ya işte bu kadar tepki vereceğini tahmin etmedim ki birden parladı kalktı gitti bütün gece ağladım bende sinirimdenya ortam size uygun olmasa da onu kırmasaydınız keşke bence nişanlın sana darılmakta haklı bence sen onun gönlünü almalısın..seni anlıyorum ama ben olsam zorla da olsa onu kırmazdım
hayır surat yapmadım beğenmedim de demedim ortamla ilgili küçük bir şey söyledim o kadar böyle olmasına bende çok üzüldümAdam aleni haklı. Büyük bir özür borçlusunuz. Yazık sap gibi kalmış utanmıştır da.
En sevmediğim kadın tribidir. Hem sürpriz ister aklındaki olmayınca da tat kaçırır. Madem sürprize açık değilsiniz beğenmeyeceksiniz siz yapın rezervasyonu.
Ben o kadar ayarlama yapsam eşim surat assa bundan sonra parmağımı oynatmam sen yap derdim. Hediye bile almazdım bundan sonrasında da
tesettürlüyüm kızlar ve orası bar gibi değildi restoranttı ama alkollüydü dans anında çoğu kişi bira z kendinden geçmişti yani oda öyle olacağını bilememiş . konu sapmasın diye söylemek istemedim ortamı
@GelenKutusu @darkmore @eskaram @kizilca kiyamet
hayır surat yapmadım beğenmedim de demedim ortamla ilgili küçük bir şey söyledim o kadar böyle olmasına bende çok üzüldüm
o da öyle dedi yapacak bir şey olmadığını için anı yaşayalım bari diye heveslendim dedi ama işte bu kadar alınacağını bilsem kalkardım ah ahÜzgünüm gene de nişanlınız haklı. O da sizin hassasiyetlerinizi biliyor sonuçta ve o hassasiyetleri de paylaşıyor. Yani pistte sizi zor durumda bırakacak bir şey olsa herhalde sizi kaldırmazdı diye düşünüyorum. Ortada çok özenilmiş bir organizasyon var. Size görsellik dışında etkileyecek bir durum yoksa sadece ikiniz için güzel kılabilirdiniz o anları.
o da öyle dedi yapacak bir şey olmadığını için anı yaşayalım bari diye heveslendim dedi ama işte bu kadar alınacağını bilsem kalkardım ah ah
kendimiz eğlendik zaten ve ortamı görünce öyle surat falanda asmadım neyse dedim geçti m ama bir de dansa kalkarsak zaten dikkat çektik bu sefer iyice bakacaklardı bunu izah ettim ama işte olan olduTamam tesettürlüsünüz anlıyorum ama pavyon değil ya ne olacak dans etseniz?
Muhtemelen o gün orada olanlar da ya evli ya sevgilidir zaten size bir şey yapacak değiller ya.
Hani adam alsa pavyona götürse anlayacağım da size ne milletin içmesinden. Siz alkolsüz eğlenin onlar alkollü eğlensin size zarar vermezler o tip ortamlardaki çiftler.
Aşırı tepkiler vermişsiniz kendi gecenizi mahvetmişsiniz bir özür dilemelisiniz
o da öyle dedi yapacak bir şey olmadığını için anı yaşayalım bari diye heveslendim dedi ama işte bu kadar alınacağını bilsem kalkardım ah ah
bakanlar vardı işte erkeklerden bahsetmiyorum zaten neyse anlatamadım derdimi :)Önyargılarımızdan arının lütfen.
Biz içen bir çiftiz haliyle meyhanesinden alkollü restoranına, barına pubına pek çok mekana gittim hiç daha yanımda erkek varken bana ters bir şey diyen bakan falan görmedim.
Yani herkes kendi dalgasında olur, hele ondört şubatta herkes kendi romantizminde olur yan masaya bakmaz bile.
Aşırı önyargılı davranmışsınız gerçekten. Adamcağızın hevesini kırmanız hoş olmamış.
kendimiz eğlendik zaten ve ortamı görünce öyle surat falanda asmadım neyse dedim geçti m ama bir de dansa kalkarsak zaten dikkat çektik bu sefer iyice bakacaklardı bunu izah ettim ama işte olan oldu
haklısın o an tepkisini abartılı buldum ama baya bozuldu demek ki gönlünü alacağımAyağa kalkmış haydi gel demiş siz onu orda sap gibi bırakmışsınız, masaya geri dönmüş. Bunda alınması çok normal değil mi. Kimse görmemiş olsun farketmez ki. O sap gibi hissetmiştir kendini.
Anlaşmazlıklar olabilir. Şu an anlamışsınız ne kadar kırıldığını. Siz gönlünü alabilirsiniz. Sizin kırıldığınız noktaları da sonra söyleyebilirsiniz. Mühim olan uzlaşabilmek.
Önyargılarımızdan arının lütfen.
Biz içen bir çiftiz haliyle meyhanesinden alkollü restoranına, barına pubına pek çok mekana gittim hiç daha yanımda erkek varken bana ters bir şey diyen bakan falan görmedim.
Yani herkes kendi dalgasında olur, hele ondört şubatta herkes kendi romantizminde olur yan masaya bakmaz bile.
Aşırı önyargılı davranmışsınız gerçekten. Adamcağızın hevesini kırmanız hoş olmamış.
öyle oldu maalesef . gönlünü alacağımBence siz kendiniz rahat edemediğimizden herkes size bakıyor gibi geldi. Ben zira rock barda konserde görüyorum tesettürlüler hiç ilgimi çekmiyorlar. Bakan densizler varsa da siz görmezden gelin.
Haklı adam, anı yaşamak varken size ne milletin bakışından bakan baksın siz eğlenseydiniz keşke.
Neyse olan olmuş artık bir özür dileyin ve siz hatta güzel bir yemek ısmarlayın bir kez de
evet aynen öyle olduElvan bence o açıdan değil kendini oraya yabancı hissetmiş olabilir. Ortamdaki herkes tesettürlü olsa sen o ortamda farklı duracak olsan belki sen de piste çıkmak istemezsin. Tuhaf bakarlar diye çekinirsin. Ön yargıdan çok ortamdaki tek farklı insan olmak gibi düşün.
Elvan bence o açıdan değil kendini oraya yabancı hissetmiş olabilir. Ortamdaki herkes tesettürlü olsa sen o ortamda farklı duracak olsan belki sen de piste çıkmak istemezsin. Tuhaf bakarlar diye çekinirsin. Ön yargıdan çok ortamdaki tek farklı insan olmak gibi düşün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?