Bir 14 Şubat Hüsranı da benden

Sizin rahat hissetmemeniz çok normal bence. Nişanlın daha iyi araştırmalıydı mekanı, alkollü yerlere girmekle ilgili hassasiyete sahip olmanın da önyargıyla ilgisi yok. Gönül alması gereken taraf sensin ama kırılıp bükülmeye de gerek yok.

(sizin için yazmıyorum bu yorumu ) ama aynen böle devam et tripli herşeyi beğenmeyen anlayışsız kızların kıymeti daha çok oluyor zor kız deniyor ya hani :)

sizin olayınızda bencede siz haklısınız sizi uygun bi ortam değilmiş
ama nişanlınızda haklı olan olmuş o gunun hatrına susulup 3 gün sonrasına seni kırmaktan korktuğum için diyemedim beni önemsemiş hevesle plan yapmışsın ama bundan sonra daha dikkat edelim hayatım bize uygun biyer olsun diye desen o gece tripli geçmezdi böyle

araştırmış aslında ama böyle olacağını yine de bilememiş canlı müzik olmasına kapılmış işte onu da anlıyorum da

evet o an doğru ifade edemedim kendimi oda tamamen kişisel algıladı beğenmedim zannetti planı mahvolmuş gibi hisssetti

Konuyu ilk okuduğumda nişanlınıza hak vermiştim. Ama tesettürlü olup öyle bir ortamda dans etmek gerçekten olmazdı. Bende tesettürlüyüm o yüzden tamda sizin gibi davranırdım. Rahat edemezdim. Hadi bilmemiş olup oraya götürdü gerisinde anlayışlı davranmalıydı. Şuan size hak verdim

işte gelde bunu anlat heveslenmiş nolurmuş etseymişim falan ama gerçekten böyle gecemizin mahvolacağını bilsem yine de ederdim 2 dk

tesettürle alkol ve kalabalık ortamda dans bence birlikte olmaması gereken üçlüler. nişanlınızla taşıdığınız hassasiyetler aynı değil gibi görünüyor. ki bu daha büyük bir sorun

Ben size hak verdim.
Adamı pistin ortasında sap gibi bıraksanız neyse, anladığım kadarıyla ayağa sonradan kalkmış.

Öyle bir ortamda tesettürlü olduğunuz için yeterince dikkat çekmişsinizdir, bir de dans etseydiniz bakanlar olurdu, haklısınız.
Olmasa bile dans etmek zorunda değilsiniz.

Beni hiçbir kuvvet içkili mekana götürüp dans ettiremez mesela, kocamla bile olsa.
Yakın akraba, arkadaş düğünlerinde dans etmişliğim vardır eşimle...

*son konularda dikkatimi çeken bu aşırı ve ani sinirlenen adamlar!
Bir anda o kadar öfkelenecek ne var.
Kendin bir yanlışlık yapıp içkili mekana yer ayırtıyosun, tesettürlü nişanlın var.bir de dans etmiyor diye onu azarlıyosun.
Adama bak.
Herkes öfkesini kontrol etmeyi öğrenecek,siz nasıl sessizce serzenişte bulunduysanız o da sakince tepki verecekti.

Ben olsam özür dilemem.

Bende başta nişanlınıza hak verdim ama sonrasını okuyunca sizi haklı buldum nişanlınız sizi ve hayat tarzınızı biliyorsa ona uygun bi yer seçmeliydi bunu araştırıp öğrenmek çok zor bişey değil. Hadi o an bilemedi ama gittikten sonra sizi dansa kaldırmak istemesi çok yanlış çünkü sizin zihniyetinizi biliyor . Ben yerinizde olsam aynı şekilde davranırdım . Tesettürlü bi bayan olarak tesettürlü bayanların ortamlarda nişanlı eş sevgili farketmez partneri ile çok yakın haller içinde olmasından hiç hoşlanmam.

Nişanlınız ya sizi tanımıyor yada gerçekten çok hevesliydi o gece için bilemiyorum onunda niyeti kötü değil bence ama daha anlayışlı karşılayabilirdi sizi

Tek kelime.. Hatalısın!! Hiç hafifletici sebep daha doğrusu bahane üretme. Anlayışlı davranmalıydı deme.. Onun anlayışını gerektiren bi konu yok ortada, senin dansa kaldıran nişanlını reddetme gibi bi nezaketsizliğin var.. Adamın hissettiklerini tahmin edebiliyorum.

Neden dans etmek istememiştiniz?

Nişanlınız haklı gibi görünüyor, özenmiş, organize etmiş.
Şaka bile olsa serzeniş kaldırmayacak bir program bu.

anladığım kadarıyla birbirleriyle hayat görüşü farkı var ki problem olmuş bu durum.
ki arkadaş ortam bana göre değil diye de serzenişte bulunmuş.
uyumsuz çift sorunu gibi geldi bana.

Siz zaten dans etmek istemediginizi söyleyip izahını yapmışsınız,tekrardan ayaga kalkip sizi dans etmeye zorlamasi nisanlinizin hatasi.Bir de uzerine montunuzu elinize tutusturup yuksek sesle gidiyoruz demesi.Ortamın size uygun olmadığının zaten farkındaymış,bu kadar zorlama niye ? Ki ayarladığı mekandan kendi de hayal kırıklığına ugramis. Özür dilenecek bir durum yok elbette,ama konuşun,ortamın havasina takildiginiz icin dans havasina girememissiniz anlasilan bunu da ona tekrardan anlatin,nisanlinizda bu durumdan hoşnut degildir elbette onun da size söyleyecekleri vardır.

BENCE saçma bende tesettürlüyüm ama nişanlın yanında sonuçta sana sahip çıkıyo nolcak diğerlerinden herkes kendi halinde nişanlın haklı

Dusunduklerimi yazmışsınız.
Konu sahibinin bir suçu yok.
Bir supriz yapmış adam onuda burnundan getirmis kadinin.
Kimse istemedigi biseyi yapmak zorunda değil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…