- 4 Temmuz 2012
- 1.678
- 3.895
- 133
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
araştırmış aslında ama böyle olacağını yine de bilememiş canlı müzik olmasına kapılmış işte onu da anlıyorum daSizin rahat hissetmemeniz çok normal bence. Nişanlın daha iyi araştırmalıydı mekanı, alkollü yerlere girmekle ilgili hassasiyete sahip olmanın da önyargıyla ilgisi yok. Gönül alması gereken taraf sensin ama kırılıp bükülmeye de gerek yok.
evet o an doğru ifade edemedim kendimi oda tamamen kişisel algıladı beğenmedim zannetti planı mahvolmuş gibi hisssetti(sizin için yazmıyorum bu yorumu ) ama aynen böle devam et tripli herşeyi beğenmeyen anlayışsız kızların kıymeti daha çok oluyor zor kız deniyor ya hani :)
sizin olayınızda bencede siz haklısınız sizi uygun bi ortam değilmiş
ama nişanlınızda haklı olan olmuş o gunun hatrına susulup 3 gün sonrasına seni kırmaktan korktuğum için diyemedim beni önemsemiş hevesle plan yapmışsın ama bundan sonra daha dikkat edelim hayatım bize uygun biyer olsun diye desen o gece tripli geçmezdi böyle
işte gelde bunu anlat heveslenmiş nolurmuş etseymişim falan ama gerçekten böyle gecemizin mahvolacağını bilsem yine de ederdim 2 dkKonuyu ilk okuduğumda nişanlınıza hak vermiştim. Ama tesettürlü olup öyle bir ortamda dans etmek gerçekten olmazdı. Bende tesettürlüyüm o yüzden tamda sizin gibi davranırdım. Rahat edemezdim. Hadi bilmemiş olup oraya götürdü gerisinde anlayışlı davranmalıydı. Şuan size hak verdim
Adamin hevesini kiracak kadar ortamin nesi vardiki?
çok hoşsunuz gerçektenBir daha da götürmez bir yere olur biter. Siz de hiçbir 14 Şubatta hüsrana ugramamis olursunuz.![]()
Anladim canim seni hem basi kapali hem ickili ortama girmis bak birde dans ediyor utanmaz diyecek sozde cagdas insanlardan cekindin dimi.bakanlar vardı işte erkeklerden bahsetmiyorum zaten neyse anlatamadım derdimi :)
Neden dans etmek istememiştiniz?
Nişanlınız haklı gibi görünüyor, özenmiş, organize etmiş.
Şaka bile olsa serzeniş kaldırmayacak bir program bu.
BENCE saçma bende tesettürlüyüm ama nişanlın yanında sonuçta sana sahip çıkıyo nolcak diğerlerinden herkes kendi halinde nişanlın haklıtesettürlüyüm kızlar ve orası bar gibi değildi restoranttı ama alkollüydü dans anında çoğu kişi bira z kendinden geçmişti yani oda öyle olacağını bilememiş . konu sapmasın diye söylemek istemedim ortamı
@GelenKutusu @darkmore @eskaram @kizilca kiyamet
Dusunduklerimi yazmışsınız.Ben size hak verdim.
Adamı pistin ortasında sap gibi bıraksanız neyse, anladığım kadarıyla ayağa sonradan kalkmış.
Öyle bir ortamda tesettürlü olduğunuz için yeterince dikkat çekmişsinizdir, bir de dans etseydiniz bakanlar olurdu, haklısınız.
Olmasa bile dans etmek zorunda değilsiniz.
Beni hiçbir kuvvet içkili mekana götürüp dans ettiremez mesela, kocamla bile olsa.
Yakın akraba, arkadaş düğünlerinde dans etmişliğim vardır eşimle...
*son konularda dikkatimi çeken bu aşırı ve ani sinirlenen adamlar!
Bir anda o kadar öfkelenecek ne var.
Kendin bir yanlışlık yapıp içkili mekana yer ayırtıyosun, tesettürlü nişanlın var.bir de dans etmiyor diye onu azarlıyosun.
Adama bak.
Herkes öfkesini kontrol etmeyi öğrenecek,siz nasıl sessizce serzenişte bulunduysanız o da sakince tepki verecekti.
Ben olsam özür dilemem.