Yok zararli bisey degilKardeşiniz bu kadar inanıyor ise onun için gerçektir. Burda ne yazılırsa yazılsın muhtemelen fikri değişmeyecektir.
Konuya hakim olmadığım için soruyorum: Denemesinde herhangi bir zarar var mı?
Çok garip peki insanları etkile konusunda ne gibi gelişmeler oldu merak ettim , mesela karşıdakini etkileme vs.Evet ben birara bioenerji doktoktorlugu yapan bir doktorla calismistim yani asistani olarak normalde farkli bir brans doktoru ama onunda egitimini almisdi ve bioenerjiylede ilgileniyodu ve hastalari azimsanmayacak kadar coktu hatta cok cikolata yedigimi farkedince sanada iraz tedavi uygulayalim dedi ucret almadi tabi benden ama inanin gunde 6 cikolata yerdim 1 seanslik tedaviden sonra 1 sene cikolatayi agzima suremedim eger kardesiniz egitim alacaksa cokca arastirip bilen kisilerden alsin
Yani boyle bir sey icin tedavi olmadim gelen hatalarda genelde sigarayi birakmak icin bagimliliktan kurtulmak icin yada ne biliyim zayiflamak yani istah kesmek icin falandi etkilemeyle alakali inanin hic bisey gormedim calistigim sure icinde ama soyle bisey olmustu bikeresinde bana hastanin tansiyonunu olcturdu soylemedim yalniz kac oldugunu sonra kendi aralarinda 1 metre mesafe varken elinin ic yuzu hastaya donukken biraz bekledi ve tansiyonu soyledi ben sok olmustum dogruydu soyledigi yanoÇok garip peki insanları etkile konusunda ne gibi gelişmeler oldu merak ettim , mesela karşıdakini etkileme vs.
Nasıl yapabiliyorlar , bence güzel bişeyYani boyle bir sey icin tedavi olmadim gelen hatalarda genelde sigarayi birakmak icin bagimliliktan kurtulmak icin yada ne biliyim zayiflamak yani istah kesmek icin falandi etkilemeyle alakali inanin hic bisey gormedim calistigim sure icinde ama soyle bisey olmustu bikeresinde bana hastanin tansiyonunu olcturdu soylemedim yalniz kac oldugunu sonra kendi aralarinda 1 metre mesafe varken elinin ic yuzu hastaya donukken biraz bekledi ve tansiyonu soyledi ben sok olmustum dogruydu soyledigi yano
Bakın plasebo etkisi diye bir şey vardır. Yani doktor size ilaç diye vitamin verip, sizin onun ilaç olduğuna inanmanızı sağlar ve gerçekten de fayda sağlayacağına inandığı için hastada iyileşme belirtileri ortaya çıkar. Böyle bir durum var, biyo enerji muhabbetinin de psikolojik olduğunu düşünüyorum.Arkadaslar lutfen dalgaya vurmayin. Kardesimin psikolojisi cok bozuk. 20 yasina giricek. Biyerden duymus bana yalvariyor bioenerji egitimi alicam anneme soyleme bana yardimci ol diye enerjisini acicaklarmis insanlarla iletisimi guclencekmis daha huzurlu ve mutlu olucakmis hergun egzersiz yapicakmis falanda filan. Hatta küs oldugu kisilerle bile arasi duzelicekmis biraz arastirdim ama tam anlamadim lutfen kardesim konusunda cok hassasim. Bunu ele alarak duzgun cevaplar verirseniz sevinirim
Dedigim gibi ben cok cikolata yedigim icin uygulamistim bi arkadas sigarayi birakmak icin uygulatmisti genelde bagimlilik ve agri tedavilerinde uygulaniyor fazla dokunmadan parmaklariyla agriyan bolge olunca yalnizca oraya ama psikolojik ise sorun yani kendimden ornek vereyim cikolatayi birakmam icin sadece kafama ve kulaklarima dokunarak yapmisti ve etkili bir yontemNasıl yapabiliyorlar , bence güzel bişey
Yani boyle bir sey icin tedavi olmadim gelen hatalarda genelde sigarayi birakmak icin bagimliliktan kurtulmak icin yada ne biliyim zayiflamak yani istah kesmek icin falandi etkilemeyle alakali inanin hic bisey gormedim calistigim sure icinde ama soyle bisey olmustu bikeresinde bana hastanin tansiyonunu olcturdu soylemedim yalniz kac oldugunu sonra kendi aralarinda 1 metre mesafe varken elinin ic yuzu hastaya donukken biraz bekledi ve tansiyonu soyledi ben sok olmustum dogruydu soyledigi yano
O zaman bırakın denesin.Yok zararli bisey degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?