- Konu Sahibi pportakall
Kusura bakmayın da şunlardan hoşlanan, kadın kız ayrımı yapan biriyle beraber olan kişiye de saygım yok. Zaten o kişinin de kendisine saygısı yoktur yani. Ben daha normal bir durum zannedip cevap vermiştim ama şu saatten sonra bence tek sorun adam değil.İnsana başta garip gelen şeyler zamanla o kadar tatlı geliyor ki başta tipini çok beğenmemiştim cinsel çekim hissedememistim sonradan dokunmadan duramaz oldum, diksiyonundan hoşlanmamistim sonradan çok tatlı gelmişti , çok basit yazım yanlışları beni irite ediyordu mesela öğle yemeği - öyle yemeği/ sebze-sepze alıştım.

belki bir ay sonra tiksinecegim ama şu an kendime kızsam da çok üzgünüm. İçten içe hala istiyorum. Bende büyük konusanlardandim. Bana yanlış yapan birini sevmem, dar görüşlü biriyle beraber olmam o kadar dar görüşlüydü ki hala "kiz-kadin" ayrımı yapıyordu. Ama insan bazen akıl tutulması yaşıyor
 belki bir ay sonra tiksinecegim ama şu an kendime kızsam da çok üzgünüm. İçten içe hala istiyorum. Bende büyük konusanlardandim. Bana yanlış yapan birini sevmem, dar görüşlü biriyle beraber olmam o kadar dar görüşlüydü ki hala "kiz-kadin" ayrımı yapıyordu. Ama insan bazen akıl tutulması yaşıyor