- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Çekişmeli dava ne kadar yıpratır.ne dicem.bir sürü şeyle uğraşıcam.ve çekişmeli bir boşanmaya hazır değilim.Siz dava acmadiniz mi hala?
Kocanız olacak hanzo kadar yıpratır mi?Çekişmeli dava ne kadar yıpratır.ne dicem.bir sürü şeyle uğraşıcam.ve çekişmeli bir boşanmaya hazır değilim.
Bence siz boşanmaya hazır değilsiniz. Kendinizi kandırmayın. Ya çekişmeli şekilde boşanacaksınız ya da onun canı ne yapmak istiyorsa onu yapacak, sizde onun tercihini yaşamaya mahkum olacaksınız.Çekişmeli dava ne kadar yıpratır.ne dicem.bir sürü şeyle uğraşıcam.ve çekişmeli bir boşanmaya hazır değilim.
İkna olmasına gerek var mı? Nikah kıymıyosun hanımefendi boşanıyorsun.
Daha önce psikiAdamın ofisine gidip morluk show yapacağınıza polise/hastaneye gidip darp raporu almış olsaydınız o adam ister seve seve, ister seke seke boşanacaktı.
Zaten o boşanmasa hakim boşayacaktı sizi.
Hala boş laflardan ibaretsiniz.
Morluk yok şu an.dayak yemeyw niywtim yok.o yüzdrn alamam.kavga esnasında o bana vurunca ben de onun kadar olmasa da kendimi savundum.yüzü çizil içimde kaldı.işe gidemedi.arkadaşları seni kim dövdü demiş.yani her ikimizdede çizik vs vardı.kolu şişti meselqAdami ikna etmek niye,
sen darp raporunu alıp şikayette bulun, sana yaptıklarını ifade olarak ver gereken yapılır zaten..
Kızlar o bana vurunca ben de vurdum.dayak meselesi kariılıkşı oldu ama en çok zararı ben gördüm.o yüzden darp raporu almadım anladınız moAynen. Zaten bosanmak isteyen insan acar davayi dayak yemis neyin iknasi bu saka misiniz?
Çocuk nafakası hakkunda taviz vermem.onun dıiında bişi istemeöBence siz boşanmaya hazır değilsiniz. Kendinizi kandırmayın. Ya çekişmeli şekilde boşanacaksınız ya da onun canı ne yapmak istiyorsa onu yapacak, sizde onun tercihini yaşamaya mahkum olacaksınız.
Çocuğa nafaka vermek zorunda, bu konuda taviz vermenize gerek yok ki.Çocuk nafakası hakkunda taviz vermem.onun dıiında bişi istemeö
Onun için iyi nir miktar istiyorum.başka da bişiyr gerek yokÇocuğa nafaka vermek zorunda, bu konuda taviz vermenize gerek yok ki.
Bizim ilişki laçkalaşmoş artık.o bana vuunca ben de tüö gücümle vurdumboşanmak için ikna olması şart değil ki?
şiddet var diyorsunuz darp raporu alıp dava açabilirsiniz.
sizi döven adamla dertleşmek de ilginç bi kafa yapısı. tabi darbeler nereye geldiyse artık.
Kızlar o bana vurunca ben de vurdum.dayak meselesi kariılıkşı oldu ama en çok zararı ben gördüm.o yüzden darp raporu almadım anladınız mo
ne farkeder sonuçta gururunuzu hiçe sayıp dertleşmişsiniz. ananız babanız hiç bişey demiyor mu size?Bizim ilişki laçkalaşmoş artık.o bana vuunca ben de tüö gücümle vurdum
Ama zararı ben gördüm.yaptığı hiçbişiyi karşılıksız bırakmadım.iie gidemedi yüzü gözü berbattı
Eşinizin geliri ve çocuğun yaşıyla uygun olacak bir miktar nafaka mahkemece takdir edilir. Bunun için onun boşanmaya ikna olmasına gerek yok. Hukuki süreci takip edemem maddi durumum da yok diyorsanız; bulunduğunuz yerin barosuna bağlı olan adli yardım bürosuna başvurun. Yargılama giderlerinden muaf tutulabilir ve ücretsiz avukat desteği alabilirsiniz.Onun için iyi nir miktar istiyorum.başka da bişiyr gerek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?