- 5 Aralık 2016
- 239
- 89
- 28
- 31
- Konu Sahibi karamelizeee
40Yengen kaç yaşında ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
40Yengen kaç yaşında ?
Çok mu çekingen , pasif biri yengeniz . Yaşı da cok fazla değilmiş . Çocuklar durumu biliyor mu ?
cocuklar farketmiş zaten telefonuyla oynarken. hayır pasif degil ama suan cocuklarının durumu hic iyi degil. 2 erkek.. biri 9 biri 15 yasında tam ergenlik cagı.. deliye döndü ögreninceÇok mu çekingen , pasif biri yengeniz . Yaşı da cok fazla değilmiş . Çocuklar durumu biliyor mu ?
hanımlar konu benimle alakalı olmasa da beni de baglıyor..
direk konuya geciyorum.. dayım yıllar öncede aynı naneleri yemiş ve affedilmiş bi insan hadi gençlik..hadi para bol gibi bahanelerle affetti yengem. simdi dayım bir bayanla görüşüyor bu bayanda evli cocugu var ve esiyle ayrı yasıyormus.. tutturdu dayım ben bosanıcam diye! o kadınla yasayacakmış..dayımın 2 oglu var yazık günah be.. o karına yazık senin her kahrını cekti!!! simdi sorum olacak bu bayanın facebook adresini adını soyadını biliyoruz ve telefon no bulmamız gerekiyor.. nereden bulabiliriz? böyle bir uygulama var mı telefona falan indirebilecegimiz
Adini soyadini yasadigi yeri biloyorsaniz 118li hatlardan bulabilirsiniz numarayihanımlar konu benimle alakalı olmasa da beni de baglıyor..
direk konuya geciyorum.. dayım yıllar öncede aynı naneleri yemiş ve affedilmiş bi insan hadi gençlik..hadi para bol gibi bahanelerle affetti yengem. simdi dayım bir bayanla görüşüyor bu bayanda evli cocugu var ve esiyle ayrı yasıyormus.. tutturdu dayım ben bosanıcam diye! o kadınla yasayacakmış..dayımın 2 oglu var yazık günah be.. o karına yazık senin her kahrını cekti!!! simdi sorum olacak bu bayanın facebook adresini adını soyadını biliyoruz ve telefon no bulmamız gerekiyor.. nereden bulabiliriz? böyle bir uygulama var mı telefona falan indirebilecegimiz
canım suan ailesinden kimseyle görüşmüyor elinde avucunda ne varsa kaybetti zaten salaklıgına doymadı.. yengemde cocuklarım var diye affetti hep.. oda boşanmak istiyor aslında ama önce bir kadınla konusmak istyor
kadına ulassanızda bırsey ıfade etmez dayınız asık olmus daha cok kızacak bu sefer.dayının esı bosanmayı mecbur kabul edecek yazık tabı fakat işte birseyyapılamıyor malesefhanımlar konu benimle alakalı olmasa da beni de baglıyor..
HANIMLAR EKSİK YAZDIM BİRAZ UZUN OLDUGU İCİN KISACA YAZMAK İSTEMİŞTİM.. DAYIM BOSANALIM DEDİ EVET AMA DAHA SONRASINDA KADIN EŞİNDEN AYRI YAŞADIGI İCİN BU SEVGİLİ DAYIMDA YENGEMLE AYRI YASAYAYIM O KADINLA BİRLİKTE OLAYIM CANIM İSTEYİNCEDE EVE GELEYİM HESABI YAPTIBOŞANMAKTA İSTEMEDİGİNİ SÖYLÜYOR ARTIK. HEE BEYİMİZ 2 EV OLACAK CANI HANGİNE İSTERSE ONA GİDECEK..