Bir adam boşanmaya nasıl ikna edilir

Çekişmeli dava ne kadar yıpratır.ne dicem.bir sürü şeyle uğraşıcam.ve çekişmeli bir boşanmaya hazır değilim.
Çekişmeli derken bir ipin ucundan tutup yıllarca çakiştirdiğinizimi düşünüyorsunuz Allah aşkına uğraşamam ne yahu
5 ay önceden,3 haftadırda şimdi gidip kalacak yeriniz varmış işiniz geliriniz adamın ev almak için istediği ama vermediğiniz birikiminizde varmış daha neyin iknası

ne farkeder sonuçta gururunuzu hiçe sayıp dertleşmişsiniz. ananız babanız hiç bişey demiyor mu size?
Babam bu olaylardan önce konuitu.,ben 68 yaşındayıö.bu adam biz başınızdayken sana bunları yapıyorsa biz gidince bu dünyadan size neler yapmaz.ablan zihinsel wngelli ve onun sorumluluğu da sende.bu adamdan boşan tehlikeli biri dedi

Ya arkadaş bu şiddt barışma o kadar çok oldu ki normalleşti artık

Baya baya normallesmis asiri siddetli normal olmus ki oturup dertlesiyorsunuz ikna etmeye calisiyorsunuz. Birseye ihtiyaci var miymis ara sira sorun ihmal etmeyin.

He öyleyse sıkıntı yok bence onunda kolu şişmiş sizde bi göz patlatmalik hakki kalmış
Bacım şaka mı yapıyorsun sen yaw

Sürekli gidip gidip geri döndüğünüz adamdan ne bekliyorsunuzki .
Kesin karar verip sağlam bir adım atın yada o hayatı yaşamaya devam edin

Ya arkadaş bu şiddt barışma o kadar çok oldu ki normalleşti artık

e sonuç?
boşanmıyor musunuz şimdi adam hayır dedi diye. dayağa devam mı?

Çekişmeli boşanmaya nasıl hazır olunuyor, anlamadım. Bir günde davanı açacaksın, tedbir nafakanı da isteyeceksin. Rahatsız ettiği ilk anda savcılığa vereceksin, ne yaklaşabilecek ne arayabilecek. Üç- dört ayda bir duruşmalara katılacaksın. Avukatın olursa sen yüz yüze bile gelmeyeceksin. Daha ne istiyorsun? Daha ne bekliyorsun?

Darp raporunu da dert etme, çirkinleşirse senin o halini gören birileri şahitlik yapar herhalde. Allah kurtarsın ama aklını bir an evvel başına al. Beş ay ayrı yaşamışsın zaten. Şimdiye ikinci celse görülüyor olabilirdi... Evleri bu kadar ayırmışken, düzen bile kurmuşken hangi konuda tereddüt yaşıyorsun, anlamıyorum. Bir de insanca ikna etmeye çalışıyorsun. Vururken sana sormuyordu ama. Sal gitsin şu hayvanın ipini.

Adami ikna etmeye gerek yok ki. Gidip dilekcenizi verip cekismeli acin. Adam belli ki bosanmayacak. Bosansa da bir sey vermeyecek. Niye vakit kaybi? Dilekcenizi verin ve kendinize ayri bir duzen kurun.

Boşanmak için bile kocandan izin mi bekliyorsun? Bu nasıl bir sinmişlik böyle... Onun tercihlerinden ibaretsiniz yani.

Böyle arada kalmak, çekişmeliye gücüm yok, anlaşmalıya da ikna olmuyor ne olacak bu hal diye düşünmek daha yıpratıcı biliyorsunuz değil mi?
Bu kadar yüz göz dalınmış bir evlilik düzelmez belki ayrı kalınca değişir mi düzelir mi gibi bir umut kırıntısı da sezdim ben sizde. Ama düzelmiyor emin olun. Şiddet nedeniyle boşanıyorum ben de hem de ilk haftadan başlayan ve 9 ayda 3 kere yaşadığım şiddet nedeniyle. Bir süre evleri ayırıp tekrar birleştik ama daha kötüsü geldi şiddetin. Net olmalı ve davanızı açmalısınız. Yoksa bu halde daha fazla yıpranacaksınız.

Bence sen eşinin gel hadi boşanalım veya seni boşuyorum demesini bekliyorsun..

Affedersiniz adam ağzınızı burnunuzu dağıtmış, siz hala çekinmeli boşanma yıpratır diyorsunuz.
Şuna kısaca "ben boşanamam o beni boşasın, benim hayatta kendi kararlarımı almaya gücüm yok" deseniz ya.
Gel barışalım derse de gidersiniz bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…