Sende zorbasın heralde benimle böyle üslupta konuşamazsın kendine gel haddini bilHer yoruma açık değilsin genelde ana avrat ağza alınmayacak küfürler etmeye başlıyorsun işine gelmeyince.
İkincisi madem yanlış giden bir şeyler olduğunun farkındasın kimse sana burdan teşhis koyamaz, kendi kendine de koyamazsın psikiyatriye git. Ne yapılması gerektiği belli.
Başladı bileSende zorbasın heralde benimle böyle üslupta konuşamazsın kendine gel haddini bil
Ötenazi ve ölüm yok düşünme böyle şeyler ikidir görüyorum bu yorumunuBen direkt ölmek istiyorum.ülkede ötenazi hakkı olsa kesin yaptırırdım.aşırı mutsuzum.ne yapacağım bilmem.ne gidebiliyorum ne yaşayabiliyorum.
Allah ıslah etsin sizi kendinize acilinden randevu alın hayırlı günlerBaşladı bileSen acil psikiyatriye
Evet benimki zamansa değil daha çok mekansal biseydi. Konu sahibinin zamansal bir problemi varmisEvi sevmiyorsundur belki de.
Bipolar misin bende senin moddayim bipolar olarakBen direkt ölmek istiyorum.ülkede ötenazi hakkı olsa kesin yaptırırdım.aşırı mutsuzum.ne yapacağım bilmem.ne gidebiliyorum ne yaşayabiliyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?