• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bir adam hem aşık hem ilgisiz nasıl olabilir

sanskelebek

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2014
2
0
1
evleneli 3 yıl oldu bir oglumuz var 1 yaşını yeni doldurdu eşim evlendiğimiz gibi değil ben de değilim evliliğimiz bebeğimiz ile tatsızlaştı eskiden onun için hazırlansam deli olan adam şimdi sadece 1 an şaşırıp 1 öpücük verip gidip tv izliyorsa ne düşünmem lazım ben üzülüp surat asınca gelip ilgileniyor eee böylesi bir ilgide beni mutlu etmiyor yanlışmı düşünüyorum kocam sırf ben ilgi beklediğim için ilgi gösteriyor ne acı konuşuncada saçmalama seni çok seviyorum sen çok değiştin diyor neymiş eskiden böyle konuşmalar yapmıyormuşum o da eskiden böyle değildiki offffffffffffffffffff

cnm arada kacamaklar yapın bırakın cocugu ananeneye yada babaneye beraber kalmanın yolunu arayın.. bolelıkle askınız pekısır

bebek için erkendi belki ya da eşiniz sizin anne olma durumunuza alışamamış olabilir.vallahi tavsiyem bir şekilde dikkatini çekin süslenin püslenin fazla anaç tavrınız varsa kurtulun..güzel kokular sürün anne değil kadı, sevgili olarak görsün sizi. neşeli olun..arada bir ilginizi azaltın kı 1-2 günlük o size yönelsin..güzel bir müzik yada film güzel olabilir...gözlerinin içine bakın gülümserken hep işe yarar..

valla ruhsal olarak o kadar kötü hissediyorum ki bebeğim sevgiyi hissettiren tek varlığım. ben onu suclamıyorum ki aslında eşimide suçlamıyorum istediğim tek şey mutlu huzurlu sıcak bir yuva . hayalini kurduğum bir evlilik değil benimkisi. oysa bebeğimizi nasıl heyecanla beklemiştik birde eşim bebeğimizede öyle bir an bakıyorum onunla havalara ucacak kadar mutlu vakıt gecırıyor bır an bakıyorum oglum yerde agladıgı halde kocam tv izlemeye devam ediyor ben mutfaktan gelip neden ilgilenmiyorsun dediğimde birşey yok ağlasın diyor yada ben söyleyince ilgileniyor bana yaptığı gibi. ne yapıcam bilmiyorum

napmalı bu kocişleri bilmiom bazen burda konu acanlar tamda benim derdim diomEn Büyük KK
benim çocugum yok adam yine ilgisiz boruya tırmanacak halim yok ya:KK12:

Dengesiz işte... Benim eşimde dengesiz bunu dün fark ettim.. Ben çocuk istiyorum hastane köşelerinde 2 sene sürünüyorum 2 senede toplam 5 kere gelmiştir.. Sıra beklerken hep agresif ilk yapıyordu...Ben eşimde istiyor biliyordum ama Istemiyormuş da bir zaman geliyor istiyor bi zaman geliyor istemiyor ikilemde kalıyor dengesiz işte... 2 ay oldu ara verdim.. Ben ara vericem dedim.. Akışına bırakalım sen istiyorsun diye ses çıkarmıyorum dedi....

Belki de eşinin dediği doğrudur. Sen değişmişsindir. Çocuk olduktan sonra hatunlar biraz daha fazla ilgi bekliyolar sanırım.
Bilemiyorum o duyguyu ama yakın çevrem ve izlenimlerim o yönde hep. :)
Böyle yapıp eşinizi evinizden soğutmayın aman Allah korusun.

Dengesiz işte... Benim eşimde dengesiz bunu dün fark ettim.. Ben çocuk istiyorum hastane köşelerinde 2 sene sürünüyorum 2 senede toplam 5 kere gelmiştir.. Sıra beklerken hep agresif ilk yapıyordu...Ben eşimde istiyor biliyordum ama Istemiyormuş da bir zaman geliyor istiyor bi zaman geliyor istemiyor ikilemde kalıyor dengesiz işte... 2 ay oldu ara verdim.. Ben ara vericem dedim.. Akışına bırakalım sen istiyorsun diye ses çıkarmıyorum dedi....
Aslinda hep kaçan taraf olacaksin ilgiden simariyorlar sanki bana mi öyle geliyor:\

Valla hamile bir hatun olarak boyle konular okumak korkutuyo beni.
Dogumdan sonra ya esim beni begenmezse ya evime bebegime esime yetemezsem ya o kadar
Cok istedigim bebegim dogdugunda esim ilgisiz olursa vs diye dusunmeden edemiyorum.
rabbim yuvalarimiza hayirlisi ile huzur mutluluk ferahlik versin.
yavrularimiz evimize daha cok nese mutluluk esler arasi baglilik versin ( aminnnnnnn)....

Bebeği hsonları 1-2 saatliğine ananeye bırakın birlikte vakit geçirin
Dışarda buluşun sevgili gibi
Saçınızı başınızı değiştirin sizede iyi gelecektir bu

evleneli 3 yıl oldu bir oglumuz var 1 yaşını yeni doldurdu eşim evlendiğimiz gibi değil ben de değilim evliliğimiz bebeğimiz ile tatsızlaştı eskiden onun için hazırlansam deli olan adam şimdi sadece 1 an şaşırıp 1 öpücük verip gidip tv izliyorsa ne düşünmem lazım ben üzülüp surat asınca gelip ilgileniyor eee böylesi bir ilgide beni mutlu etmiyor yanlışmı düşünüyorum kocam sırf ben ilgi beklediğim için ilgi gösteriyor ne acı konuşuncada saçmalama seni çok seviyorum sen çok değiştin diyor neymiş eskiden böyle konuşmalar yapmıyormuşum o da eskiden böyle değildiki offffffffffffffffffff
Bu şekilde konuşmayın o zaman hani bunu yapılan bir iyilik gibi düşünün hayrına yapılan bir işi dillendirince hayrı kalmıyor aynı şekilde ilişkide de tılsımı kalmıyordur o_O

Back
X