- 16 Kasım 2014
- 2
- 0
- 1
- Konu Sahibi sanskelebek
-
Aslinda hep kaçan taraf olacaksin ilgiden simariyorlar sanki bana mi öyle geliyor:\Dengesiz işte... Benim eşimde dengesiz bunu dün fark ettim.. Ben çocuk istiyorum hastane köşelerinde 2 sene sürünüyorum 2 senede toplam 5 kere gelmiştir.. Sıra beklerken hep agresif ilk yapıyordu...Ben eşimde istiyor biliyordum ama Istemiyormuş da bir zaman geliyor istiyor bi zaman geliyor istemiyor ikilemde kalıyor dengesiz işte... 2 ay oldu ara verdim.. Ben ara vericem dedim.. Akışına bırakalım sen istiyorsun diye ses çıkarmıyorum dedi....
Bu şekilde konuşmayın o zaman hani bunu yapılan bir iyilik gibi düşünün hayrına yapılan bir işi dillendirince hayrı kalmıyor aynı şekilde ilişkide de tılsımı kalmıyordurevleneli 3 yıl oldu bir oglumuz var 1 yaşını yeni doldurdu eşim evlendiğimiz gibi değil ben de değilim evliliğimiz bebeğimiz ile tatsızlaştı eskiden onun için hazırlansam deli olan adam şimdi sadece 1 an şaşırıp 1 öpücük verip gidip tv izliyorsa ne düşünmem lazım ben üzülüp surat asınca gelip ilgileniyor eee böylesi bir ilgide beni mutlu etmiyor yanlışmı düşünüyorum kocam sırf ben ilgi beklediğim için ilgi gösteriyor ne acı konuşuncada saçmalama seni çok seviyorum sen çok değiştin diyor neymiş eskiden böyle konuşmalar yapmıyormuşum o da eskiden böyle değildiki offffffffffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?