Bir adım atmaya geldim

Amine Busra

🟤🟫🤎
Kayıtlı Üye
31 Aralık 2015
41.569
133.159
598
İstanbul
Yeniden buraya konu açmak. Neredeyse 2020de başladığım kiloya dönmek... Bunu kabullenmek en zoru. Ama heleki şu sıcaklarda anladımki bu kilolarda kalamam. Bayrama bile yeni kıyafet almamıştım. Bu kiloda kalmamalıyım, çoğu kıyafetimde olmuyor tabi.

Kısaca kendimden bahsedersem iki çocuk annesi, 31 yaşındayım. Hep diyet kilo mevzularım olmuştu. İlk çocuğumun doğumunda 113 kg idim, 2 yaşındayken 86ya düştüm, tekrar hamile kaldım. 2.bebeğiminde doğumunda 112 idim. Pandemi, bozulan ruh hali derken maximum 115 gördüm...
Ekim 2020 diyete başlama kilom 111 idi.
1 yılda 35 kg kadar verip ortalama bir buçuk yılda en düşük 67 civarına gelmiştim. O yıl 6 8 ay kadar 70-74 bandında bir nevi koruma döneminde kaldım diyebilirim.
2023 yılında yine geçirdiğim sıkıntılı dönemle 88e kadar çıktım, daha sonra 1 yıl 76-80 arası kaldım.
Taaaa ki geçen eylüle ayına kadar.
Eylül'de 77 78 civarıydım.
Ekimde kaçtım bilmiyorum ama demir ilacı be b12 iğnelerine aynı zaman da depresana başladım. Açılan iştahım ne yazıkki çanakkale boğazını geçti. Kendime kızdıkça yedim, yedikçe kıZdım.
Uyudukça uyudum, uyudum da büyüdüm. Her yanım büyüdü maşallah...

Şimdi ilk hedefim kilo bağlamında değil. Beslenme düzeni oluşturmakta. Sürekli atıştırma haline son verip düzen kurmak ve gece yeme lerine son vermek.
Tam şekersiz beslenme değilde, bir nevi sağlıklı beslenmeye geçmek, ne yediğimi görmek.

Pilav, makarna, bilimum hamur işi yasak.
Tatlı zaten yazın yemem ama dondurmaya dayanamıyorum, alternatif oluşturmak hedef.
Tartı günüm pazartesi olacak.gazam mubarek ola

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…