Bir adam boşanmaya nasıl ikna edilir

Çekişmeli boşanmaya hazır değilsin ama adam kemiğini kırsın eee sen buna razısın ne soruyorsun ki ye dayağını otur ozaman.Nasıl mantık???

Ee daha ne. Ailende arkanda.
Yazik adsmcagiz neler olucagini görüyor, sende ac gözünü

Allah yardımcın olsun rapor al bulunsun fazla da yaklaşma o eve de gidip kalma bence Bisan kurtul ve kesinlikle uzak dur ://

Allah yardımcın olsun rapor al bulunsun fazla da yaklaşma o eve de gidip kalma bence Bisan kurtul ve kesinlikle uzak dur ://
Kapalı alanda asla bulynmıcam.açık alanda konuşabiliriz ona da gerek yok.protokolü maille göndersin.baika bi isteğim yok

Çekişöeli dava için tanık gerek.ben sosysl fobiğim.onun eşi dostu çok.geçen sene dsyı çocuklarını evden kobdum.şahit getirebilir onları.ukalalardı beni takmadılar.iç çamaşırları birax aleniydi.arkamda gülüşmeler vs defettim

Sen boşanan taraf olmak istemiyorsun

Adam seni boşasın sen mağdur ol istiyorsun

Adam da çakal çevreye ben ne yapayım o gitti diyecek anlaşmalı boşanmıyor

Bu arada sen sosyal fobik falan değilsin kuzenleri kovabilmişsin işte

Çekilmeli boşanmada bir kere avukata gideceksin derdini avukatın kucağına vereceksin sonuçlanıncaya kadar Zaman geçecek ama sen değil avukat uğraşacak

Bence senin pek niyetin yok canım yanlış anlamada ,burda da bir daha dene falan desinler istiyosun herhalde ,ama kimse şiddet gören birine devam et demez çünkü o dayağın arkası gelir

Bence senin pek niyetin yok canım yanlış anlamada ,burda da bir daha dene falan desinler istiyosun herhalde ,ama kimse şiddet gören birine devam et demez çünkü o dayağın arkası gelir
Hayır yanılıyorsun.manyak mıyum yrım gün buraya o kadar eşya taşıdım

Ben olsam ben de boşanmam adamın yerinde. Onca dayağı yeyip geri nasıl affedebiliyorsunuz aklım almıyor! Adam sizi neden boşasın ki? Stres topu gibi hırsını üzerinizde atıyor. Her seferinde de affetmişsiniz. Niye boşansın?
İkna konusuna gelince: Önce boşanmaya kendiniz ikna olun derim ben. Kendiniz ikna olmuş olsanız, kararlı davranır, eşinize de kabul ettirirdiniz. Telefonda dertleşerek adamı boşanmaya ikna edemezsiniz. Bu tarz tiplerle insanca konuşarak olmuyor o işler...

mal var ise ortada onu devredip tazminat alama diye çözüm arıyordur
tazminat almadan gitmeni bekliyordur
sen bekleme onu aç davayı
o kadar şiddette illa ki darp raporu almışsınızdır

kımse kımseyı kandırmasın

senın boşanmaya nıyetın yok adam düzelse seni ikna etse
çokta güzel evine dönersin

Boşanma niye boşanıyorsun. 3 aylık evliyken dayak yemişsin ilk kez. Kabullenmişsin, çocuk yapmışsın hatta yakın zamanda 2. yi düşünmüşsünüz. Yani dayak sizin için kötü bir şey değil ki, hakaret aşağılama vs. Evliliğiniz temeli bunlar resmen. Boşanma kardeşim, başkası bunları veremez sana böyle mutlu edemez. Her şeye razı gelip bir de çocuk yaptıysan boşanma bir zahmet. O çocuğa analık babalık yapın yeter.

Bence siz ikna olmalısınız.
Kendiniz ikna olmamışsınız ki, karşı tarafın insafına bakıyorsunuz hala.
Boşanmak konusunda tek başınıza hareket edemeyecek kadar kafanız karışmış.

Boşanmak tek tarafın evliliği yürütmek istememesi ile gerçekleşen bir durumdur.
İki tarafın aynı anda karar vermesine gerek yok. Evlenmiyorsunuz!
O bir tek evlenirken oluyor... İkisini karıştırmayın.

Ayrıca, evet boşanmak zordur, aile yanına dönmek zordur.
Fakat eşiniz gibi psikopat birinin yanında çocuk yetiştirmek ne kadar doğru?
Yazık o evlada....

Aklınızı başınıza toplayın, bir an önce kendiniz ve evladınız adına sağlıklı kararlar almaya başlayın.

Konu sahibi olarak önce siz ikna olun da... Kendinize acıyın hatta acımayı bırakın azıcık saygı duyun ya. Nasıl katlanıyorsunuz?! Çoktan rapor alıp şikayet etmeliydiniz.

Siz de bosanmaya ikna olmadiniz ki, olsaydiniz dava acmistiniz simdiye kadar. Hayat sadece burada konu acmakla ilerlemiyor

Bu adam neden boşanmıyor? Çünkü siz onca şeye rağmen her seferinde geri dönmüşsünüz. Neden boşansın, canı sıkılınca git, canı sıkılınca gel. Şaka mısınız siz? Ne dememiz için açtınız konuyu? Sizi çok seviyor, ondan boşanmıyor diyelim diye mi? Siz isterseniz boşanırsınız, onun istemesine gerek yok. Azıcık kendinize değer verin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…