- 2 Mayıs 2017
- 1.589
- 398
- 53
- 43
- Konu Sahibi Sabir_tasi
-
Ya arkadaş bu şiddt barışma o kadar çok oldu ki normalleşti artıkne farkeder sonuçta gururunuzu hiçe sayıp dertleşmişsiniz. ananız babanız hiç bişey demiyor mu size?
Çekişmeli derken bir ipin ucundan tutup yıllarca çakiştirdiğinizimi düşünüyorsunuz Allah aşkına uğraşamam ne yahuÇekişmeli dava ne kadar yıpratır.ne dicem.bir sürü şeyle uğraşıcam.ve çekişmeli bir boşanmaya hazır değilim.
Babam bu olaylardan önce konuitu.,ben 68 yaşındayıö.bu adam biz başınızdayken sana bunları yapıyorsa biz gidince bu dünyadan size neler yapmaz.ablan zihinsel wngelli ve onun sorumluluğu da sende.bu adamdan boşan tehlikeli biri dedine farkeder sonuçta gururunuzu hiçe sayıp dertleşmişsiniz. ananız babanız hiç bişey demiyor mu size?
Ya arkadaş bu şiddt barışma o kadar çok oldu ki normalleşti artık
At önüne kendini, ikna olana kadar dövsün. Çekişmeli çok yıpratır bence de.
He öyleyse sıkıntı yok bence onunda kolu şişmiş sizde bi göz patlatmalik hakki kalmışDaha önce psiki
Morluk yok şu an.dayak yemeyw niywtim yok.o yüzdrn alamam.kavga esnasında o bana vurunca ben de onun kadar olmasa da kendimi savundum.yüzü çizil içimde kaldı.işe gidemedi.arkadaşları seni kim dövdü demiş.yani her ikimizdede çizik vs vardı.kolu şişti meselq
Dayak forever diyosunÇekişmeli dava ne kadar yıpratır.ne dicem.bir sürü şeyle uğraşıcam.ve çekişmeli bir boşanmaya hazır değilim.
Ya arkadaş bu şiddt barışma o kadar çok oldu ki normalleşti artık
Babam bu olaylardan önce konuitu.,ben 68 yaşındayıö.bu adam biz başınızdayken sana bunları yapıyorsa biz gidince bu dünyadan size neler yapmaz.ablan zihinsel wngelli ve onun sorumluluğu da sende.bu adamdan boşan tehlikeli biri dedi
Herkes kendi evinde kendi hayatında.dayak yok.görüşmek yoke sonuç?
boşanmıyor musunuz şimdi adam hayır dedi diye. dayağa devam mı?
Herkes kendi evinde kendi hayatında.dayak yok.görüşmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?