Bir adam boşanmaya nasıl ikna edilir

Sabir_tasi

Annesinin tıpkısının aynısı
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2017
1.589
398
53
43
C.tesi üç hafta olucak ayrı yaşıyoruz.beni sevmiyor.hakaret şiddet herşey var.ayak bağı,et yığını,bu rahatsız da başıma kaldı,hamilryken evlendiğime pişmanım diye bağırıyordu.beni sevmiyo.çocuğu da sevmiyo bence.doğuma bir hafta kala opsiyonel eğitime gitti.hastaned3 benimle ilgilenmedi.çocuğu bile kulak muayenesine götürmek istemedi.sağlık ocağıorada dedi.yalvararak hastaneye götüttürdüm.o ara beş ay ayrı yaşadık.ben tekrar deneyelim dedim.denedik.iki yıl herşey yolunda idi.şiddet yok sadece tartışms vardı.
Şimdi ev almak için para vermrm deyince şiddetin dozu arttı.şimdi buradayım.ama bu adam boşanmaya yanaşmıyor.beş altı kez gelmişimdir bava evine sonra da döndüm ona.sonra iletişimi koparamadım.geçen perşembe dertleştik telefonda.ondan önceki pazar gittim evimde yattım.burada yaşama psikolojik olarak zor geldi.yalnozlık.düzenimin bozulması.ama her ne kadar arafa görüisek de ben ayrılmak istiyoeum.o boşanmak istemiyor.beni sevmiyor ama evli kalmakta ısrarlı.sürekli arıyor.kavga esnaaında seni sakat bırakacağım diye bağırdı.ve acayip dövdü.işyerine gittim orada onu biraz tersledim jerkesin yanımda şu an korkuyo tekrarnoraya gideriö diye.başka da bir korkusu.
Bu adam eziyt etmeyi sever.boşanmak istemiyo.ya da acaba boşanmak istior ve hbişi almadan boşqnıyım diye mi vütün bunlar anlamıyorum
Bu adaö neden boşanmıyor.

Çekişmeli dava ne kadar yıpratır.ne dicem.bir sürü şeyle uğraşıcam.ve çekişmeli bir boşanmaya hazır değilim.
Bence siz boşanmaya hazır değilsiniz. Kendinizi kandırmayın. Ya çekişmeli şekilde boşanacaksınız ya da onun canı ne yapmak istiyorsa onu yapacak, sizde onun tercihini yaşamaya mahkum olacaksınız.

Daha önce psiki
Adami ikna etmek niye,
sen darp raporunu alıp şikayette bulun, sana yaptıklarını ifade olarak ver gereken yapılır zaten..
Morluk yok şu an.dayak yemeyw niywtim yok.o yüzdrn alamam.kavga esnasında o bana vurunca ben de onun kadar olmasa da kendimi savundum.yüzü çizil içimde kaldı.işe gidemedi.arkadaşları seni kim dövdü demiş.yani her ikimizdede çizik vs vardı.kolu şişti meselq

Aynen. Zaten bosanmak isteyen insan acar davayi dayak yemis neyin iknasi bu saka misiniz?
Kızlar o bana vurunca ben de vurdum.dayak meselesi kariılıkşı oldu ama en çok zararı ben gördüm.o yüzden darp raporu almadım anladınız mo

Bence siz boşanmaya hazır değilsiniz. Kendinizi kandırmayın. Ya çekişmeli şekilde boşanacaksınız ya da onun canı ne yapmak istiyorsa onu yapacak, sizde onun tercihini yaşamaya mahkum olacaksınız.
Çocuk nafakası hakkunda taviz vermem.onun dıiında bişi istemeö

boşanmak için ikna olması şart değil ki?
şiddet var diyorsunuz darp raporu alıp dava açabilirsiniz.
sizi döven adamla dertleşmek de ilginç bi kafa yapısı. tabi darbeler nereye geldiyse artık.

boşanmak için ikna olması şart değil ki?
şiddet var diyorsunuz darp raporu alıp dava açabilirsiniz.
sizi döven adamla dertleşmek de ilginç bi kafa yapısı. tabi darbeler nereye geldiyse artık.
Bizim ilişki laçkalaşmoş artık.o bana vuunca ben de tüö gücümle vurdum
Ama zararı ben gördüm.yaptığı hiçbişiyi karşılıksız bırakmadım.iie gidemedi yüzü gözü berbattı

Kızlar o bana vurunca ben de vurdum.dayak meselesi kariılıkşı oldu ama en çok zararı ben gördüm.o yüzden darp raporu almadım anladınız mo

Dogal olarak kendinizi savunmussunuz. Ben anladim da sizin bosanmaya hazir olmadiginizi anladim. Ben bosanmaya karar versem bunu kimseye danismam ve ikna olmasini beklemem. Acarim davami dertlesmek neyin kafasi ?

Bizim ilişki laçkalaşmoş artık.o bana vuunca ben de tüö gücümle vurdum
Ama zararı ben gördüm.yaptığı hiçbişiyi karşılıksız bırakmadım.iie gidemedi yüzü gözü berbattı
ne farkeder sonuçta gururunuzu hiçe sayıp dertleşmişsiniz. ananız babanız hiç bişey demiyor mu size?

Onun için iyi nir miktar istiyorum.başka da bişiyr gerek yok
Eşinizin geliri ve çocuğun yaşıyla uygun olacak bir miktar nafaka mahkemece takdir edilir. Bunun için onun boşanmaya ikna olmasına gerek yok. Hukuki süreci takip edemem maddi durumum da yok diyorsanız; bulunduğunuz yerin barosuna bağlı olan adli yardım bürosuna başvurun. Yargılama giderlerinden muaf tutulabilir ve ücretsiz avukat desteği alabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…