Bir abla kardesini gercekten kiskanirmi sizce?

Canim bunlari hicbiri fesatlik veya kiskanclik deyilki. Standart abla laflari. Yol parasini almasi bence cok akıllıca bir davranış... enişte bey ne size laf sokamaz. Ablanizin geliri gercekden sizden düşükmü?

Canim bunlari hicbiri fesatlik veya kiskanclik deyilki. Standart abla laflari. Yol parasini almasi bence cok akıllıca bir davranış... enişte bey ne size laf sokamaz. Ablanizin geliri gercekden sizden düşükmü?
Ama o boyle dedikce insan kendini suclu hissediyo uzuluyo
Cok fark yok ama totale vurdugun zaman farkediyor tabi ama oda istedigini alip yiyo giyiyo cok sukur geziyo bebiside rizkiyla gelir hem bizde variz destekci
Biz ona destek olunca bile kendini kotu hissediyo bunu bellli ediyo ben yapamiyorum ama kardeslerim yapiyo dusuncesine kapiliyoo insan uzuluyo

Geleceği Allah’tan başka kimse bilemez. Şirk koşmak bu.
Bırakın bu işleri. Sırf bu yüzden ablanızla aranız açılır. Yazık olur.

Destek olmayi birak. Hangi yaşta olursan ol sen onun kardeşisin.
Vallah ben fesat bir abla göremedim konunda, belki tavırları sivri olabilir ama sinsi, fesat bir abla değil

Kardes kardeşin ne ölmesini ister, ne olmasını.Kadına gelince kimse kimsenin birşeyin bilemez herkesin sorunları var .atıyor işte hayatına ona göre şekil verme ama ablan tabiki durumunun ondan iyi olmasını istemiyor gibi gorunuyor

Bak canım kimse bu kadar ayrıntılı bilgiyi veremez...Mutlaka sizin hakkınızda birilerinden bir şekilde bilgi sahibi olmuştur...Ayrıca size fitne fesat tohumları ekiyor. Varsayalım malum oldu herşeyi biliyor, peki sizi neden kötü yönde dolduruyor. Sorunlarınızı çözmeniz mutlu bir aile olmanız için çözümler söylemiyor...Mutlaka ya patronlardan, yada daha önce orda çalışmış birini tanıyordur. Yada bilmediğiniz ortak bir tanıdığınız vardır...Bazı insanlar çabuk etki altına girerler senin gibi...Kardeşler arasında kıskançlık olabilir ufak tefek, normal bunlar...

siz tutuyo dediğiniz için tutuyodur. şeyh uçmaz müritleri uçurur derler ya o hesap.
abla kardeşi kıskanmaz, boşu boşuna kurmayın.

ne ölmesini ne olmasını ister ne demek yaa
valla benim kardeşlerim çok iyi olsunlar en iyi olsunlar benden de iyi olsunlar herkesten de. bu nasıl düşünce hiç anlamıyorum.
insanın en kymetlisi ablası kardeşi.

Konuya cin peri yorumları yapılmasın lütfen, kapatmak zorunda kalıyoruz sonra.

Bak bazi insanlarin altinci hissi kuvvetlidir ve bu Allah vergisi birsey.kotuye kullananda var iyiye kullanan da.sen bu kadindan uzak dur pek tekin birine benzemiyor.sanada fesatlik isliyor farkinda misin.ablan kiskanc anlattigin kadariyla mesafeli olman da fayda var bence.ama bu kadi ndan uzak dur...

Bazen insanlar menfaatci olabiliyor ama o senin ablan boyle kabul etmelisin. Aranizdaki sevgi bağını kirmamaya ozen gosterin kimse abla kardes gibi olmuyor.

Ne mutlu sixe ki ablaniza yardim edebiliyorsunuz.

Böyle durumlarda zor zamanları hatırlamak gerek, bir abla olarak size hiç mi iyiliği dokunmadı? Hep mi sizden bekledi? İlla ki maddiyat değil hayat sonuçta, yemeğinizi yaptı mı, evinizi temizliğe yardıma geldi mi vs. Sizin için kendi işini bırakıp koştu mu? Ben bunlara daha çok bakarım, sonuçta maddi yardım tek ölçüsü değil sevginin. Ama sizi zor gününüzde yalnız bırakıp devamlı birşeyler talep ediyorsa bilemem.
Kadın ne olursa olsun böyle konuşmamalıydı, yol parası yüzünden menfaatçi demek bana saçma geldi kaldı ki durumu daha kötü olsaydı belki daha çok verecektiniz o zaman daha mı saf salak olacaktınız. Ben bir abla olarak kendimden çok ödün verdim ama aynı ilgiyi desteği görmedim ihtiyaç duyduğumda. Çıkarcı insan iyi günde yanınızda olur, kötü günde uzaklaşır banane ne yaparsa yapsın der. Para istemekle çıkarcı olunacağını düşünmüyorum. Onun bebeği olacağı için sizin de onu kıskandığınızı düşünebilir ve sizden uzaklaşabilirdi mesela bu hoşunuza gider miydi? Bir de iyi niyetli olmak saf olmak demek değildir, sırf bu lafından ötürü o kadından uzak dururdum ben. İyilik etmek, insanlar hakkında iyi düşünmek bizlere emredilen, zanda bulunmak bilmeden konuşmak dinimizce de yanlış, böyle insanlarla arkadaşlık kurarsanız, herkesle aranız bozulur, bencil bir insana dönüşürsünüz, kimle oturup kalkarsa insan onun huyunu almaya başlar.

kadının üç harflikwri olabilir . kadın söyledi diye mesafe koyma . ama gercekten abla kardes birbirini kıskanalir . benim teyzemde annemin evlatlarını evlendirdiğini kıskanıyordu sonra kıskanclıgını kustu

işte senin bu söylediğin saglıga giriyor herkes birseyler yasar ama bu kafları sokmak iradesine baglı

Falın en büyük zararı bu fitne ve iftiralardır.

Destek olmayi birak. Hangi yaşta olursan ol sen onun kardeşisin.
Vallah ben fesat bir abla göremedim konunda, belki tavırları sivri olabilir ama sinsi, fesat bir abla değil
Destek olmayi birak derken maddi anlamdami birakayim. Evet icinde kotuluk olmadigina inaniyorum bende ama bu kadin beni bozuyo bi daha konusmicam onla

Istemiyosa ben napabilirimki bu durumda mesafede koyamiyorum hergun ise berabrr gidip geliyoruz onlarin arabasiyla
Cok haklisiniz ama orda ablami o kadar yakindan taniyan yok kadin baya salliyor diyebilirim o zaman buna cunku bilgi edinebilecegi birisi yok gercekten
ne ölmesini ne olmasını ister ne demek yaa
valla benim kardeşlerim çok iyi olsunlar en iyi olsunlar benden de iyi olsunlar herkesten de. bu nasıl düşünce hiç anlamıyorum.
insanın en kymetlisi ablası kardeşi.
Bana gorede ters bende oyle olsun isterim olsun yeterki kardesimde olsun kafasindayim :)

o kadar iyi falcı olsa azcık kendini zorlar lotoda piyangoda rakamları bilir zengin olur aşçılık yapmazdı, hikaye bunlar hikaye.

Dimiii :))
işte senin bu söylediğin saglıga giriyor herkes birseyler yasar ama bu kafları sokmak iradesine baglı
Ben napabilirim peki ablamin laf sokmalarindan rahatsiz oluyorum ama bisey demiyorum canim o benim kotu niyetinede zaten inanamiyorum farkli sehirlerdeyken ozlerdik birbirimizi simdi kedi kopek gibiyiz genelde birde ona gore bu cok normal cunku biz kardesmisiz ama ben huzursuz oluyorum

Haklisiniz kadindan uzak durucam
Ama ablamla arama nasil mesafe koymaliyim bilmiyorum
Su an bile ise gidiyoruz mesela beraber

Bazen insanlar menfaatci olabiliyor ama o senin ablan boyle kabul etmelisin. Aranizdaki sevgi bağını kirmamaya ozen gosterin kimse abla kardes gibi olmuyor.

Ne mutlu sixe ki ablaniza yardim edebiliyorsunuz.
Cok haklisiniz olmuyo gercekten
Ama ben ablamdan daha olgun olmaktan yoruldum herseyi alttan almaktan idare etmekten benimde abla sefkatine ihtiyacim var ama o bizi sanki farkli goruyor
Kotu gunlerimizde hep birbirimizin yanindaydik
Zaten ayni ailenin evlatlari oldugumuz icin ailece zor gunlerimizde oldu
Ama bekarkende bizi istemezdi pek sozde severdi ama onun arkadaslarini sevmedigimiz icin sevgilisyle konuscagi zaman odaya kitlerdi beni evden gidin derdi temizlik yapcam diye
Cok kavga ederdik bekarkende hic gecinemezdik
Ama nedense evlenince farkli sehirlerde kiymete bindik
Sonra nasip oldu ayni sehire dustuk simdi yine ayniyiz bekarliktaki gibi

Annen icinde zordur teyzen icinde zor olmustur eminim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…