Bir abla kardesini gercekten kiskanirmi sizce?

O kadın size böyle konuşma cesaretini nerden alıyormuş acaba? Biri bana böyle şeyler demeye kalksa direk büyücülük yapıyor diye kovdurturum. Herkes otursun ekmeğinin peşine düşsün, terbiyesiz kadın.
Sizlere de hayret doğrusu, cinli insanlarla bu samimiyet bu muhabbet neyin nesi? Çok sinirlendim size. Yarın öbür gün cinlerini üstünüze sarıp delirtir sonra da dediğim çıktı der ki şimdiden yapmış zaten.
Bir insan ilk defa tanıdığı birinin laflarıyla aynı karnı paylaştığı, yıllarını geçirdiği ablası hakkında böyle düşünmekten utanır!
Kardeşler arasında samimiyet olur, 150 lira istemesi kötülüğünden değil, samimiyetinden.
Şu fal büyü işleri bir bitmedi ya ona yanıyorum. Ne diyeyim Allah ıslah etsin, bir de evlat istiyorsunuz, falla büyüyle uğraşarak nasıl olacak o işler? Günah ya hu bi kere!
Oturun tövbe edin ve o kadını da şikayet edin. Yerini yordamını bilsin.

Bence kadının gazına gelmeyin. Şu anlattıklarınızın hiç biri kıskanmak değil. Ablanızla karakter çatışması yaşıyor olabilirsiniz belki zıt karakterlersiniz ama kıskançlık değil bu. Araba için ha 100 ha 150 ne far ederki vermemeniz tuhaf olurdu sanki

Bazı insanlarda 3.göz vardır evet. Olanı görebilir ama kimse geleceği bilemez, göremez. Aa geleceğimle alakalı şunları söylemişti bildi dediğimiz şeylerde aslında bilinçaltı. Hayatımıza biz şekil veririz . O söyleneni kafaya mıhlarız aslında istemeden ona yöneliriz. Ablanız içten pazarlıklı birine benziyor ama yinede o kadının söykedikleriyle kendinizi doldurmayın

Destek olmayi birak derken maddi anlamdami birakayim. Evet icinde kotuluk olmadigina inaniyorum bende ama bu kadin beni bozuyo bi daha konusmicam onla

evet- benzin parasini ver. Ben bunu destek olarak görmüyorum. Esi belki laf sokuyordur, bilemeyiz. Maddi acidan baska destek verme.

Falcı da aman aşçı da bir süre sonra ablan gibi para istemeye başlayacak zannımca. .ablan da kötü aşçı da ..

Bu kadın tüm işyerine gelecekle ilgili şeyler mi söylüyor? nasıl oluyor yani gel bakalım ben senin geleceğini aileni sorunlarını biliyorum deyip anlatmaya mı başlıyor ve neden bu kadar taviz verildi bu kadına. İlla ki sizin anlattılarınız vardır onun üzerinden yorum yapıyordur ben hiçbir zaman ailevi sorunlarımı anlattırmam da yorum da yaptırmam ona mı kalmış benim ablamla eşimle aramdaki sorunlarım. Kadın seni kıskanıyor dedi diye ablanız hakkında böyle mi düşünecekssiniz. Neymiş en iyi sensin diye kıskanıyormuş böyle dolduruşlara gelip heralde ablanıza tavır almazsınız inanmayın böyle insanlara yahu işini yapsın onun bunun hakkında falcılık yapacağına

zor sa zor onunda maddi durumu daha iyiydi annemde mi onu kıskanıp yers,in laf soksun .. burda kötülükm giriyor devreye habille kabile bak.kabil habili öldürdü onun haklı sebpleri olması kıskanclıgı için onu haklı kılmaz

bazen böyle şeyler oluyor. gelecek hakkında konuşanlar tutuyor.. çünkü sınavları daha çetinleşiyor. ona inanan inanlarında öyle çetinleşiyor.
bak dikkat et böyle şeylerle uğraşanlar maddi olarak çöküntüde hep. madem bu kadar biliyor her şeyi kendine hayrı olsun o kadının.
sen bence kalbini karartma. ablana mesafe koyma durduk yere. 150 lirayla ne o zengin olur ne sen fakir olursun.
yeğenine sevinmeye devam et ablanla abla-kardeş ilişkine aynen devam et.
ha belki kıskanıyordur. ama bu onun için kötü bir şey senin için değil ki.
son olarak bu kadar özelini iş yerindekilerin bilmesi hiç hoş değil.

Benim bir kiz kardesim var, annemden, babamdan, esimden daha cok sevdigim. Onun hakkında ne kadar kotu biri olursa olsun bu saydigim uc kisi bile olumsuz bi sey diyemez bana. Kaldi ki calistigim yerdeki asci, valla cok anlamsız geldi bu kadar mana yuklemeniz bu kadinin zirvalarina.

Kadin dedikoduya musait anlasilan

Uzak dur bence

Yakinda para da ister senden fal bakmak icin.

Ablanla aran bozuk ablan seni kiskaniyor..deyince ne oldu yani?
Eline ne gecti senin?

Bosver Allahaskina

Ablanız belki karakter olarak sinsidir,kıskançtır,çıkarcıdır vs olabilir.
Ama bu kadının yaptığı yanlış bişey.
Ne olursa olsun yanlış.
Dinlediklerinize göre ablanıza tavır alıyorsunuz, siz de bu yanlışa ortak oluyorsunuz.
Muhakkak etkilenirsiniz,dinlemeyin.
Hayatınızı bir kadının söylemlerine göre şekillendirmeyin.
Çok itici gerçekten,birileri sustursun bence o kadını.Belki hisleri kuvvetlidir ama bunu kötüye kullanıyor.
Uzak durun.
Sizin ablanızla derdiniz varsa,kendiniz konuşun.

Aşçı kadının sözlerini aktarmışsınız ya, o sözleri okurken bile gerildim. Kadın cidden psikopat ve kötü yürekli.
Ayrıca, geleceği Allahtan başkası bilemez. Bunu hem bilip hem de körü körüne içi pislik ve kötülükle dolu bir kadının söylediklerini neden ciddiye alıyorsunuz anlamıyorum.

Ayrıca kardeş kardeşi kıskanır. Bu oldukça normal geliyor bana.

Ben kendi teyzelerimden biliyorum.
O kardeşliğe bakan birşey değil, tiynet meselesi.
Kimi kardeş vardır, gerçekten olumlu kıskançlıkları olur, içinde artniyet barındırmaz.
Kimi kardeş vardır, kinayelidir, gerçekten kötü kıskançlıklar barındırır.
Bu kişiden kişiye değişir ve siz bunu en iyi bilebilirsiniz.
Buraya yazdıklarınızla biz kardeşinizin yapısını bilemeyiz.

Konunuza gelince, başkalarının ağzı ile asla iş yapmayın derim.
Gerçekten bir kıskançlık durumu varsa, siz zaten bunu bilirsiniz.
Fakat ne olursa olsun, kimseye kardeşleriniz hakkında laf vermeyin ve konuşturtmayın.
Etik ve doğru olan budur, kimseyi sizin ilişkileriniz ilgilendirmez.
Ve bu bahsi geçen kadından da uzak durun mümkün mertebe.

Ablalar kardeslerini kiskanmazlar

Senin tüm konuların neredeyse ablanla ilgili
Sanırım sen bir türlü anlaşamıyorsun ablanla
Sorun sende olabilir belkide,bir de bu yönden bakmaya çalış.

Senin tüm konuların neredeyse ablanla ilgili
Sanırım sen bir türlü anlaşamıyorsun ablanla
Sorun sende olabilir belkide,bir de bu yönden bakmaya çalış.
belkide ablamı çok seviyorumdur iyi geçinmeyi çok istiyorumdur en ufak bişeyi kafama takıyorumdur onun mutsuz ve kötü hissetmesini istemiyorumdur böyle olamazmı acaba

o değil de işyerinin aşçısıyla ablanızı mı çekiştirdiniz?
bence ablanız şurada konu açsa baya bir oy toplardı kendine.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…