- 24 Nisan 2018
- 660
- 382
- 23
- 32
Bu doktoru merak ettim ismini özelden yazabilir misiniz?Yani boyle bir sey icin tedavi olmadim gelen hatalarda genelde sigarayi birakmak icin bagimliliktan kurtulmak icin yada ne biliyim zayiflamak yani istah kesmek icin falandi etkilemeyle alakali inanin hic bisey gormedim calistigim sure icinde ama soyle bisey olmustu bikeresinde bana hastanin tansiyonunu olcturdu soylemedim yalniz kac oldugunu sonra kendi aralarinda 1 metre mesafe varken elinin ic yuzu hastaya donukken biraz bekledi ve tansiyonu soyledi ben sok olmustum dogruydu soyledigi yano
Ben yaninda calisali 15 seneden fazla oldu artik muyehaneside yok kapatti yani sanirim emekli olmustur coktanBu doktoru merak ettim ismini özelden yazabilir misiniz?
Evet bu şekilde sorun tespit edip tedaviyi bitkisel ya da doktora yönlendirerek yapan var. Çocuğum için karın ağrısından gitmiştik Akdeniz ateşi şüphemiz vardı. Kesinlikle olmadığını söyledi. Ve değilmiş . Ancak psikolojik olarak yardımı olabilir mi bir denesin derim. Tabi ucuk bir rakama muayene yapmıyorsa. Biz çok çok cüzi bir miktar vermiştik ki bu da normal yani bir saat gibi bir zamanını aldık. Aynı kişiden çok olumlu sonuçlar alanlar da vardı. Olabilir bence. Denenebilir.
Hadi ya bende çok yiyorum sağlığım açısından bırakmak istemesem de vazgeçilmezim oldu neymiş bu ben ilk defa duydumEvet ben birara bioenerji doktoktorlugu yapan bir doktorla calismistim yani asistani olarak normalde farkli bir brans doktoru ama onunda egitimini almisdi ve bioenerjiylede ilgileniyodu ve hastalari azimsanmayacak kadar coktu hatta cok cikolata yedigimi farkedince sanada iraz tedavi uygulayalim dedi ucret almadi tabi benden ama inanin gunde 6 cikolata yerdim 1 seanslik tedaviden sonra 1 sene cikolatayi agzima suremedim eger kardesiniz egitim alacaksa cokca arastirip bilen kisilerden alsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?