Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Muadili neymiş canımEvet yok Dr unuzdan muadil bir ilaç isteyin ben öyle yaptım.
Muadili neymiş canım
Bana onu önerdiler. Sizde doktorunuza danısın.Muadili neymiş canım
Tamam canım teşekkür ederim cevap içinBana onu önerdiler. Sizde doktorunuza danısın.
maalesef yok. bende bulamıyorum. doktorumdan muadil bir ürün isteyeceğim. elinde olan bir iki yer var sanırım ama çokkk çokk yüsek fiyat söylediler.piyasada Türkiye'de yok. tüp bebek tedavisine başlıyorum. bu ilaca acil ihtiyacım var. bulamıyorum. yardımcı olur musunuz?
kullandığım bir ilaçtı. Ancak şu an piyasada ve depolarda yok.
yardımınızı bekliyorum.
EŞ DOST NERDEYSE TÜM ÜLKELERİ ARATTIM. POLONYADA VAR SADECE. SWANSON DHEA VAR AYNIYSA ONU ALACAĞIM . ALMANYA, BULGARİSTAN, YUNANSİTAN, İSVİÇRE HER YERE BAKTIRDIM. FRANSADAN HABER BEKLİYORUM. OLMAZSA BU DEDİĞİM SWANSON OLACAK YAPACAK BİRŞEY YOK. NETLEŞSİN DOKTORA SORACAĞIM SENİ DE BİLGİLENDİRİRM. AMA SAÇMA BİR KARABORSACILIK OLMUŞ. 1000 TL LİK HAPA 15000 DEMEK DOLANDIRICILIKTIR.maalesef yok. bende bulamıyorum. doktorumdan muadil bir ürün isteyeceğim. elinde olan bir iki yer var sanırım ama çokkk çokk yüsek fiyat söylediler.