bipolar olabilir mi ?

Canım benim babamda bipolar bozukluğu var. Aşırı kıskanç şüpheci, bir gün mutluyken bir gün Üzgün olabiliyo mesela benim babam işi gereği konuşmayı sever ama bir dönem herkesle konuşan adam bir dönem içine kapanabiliyo, mesela babam sürekli başkaları için para harcar sürekli yedirir icirir isteyerek yapar ama hep bi dengesizlik olurdu. Alkol bagimlisiydi eskiden tedavi görmek için yattığı yerde anlasilmisti bipolar bozukluğunun olduğu. Şimdi ilaç kullaniyo tabi bu süreç ne kadar sürer bilmiyorum ama eski halinden baya gelişme var. İkna olsa aslında bir görünse psikologa en azından ilerlemesini önler ha illa ki ilaç kullanımı diyr birsey yok babamın daha ileri düzeyde olduğu için ilaç tedavisi uygun görüldü çünkü ani patlamalarda şiddete kadar eğilim vardı

Çok
çok haklısın para harcama konusunda aynı şekilde kıskanç şüpheci sürekli ya seni evlendiğimizde Mutsuz edersem düşüncesi bi kaygı problemi bu ara iyi ara ara karamsarlıkları oluyor daha sonra geçiyor gitmemiz şart bende artık evlendiğimiz de problem yaşarmıyız bu düşünceleriyle sıkıntı yaşıyorum.teşekkür ederim

Babamın bu problemi çok büyük sıkıntılar yaşayıp alkole başlayıp bağımlı olduktan sonra ortaya çıkmıştı yani bu hastalığının arkasında psikolojik ağır sorunlar var Anne baba ölümü sonra işlerinin batması kardesten yediği darbe derken böyle sorun çıktı. Sen farketmissin şimdiden ama doktor kesin bişey koymadan bilinmez o yüzden inşallah kabul eder psikologa gitmeyi ilerde ikiniz için sorun olmasın diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…