Biosteron kullanan arkadaşlar

mnkprmk

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
7 Şubat 2012
101
0
46
İstanbul
Herkese Merhaba,

İlk Tüp bebek maceram malesef olumsuz oldu.Yumutra rezervelerimde azalma var.Doktor bana Biosteron,folik asit ve Vitamin verdi.

Sanki ben derin nefes alamıyormusum ve hep gaz sancım varmış gibi oluyorum.Aranızda bunu yasayan var mı?

canım merhaba geçmiş olsun allah hemen arkasından kendiliğinden versin inşallah ben biesteronu 2 ay kadar kullandım rezervim az ve amh ım düşük çıkmıştı doktor verdi kullandım ama o tür sıkıntılarım hiç olmadı o senin içinde bulunduğun psikolojiden dolayıdır kendini rahat bırak olumsuz düşünmekten sıyrıl bütün bunlar geçecektir diye düşünüyorum bunun ilaçla ilgisini pek kuramıyorum biesteron bizim salgılayamadığımız bi takım hormonların yerine konmasında destek olacak bir vitamindir folik asit ve vitaminler zaten hamile olmak isteyen sorun olsun olmasın herkesin hatta hamilelerin falan sürekli kullandığı ilaçlardır onlarda da sorun yoktur bence kendini topla iyi olacağım kendime bakacağm diye düşün pozitif ol bu şikayetlerin azalacaktır deneyimlerim sana bunu söylüyor benimde 1 hafta kadar önce negatif sonuçlanan tüp bebeğim oldu 2. denememdi kendimi üzdüğüm günler boğuluyor gibi oluyordum kasılıyordu tüm vücudum topladım kendimi şikayetim kalmadı şimdi yenisini düşünmeye başladım bile Rabbim hepimize yardım etsin inşallah

uzun süre cevap yazamadım,Desteğin için çok teşekkürler :)
Arkadaşım ikizleri ile bana kalmaya geldi ve çok eğlendik.Senin dediğin gibi kendiliğinden geçti.
Tüp bebek basarısızlığına çok uzuldum,Herşeyin guzel olucağına inanalım.En kısa zamanda umarım çok guzel haberler alırsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…