hayır alamadım.Cevap alabildiniz mi?? Bende merak ediyorum gerçekten.
Ne için gittiniz. Fayda gördünüz mü? Bana da telini yazarsanız sevinirim.Bende teli var kızlar 10 gün önce yanındaydım.isterseniz özelden yazanilirim.ama sizi görmeden tedavi yapamıyor.yinede bi görüşüp gün alırsınız.
sonuç alabildiniz mi ? bende 3 tedavi gördüm olmadı sizde sorun varmıydıBende teli var kızlar 10 gün önce yanındaydım.isterseniz özelden yazanilirim.ama sizi görmeden tedavi yapamıyor.yinede bi görüşüp gün alırsınız.
yok canım maalesefsonuç alabildiniz mi ? bende 3 tedavi gördüm olmadı sizde sorun varmıydı
Sorun varmıydı sizde yoksa öylesine mi gittinizyok canım maalesef(
Sorun varmıydı sizde yoksa öylesine mi gittiniz[bebeğimiz olmuyor canım bunun için gittik
Merhaba Kaptan Hocanin telini rica etsem ozelden gonderebilirmisiniz..tesekkur ederimBende teli var kızlar 10 gün önce yanındaydım.isterseniz özelden yazanilirim.ama sizi görmeden tedavi yapamıyor.yinede bi görüşüp gün alırsınız.
Merhaba kaptan Hocanin acil telefonu lazimBende teli var kızlar 10 gün önce yanındaydım.isterseniz özelden yazanilirim.ama sizi görmeden tedavi yapamıyor.yinede bi görüşüp gün alırsınız.
maalesef.Cevap alabildiniz mi?? Bende merak ediyorum gerçekten.
bebek için gittim ama bu ayda olmadı.bakalım artık bir daha ki aya.
Ulaşabildiniz mi acaba telefon numarası bana da lazımAşağıdaki sayfada bahsedilen bioenerji uzmanı kaptan hocaya ulaşmak istiyorum. adres telefon vs verebilecek var mı?
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/kizlar-okuyun-lutfen.605068/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?