Teşekkür ederimKendi kendine teşhis koymayıp psikiyatriste gidin.
Nasıl bir aile yapınız var onu bilmek lazım,eğer çok sıkıyorlarsa,fazla kısıtlayan bir aileyse,zengin fakat tasarrufluysa,bastırılmış duyguların açığa çıkması gibi bir durum olmuş olabilir,her aşırı davranış biçimi bir hastalık belirtisi değildir,çok flortöz insanlar var ve hasta olmadıklarına eminim,çok para harcayan insanlarda var neden hasta olsunlarki,hayatın bir dönemi saçmalamak olağan bir durum,hasta olmakla ilişkilendiremedim,bu arada üniversitedeyken bazı arkadaşlar bahsettiğiniz gibi tiplerdi,çocuklarını çok sıkan ailelerin çocukları evden uzaklaşmayı özgürlük olarak görüyorlar,bazı kız arkadaşlar iyi saçmalıyordu hatırlıyorum,haftada bir sevgili yapma yaşça büyuk erkeklerle gezme vs. oluyordu yani.Her yoruma açığım öncelikle şöyle başlayayım 5 yıl antidepresan kullandım okb ve anksiyeteden doktor kontrolünde 2022 de bıraktım 23 de üniversite kazandım ve üniversiteye gidince bana bir şeyler olmaya başladı fark edildiği için yazıyorum çok para harcamayan ben deli gibi borçlar yaptım ödedim bi şekilde kaç km yol yürüsem yorulmuyordum enerjim hiç bitmiyordu daha yeni yeni farkediyorum bunları sonra çok özgüvenliydim müthiş özgüvenliydim her şeye gülerdim bunlar tam 8 ay sürdü en son eve gelişimde bende büyük bi çöküş oldu ve yaptıklarımdan pişmanlık duyuyorum birde o sıra herkesle flörtleşiyordum flörtleşmediğim kişi yoktu ama şimdi çok pişmanım ve ben bipolar olduğumu düşünüyorum napmalıyım çok zor gerçekten dayanamıyorum
Evet kısıtlayıcı ve baskıcılarNasıl bir aile yapınız var onu bilmek lazım,eğer çok sıkıyorlarsa,fazla kısıtlayan bir aileyse,zengin fakat tasarrufluysa,bastırılmış duyguların açığa çıkması gibi bir durum olmuş olabilir,her aşırı davranış biçimi bir hastalık belirtisi değildir,çok flortöz insanlar var ve hasta olmadıklarına eminim,çok para harcayan insanlarda var neden hasta olsunlarki,hayatın bir dönemi saçmalamak olağan bir durum,hasta olmakla ilişkilendiremedim,bu arada üniversitedeyken bazı arkadaşlar bahsettiğiniz gibi tiplerdi,çocuklarını çok sıkan ailelerin çocukları evden uzaklaşmayı özgürlük olarak görüyorlar,bazı kız arkadaşlar iyi saçmalıyordu hatırlıyorum,haftada bir sevgili yapma yaşça büyuk erkeklerle gezme vs. oluyordu yani.
şuanda öyle birşey yok sanırım,yaptıklarınızın yanlış olduğunuda düşünüyorsunuz madem bir sorun yok o zaman,eğer devam etseydi bu durum yardım alırdınız o zaman, bırakın geçmiş geçmişte kalsın,hepimiz hatalar yaptık geçmişte kaldı bitti gitti,üzülerek değilde bocalayan bir genç kızın acemiliği olarak düşünün ve ders olarak hatırlayın.Evet kısıtlayıcı ve baskıcılar
Belki bu etkili olmuştur. Her anksiyete veya OKB hastası bipolar olacak diye bir şey yok. Bir psikiyatriste gitmek en doğrusuEvet kısıtlayıcı ve baskıcılar
Aynılarını yaşıyorum ama ben yurtta da depresifimBen de ailemden uzakta aşırı enerjik ve hareketli ve flortoz olurdum eve dönünce sürekli ağlama isteği ya da durgunluk hatta hayattan keyif alamama başlardı. Tum gun uyurdum. Okula donunce uzaklasinca birksc hafta icinde yine enerjik olurdum. Ama bana bastırılmış duyguların açığa çıkması ile alakalı olduğu söylenmişti. Gerçi ben dört beş seans gitmistim. Sizin de böyle bir durum olabilir.
Teşekkür ederimAnlattıklarınız bipolardaki mani dönemine benziyor açıkçası, ancak yine de en iyi kararı bir psikiyatri kliniği verebilir
Ben direkt ölmek istiyorum.ülkede ötenazi hakkı olsa kesin yaptırırdım.aşırı mutsuzum.ne yapacağım bilmem.ne gidebiliyorum ne yaşayabiliyorum.Aynılarını yaşıyorum ama ben yurtta da depresifim
Evi sevmiyorsundur belki de.Ben de ailemden uzakta aşırı enerjik ve hareketli ve flortoz olurdum eve dönünce sürekli ağlama isteği ya da durgunluk hatta hayattan keyif alamama başlardı. Tum gun uyurdum. Okula donunce uzaklasinca birksc hafta icinde yine enerjik olurdum. Ama bana bastırılmış duyguların açığa çıkması ile alakalı olduğu söylenmişti. Gerçi ben dört beş seans gitmistim. Sizin de böyle bir durum olabilir.
Her yoruma açık değilsin genelde ana avrat ağza alınmayacak küfürler etmeye başlıyorsun işine gelmeyince.Her yoruma açığım öncelikle şöyle başlayayım 5 yıl antidepresan kullandım okb ve anksiyeteden doktor kontrolünde 2022 de bıraktım 23 de üniversite kazandım ve üniversiteye gidince bana bir şeyler olmaya başladı fark edildiği için yazıyorum çok para harcamayan ben deli gibi borçlar yaptım ödedim bi şekilde kaç km yol yürüsem yorulmuyordum enerjim hiç bitmiyordu daha yeni yeni farkediyorum bunları sonra çok özgüvenliydim müthiş özgüvenliydim her şeye gülerdim bunlar tam 8 ay sürdü en son eve gelişimde bende büyük bi çöküş oldu ve yaptıklarımdan pişmanlık duyuyorum birde o sıra herkesle flörtleşiyordum flörtleşmediğim kişi yoktu ama şimdi çok pişmanım ve ben bipolar olduğumu düşünüyorum napmalıyım çok zor gerçekten dayanamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?