanlar için önerebilirim.

2 hafta oldu doktora cıldımdekı yağlanma ve benı rahazsız eden gözenek problemı ıcın gttım .doktorum bıoderma cılt yıkama jelı ve nemlengırıcısını verdı(bıoderma sebıum pore refıner). gece kullanmam ıcınde alzaderm ve ısotrexın krem verdı bırgun bırını ertesı gun dığerini kullanıyorum benım gibi bunları kullanıp memmun olan varmı kızlar .şu an daha cok erkekn bılıorum ama yınede ben memmunum:)

bioderma ürünlerini çok severek kullanıyorum. Güneş kremi var AKN 30F yaz kış bunu kullanıyorum sivilce yapmayan tek güneş kremi bence. sebium temizleyici var mavi renkte pompalı olan ondan da çok memnunum kullan kullan bitmiyor zaten ve muhteşem temizliyor. Sebium hydra nemlendirici kullandım gayet başarılı. bir de anti redness kremi var en çok bundan memnun kaldım. Eskiden gün içinde yüzüm durup dururken kızarırdı bilen bilir bu ciddi bir sorundur ama artık kızarmıyor ya da bana öyle geliyor bilemiyorum. :)

bende doktor tavsiyesi üzerine bioderma'nın göz nemlendiricisini kullandım fakat pek bi işe yaramadı bir daha da almayı düşünmedim. bunun dışında 1+1 kampanyasından yararlanıp yüz ve göz temizleyici solüsyonundan aldım umarım memnum kalırım ilk kez kullanacağım ama kullananlardan hiç kötü bir yorum almadım pişman olacağımı sanmıyorum çok uygun fiyata aldım hemde 500 ml :)

kızlar ayrıca bionike ın nemlendiricisi çok ağır cildim çok hassas bir cilt olduğu için nemlendirici bana ağır geldi o yüzden la roche posay 'ın toleransı düşük ciltler için olan nemlendiricisi aldım ondan daha memnun kaldım çok hafif yüzümde ağırlık hissi vermiyor. tavsiye ederim. göz çevresi nemlendiricisi için ne kullanabilirim tavsiyesi olan var mı ?

benim cildim kuru ve hassas ,biodermanın güneş kremini kullanıyorum birde doktorum şu anda evde olmadığım için hatırlayamadım ama ds sensibo mu neydi pembe çizgili kremini verdi ne yalan söyleyeyim bu kremin ne işe yaradığını anlayamadım nemlendirici desen değil ,rahatlatıcı desen değil onu aldığıma çok pişman oldum ama güneş kreminden çok memnun kaldım , peki kızlar bana kuru ve hassas ciltler için iyi bir nemlendiricisini önerebilirmisiniz şu sıralar nemlendirici arayışındayım

merhaba bende biodermacıyım diyebilirim..4 yıl önce roacutane kullandım ve dr um bu ürünü tavsiye etmişti.. ilk olarak sensibio DS foaming gel ve sensibio light kremini kulalndım iki üründe çok iyi geldi ..herkes cildine ne kullanıyorsun diye sorar durudu.
sonra mineralli güneş kremini de hem kendime hem de çocuklar için olanını oğluma aldım..(o daha kullanamadı o ayrı onunkinide ben kullanmayı düşünüyorum.) tatilde kullanmıştım ilk güneş kremini esmer tenli olduğum için yanmayı pek sevmiyorum .çok güzel bi ton vermişti yani öyle güneşten kararmış gibi bi halim yoktu sanki hafif bi bronzluk vermişti cildime...
oğlum için güneş kremi aldığımda yanında atoderm diye bi nemlendirici krem hediyesi vardı onu kuyllanıyorum yüzüme şuan süper nemlendiriyo su bazlı gibi.üstüne güneş kremimi sürüyorum..
yalnız güneş kremi biraz beyazlık veriyo cilde.yani çok az sürmek lazlım. cildimin tonunu değiştirsin istemiyorum ama zaten çoğu güneş kremlerinde o özellik var.birtek o yönünden şikayetçiyim...

Biodermayı kullanan arkadaşlarım var hepsi çok memnun... Bugün yada yarın alacağım... Evet İstiyorum...

bebeğim için tavsiyelere bakayım dedim ama kullanan yok sanırım bebek ürünlerini...
bilgisi olan varsa paylaşabilir mi? özellikle oğlumun kuru cildi için nemlendiricisine baktım ama almadan önce emin olmak istiyorum

Pek çok yüz temizleme ürünü kullandim lancome, nivea, loreal, neutrugina, sebamed, imex... hepsinin içinde bioderma sebium foamdan (mavi olan ) memnun kaldim.kalite/fiyat orani çok yüksek .cilt doktoru arkadaşim tavsiye etmişti. Bir de üstüne sensibo light yüz nemlendirici kremini sürüyorum cildim karma okduğu halde hiç bir yağli his birakmiyor. Sendibo h2o'yu güzellik uzmani bana satti diyebilirim. Burda herkes makyaj temizlemek için kullaniyor ama kadin bana jelle yikadiktan sonra tonik olarak kullan dedi. Nasi yapacagimi şaşirdim valla. Ama o da çok ligth ve güzel bir ürün. Rimeli çikarmakta zorlansa da cilt makyajini rahat çikartiyor. Rimel için çift bazli göz makyaj temizleyicilerden kullaniyorum ayrica

kızlar kuru cilt için Bioderma Sensibio Light Cream bumu iyidir yoksa rich olanmı ben hem nemlendirsin hem makyaj altı için kullanayım istiyorum , bioderma cicabio kremi kullanan varmı aranızda yorum rica ediyorum .birde eczane dışında nerede satılıyor bu marka acaba

bende kullanıyorum bunu memnunum

bende biodermanın H2O ürünü kullanıyorum cilt temizliği için.. az miktar sabah akşam bir makyaj pamuğuna döküp siliyorum yüzümü.. doktorum cildim yağlıya dönük karma ve aşırı hassas olduğu için bunu tercih etti.

En iyi ürünlerden biri olduğunu duydum.. ama belkide kış yüzünden; cildimde bir miktar kuruma yapıyor yinede. Bakalım önümüzdeki günlerde dengeleyebilecek miyiz?

rimeli çıkartma konusunda evet kalıntı bırakıyor, ama fondoteni güzel temizliyor..

Son düzenleme:
Nemlendirici olarakta Sensibio Light Cream kullanıyorum şimdilik ama yakın zamanda topiccream'in aşırı hassas ciltler için rich olanını kullanacağım bakalım o istediğim dengelemeyi sağlayacak mı?

bana eczaneden Sebium foaming jeli verdiler ama çok kuruttu bende H20'yu denemek istiyorum acaba o da kurutur mu sizinki gibi.Benim cilt tipimde karma ama kışın çok kuruyor.

bende kullanıyorum bunu memnunum

Oldukça alerjik ve hassas bir cildim var. Cildimi iyi bir markanın temizleyicisi ile yıkadıktan sonra bu ürünü pamuğa döküp tekrar siliyorum temizlendiğini zannetsem de pamuk yeniden hafif de olsa kirleniyor ayrıca yüzümün her bölgesinde kullandım herhangi bir alerji ve sivilcelenme olmadı ( ki hemen sivilce çıkar cildim bir ürünü kabul etmediğinde ) içim rahat bir şekilde kullanıyorum bu ürünü fiyatı uygun çünkü uzun zaman gidiyor. Tavsiye ederim

herkes tarafından çok kullanılan sevilen böyle bir markanın hakkında bu kadar az yazı olmasına şaşırıyorum açıkçası.

Ben roaccutane serüvenimle birlikte sebium foaming jelini iki yıldır kullanıyorum çok memnunum cildimi tertemiz hissediyorum makyajı bile tek yıkamada çıkarıyor kurutmuyor cildi akne hakkında bir fikrim yok ama kullanmasam daha kötü olurdu herhalde diye düşünüyorum.değiştirmeyede cesaret edemiyorum açıkçası.

sebium hydrayıda roaaccutane tedavisi sırasında kullandım memnun kalmıştım cildimi kızartmadan pul pul yapmadan nemlendirmişti.

sensibio h20 yla makyajımı temizliyorum oda çok iyi bir makyaj temizleyici rolü oynuyor seveni çok.

5 gündürde sebium global kullanıyorum cildimi yağlandırmadan nemlendiriyor yumuşacık yapıyor sivilceler konusunda şuan için bir fikrim yok.

kızlar her ürünü kullanmış biri olarak bana elimdeki ürünler hariç aynı işlevı görmeyen ama sivilceye iyi gelen bir sebium ürünü önerebilirmisiniz ? 10 puan topladım ama ne alacağıma karar veremiyorum :26:

gerçekten etkili özellikle el temizliyicisi gayet basarili zaten artik her ev de var gibi bisi bioderma memnun kaldim

Son düzenleyen: Moderatör:
yüzümde sivilceler var doktor bioderma foaming jel ve global almamı önerdi aldım da umarım ilaçlarla bioderma takviyesi ile bu sorun çözülür. globali sürunce yuzum çok yanıyo ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…