- 24 Eylül 2016
- 289
- 352
- 48
- 33
Evet o da bipolar bozukluk sahibi ve reddediyor hastalığını maalesefO da mı hasta
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet o da bipolar bozukluk sahibi ve reddediyor hastalığını maalesefO da mı hasta
İğrenç bi insanmış. Kıskanan kendisi hem de feci kıskanıyor, onca şeyden sonra bi şey olmamış gibi davranmanızı bekliyor, hala sizi suçluyor karaktersiz işte. Allah uzak etsinMesela dün soyle bisey oldu birbirimize girdik. Geçmişle ilgili yine bisey anlatıyordu ben şunları bunları yaşadım soyle böyle oldu. Şu şunu yaptı bu bunu yapti. Dogumumda bana şunu yaptılar sunu dediler. Tabi bu arada agliyor bagiriyor siniri kalkti iyice . Esimde oyle bakiyor dinliyor. Anne sus tamam gecmis gitmis demiyo bunu ben desem suclu oluyorum ben de bisey demedim oyle dinliyoruz . Sonra birden bana döndü kimse oglumu benden kıskanamaz bu benim oğlum tamam mı kiskanamazsın dedi. Bende kim kıskanıyor ya niye kıskansın dedim . Daha önce de buna kafayi takmıştı sen kıskanıyorsun bizi diye sanki kuma geldim saçma sapan düşünceleri. Böyle iste genelde böyle böyle bağlıyor bana . Sonra konu büyüdü büyüdü başka yerlere gitti şimdi hala dün bisey olmamis gibi beni arıyor mesaj atıyor cevap yazmıyorum esime de bak ben adım atiyorum o kibirinden atmıyor diyor.
Benim teyzemde gençliğinden beri bipolar, ilaçlar düzenli kullanılmadığında ne yazık ki çok ağır bir hastalık haline geliyor. Allah kimseye göstermesin. 5-6 yıldır teyzem hastanelerden çıkamıyor ne yazık ki. Çıkıyor 1 ay evinde kalıyor sonra yine aynı. Ne elektro şok ne haplar işe yaramadı. Eşiniz bu konuda mutlaka bilen birilerinden bilgi almalı. o öyle diye kabul etmek en çok da kvnize zarar verir. Allah yardımcınız olsunKizlar merhabalar. Kv bipolar bozukluk teşhisi konmuş ve eşim bana bunu demedi çünkü kendisi de annesinin rahatsız olduğunu kabul etmiyor. Kv ilaçlarını bi kullanıyor bi bırakıyor. Bu da onu daha dengesiz yapıyor..sabahtan bize geliyor evlerimiz yakın. Sürekli geçmişi anlatıyor ve bi yerde bana bağlayıp kavga çıkarıyor . Bir sus iki sus dayanamıyorum ben de patliyorim. Evet rahatsız olabilir ama benim kızdığım tedavi olmaması ve bu hastalığı kabul etmemeleri onun huyu karakteri deyip gecistirmeleri. Sohbetine dayanamiyorim eşim saatlerce abartısızzzz saatlerce dinliyor onu kadın coşuyor coşuyor gülüyor gülüyor sacma sapan konusuyor sonra bana bagirmaya basliyor niye suratin asık diye. Eşimde evet suratın biraz asık diye soylemese bile bakışlarından ayni seyi düşündüğünü biliyorum. Cunku ona gore annesi hasta degil. Sen başka odada dur demeyin orayada geliyor ondan da kavga çıkarıyor . Esimle aramız cok soğudu gerçekleri gormesi için konuşa konusa dirdirci birine donustum her gun annesi yüzünden kavga ediyoruz ama adam anlamiyor. Çok yoruldum her gün görüşmek istiyorlar. Kv Geçen yıl ayri olarak depresyon tedavisi gördü ondan önce yine coşkulu taşkındı yani 1 yıl ara şimdi yine ayni . Evet karakteri de biraz tuhaf hastalığı yaninda gerçekten karaketeri de sıkıntılı . ne yapicam bilmiyrm eşimi arıyor saatlerce konusuyor gece 11 12 3 fark etmiyor. Adam hic bisey demiyor. Böyle rahatsızlığı olan biriyle yaşayan var mi arkadaslar nasıl davranmaliyim.
Bunun genetik olduğunu biliyor musunKizlar merhabalar. Kv bipolar bozukluk teşhisi konmuş ve eşim bana bunu demedi çünkü kendisi de annesinin rahatsız olduğunu kabul etmiyor. Kv ilaçlarını bi kullanıyor bi bırakıyor. Bu da onu daha dengesiz yapıyor..sabahtan bize geliyor evlerimiz yakın. Sürekli geçmişi anlatıyor ve bi yerde bana bağlayıp kavga çıkarıyor . Bir sus iki sus dayanamıyorum ben de patliyorim. Evet rahatsız olabilir ama benim kızdığım tedavi olmaması ve bu hastalığı kabul etmemeleri onun huyu karakteri deyip gecistirmeleri. Sohbetine dayanamiyorim eşim saatlerce abartısızzzz saatlerce dinliyor onu kadın coşuyor coşuyor gülüyor gülüyor sacma sapan konusuyor sonra bana bagirmaya basliyor niye suratin asık diye. Eşimde evet suratın biraz asık diye soylemese bile bakışlarından ayni seyi düşündüğünü biliyorum. Cunku ona gore annesi hasta degil. Sen başka odada dur demeyin orayada geliyor ondan da kavga çıkarıyor . Esimle aramız cok soğudu gerçekleri gormesi için konuşa konusa dirdirci birine donustum her gun annesi yüzünden kavga ediyoruz ama adam anlamiyor. Çok yoruldum her gün görüşmek istiyorlar. Kv Geçen yıl ayri olarak depresyon tedavisi gördü ondan önce yine coşkulu taşkındı yani 1 yıl ara şimdi yine ayni . Evet karakteri de biraz tuhaf hastalığı yaninda gerçekten karaketeri de sıkıntılı . ne yapicam bilmiyrm eşimi arıyor saatlerce konusuyor gece 11 12 3 fark etmiyor. Adam hic bisey demiyor. Böyle rahatsızlığı olan biriyle yaşayan var mi arkadaslar nasıl davranmaliyim.
Kesınlıkle tedavı gormeli ben gordum tedavısini hemde yatılı şakaya gelxek bir rahatsızlık değil şizofrene cevırır o cok tehlıkelı işte
Şöyle yaftalamayı bıraksanız keşke!!! sanki sadece bipolar bozukluğu olanlar katil oluyor da normal insanlar hiç cinayet işlemiyor değil mi?!!!kadın cinayetlerini de mesela hep bipolarlar işliyor?!!!yanlış algı yaratmaya hakkınız yok hanımefendi p haberi yapanlar da aynı şekilde bir hastalığın üzerinden yanlış algı oluşturuyorlar. bipolar bozukluğu olan her insan saldırgan yada cinayete meyilli değildir !Aman dikkat edin şimdi haberlerde izledim bipolar hastası kadın yengesini ve kendi oğlunu bıçaklayarak öldürmüş Allah korusun
Kusura bakmayın ama sanırım siz de bu rahatsızlığa sahipsiniz. 4 yıl önceki konuyu bulup hortlatıp gecenin bu saati öfke saçan biri teyitliyor bu yazılanları , daha ürkünç..Bu hastalığa dair herhangi bir bilgisi fikri ollmadan cahilce düşüncelerini yazanlar olmuş bence bu başlık kapatılmalı. psikiyatrik rahatsızlığı olanlara tehlikeli hatta katil deniyor burada Allah vermesin ama psikiyatrik rahatsızlığı yaşayan bilir uzaktan konuşmak ne hoş değil mi bilip bilmeden atıp tutmak!
Tesadüfen daha yeni denk geldim ve yazılanlar hiç hoş değil hanımefendi cahilce algı oluşturulmaya çalışılmış öfke saçmıyorum ben bilip bilmeden konuşmak kimsenin haddine değil görmüşken yazdım niye üstünüze alınıp cevap yazdıysanız.Kusura bakmayın ama sanırım siz de bu rahatsızlığa sahipsiniz. 4 yıl önceki konuyu bulup hortlatıp gecenin bu saati öfke saçan biri teyitliyor bu yazılanları , daha ürkünç..