• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bir adım atmam gerek

Snowbell-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2020
779
5.756
53
Kızlar selam. Şuan çalışmıyorum. İş arıyorum. Fakat evden birşeyler üretmek istiyorum bunları internet üzerinden satmak istiyorum kendimce bir marka kurmak ve bunu tescil ettirmek. Ama bir türlü başlayamıyorum çok ayran gönüllüyüm biraz bakındım sosyal medyadan insanlar neler satıyor neler yapıyor diye. Şu sıralar renkli, yazılı boncuk kolyeler pek fazla, alıcıda çok. Toptancıdan alıp başlasam mı dedim sonra epoksi taraklar, anahtarlıklar gördüm ona merak sardım bir ara bebek tokaları getirteyim dedim ama sürekli değişti fikirlerim. Kararsız kaldım kısaca. Ailemle, eşimle paylaştım onlarda sürekli üretmen gerekli devamlılık gerekli ve kendini tanıtman lazım dedi. Günlerce bekleyeceksin gerekirse, hemen pes etmeyeceksin dediler. Sen ne istediğini bilmiyorsun biz ne söylesek boş diyeceksiniz ama belki böyle ufak tefek başlayıp işini büyüten vardır ve banada ilham olur. İş bulursam yine girer bu işide yürütürüm gerekirse yardım isterim etrafımdan biraz. Gerçekten çok sıkıldım birşeylere adım atmak çok istiyorum ama bekle bekle iş olmazsa da sıkılıp amann demekten korkuyorum. İş bul böyle şeylerle hiç uğraşma diyeniniz var mı? ihtiyacım var düşüncelerinize burada bir sürü farklı düşünce, fikir var.

Güzel bir fikir bulana kadar başka yerde çalışın. 🤗
Bir de markam olsun da ne olursa olsun değil de net bi odak noktası lazım. Bunu da maalesef sorarak bulamazsınız.

Güzel bir fikir bulana kadar başka yerde çalışın. 🤗
Bir de markam olsun da ne olursa olsun değil de net bi odak noktası lazım. Bunu da maalesef sorarak bulamazsınız.
Evet doğru dediğiniz bunun bilincindeyim çok fikir değişikliği oluyor hayırlısı artık 🤦🏻‍♀️😅😊

Back
X