canoşcum lütfen yarını yorumunu yap bende almak istiyorum dün üye oldum öncedende hep takip ederdim siteyi ama yorumlara bakınca almayı düşündüğüm birkaç ilacı almaktan vazgeçtim kremlere kaldım:)kaydirigubbakcemile3
ee sonuç nasl ccnm merak ettim hihoyyyt
Kremi dün gece yatmadan önce masaj yaparak sürdüm. tabiki kremden önce bel ve göbek ölçülerimi aldım. masajla kremi bir güzel yedirdim. daha sonra streç filmle sardım. üstünede korse giydim. sabah yaklaşık 8 saat sonra yıkadım ve tekrar ölçtüm. tam 4 cm. farketti. kremi eşimede uygulamıştım. ondada 4.5 cm. farketti. eşim "normaldede akşam yatarken daha şişkin olunur sabah herkes ince kalkar" dedi. bi dahaki kullanımda gündüz tok karnına uygulayacağız. bakalım o zaman nasıl olacak.
sabah kahvaltı yaptıktan sonra tekrar ölçtüm iki cm. fazla çıktım. sonuç olarak normal ölçülerimden 2 cm. daha incelmiş oldum. birkaç seans daha yaptıktan sonra net olarak işe yarayıp yaramadığını daha iyi anlarız. pazartesi yeni sonuçları yazarım. hihoyyyt
Canoşcum bu süper bir sonuç 8 saatte 2cm.kaydirigubbakcemile
fiyate ne kadar bu kremin canım
89 tl. ama almak için p.tesini bekle canım. ben bir iki seans daha yapayım net 10 cm. incelirsem sende al. şimdilik 4 cm. bakalım kalıcımı?
ayrıca kremi kurye getirdi. kargo ücreti filan yok. yanlız kremi açtığımda yağlar biraz sızmıştı. müşteri temsilcisini aradım iade edin değiştirelim dediler ama sabırsızlığımdan iade etmedim ve dün akşam kullandım. sonuçtan şimdilik memnunum. gelişmeleri yazmaya devam edeceğim. öpüyorum.
pardon cnm 89 tl demişşin görmedim peki nereden temin ettin onuda yazarmısın?hadi bakalım kızlar inşallah olucak bu sefer
Ay çok merak ettim bu kremini ama önce bir kullanın siz bari ben daha sonra alayım bırde bırakınca tekrar gerı gelırmı acaba siiz takıp edıyorum arkadaslar inşallah ıstedıgınız sonucu alırsınız.....
Ay gercektenmı yaaaa off ya bır umut deyıp herseyı kullanıyoruz napayım ay dur bakalım bayada pahalıymıs ama ya ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?