Bir ailevi konu daha .Kafayı yemek üzereyim .

Sen ne yaşıyorsan o kadın da onu yaşamıştır emin ol. Kaynananın ezilmişliğinin faturasını ödemek geline düşer zaten.

Görümceniz kayinvalidenizle birlikte mi yaşıyor acaba?Her gittiğinizde orada olduğu için sordum?Yoksa ayrı evde fakat bilerek mi aynı zamana denk getiriyor eger ayriysa konuşacaklar varsa telefonda veya derdi olduğu zaman gorumcenizin evinde bulusabilirler sende rahatsız olmazsın.Yada sen her zaman gitme.Belki seni gıcık ettiğini anlıyorsa bilerek yapıyor olabilir mi?Bence görümceni umursama bak gebesin strese girmemelisin onu dusundukce gerilirsin.O kadar yıl gidilmemiş cocuk babanne ve amca hala bilmemis tam korona 30 binlerde eş 37 haftalık hamile tam zamaniymis zaten gidilmesinin.O çocukta istememekte haklı bence kimbilir maddi ve manevi ne zorluklardan geçtiler tek başlarına.

Üst katında yaşıyor .Bizim gelecegimizi duyuyor ya da annesi söylüyor .Aşağıya iniyor hemen .Her gelmemizde geliyor zaten.

Artık hiçbirini umursamayacagim .Ne halleri varsa görsünler .İki gündür kasik,karın ağrısından uyuyamıyorum .Kendimi sıkmaktan.

Eşinizde iş yok ksuura bakmayın o önce sizi insan yerine koyucak ailesi sonra size saygı duyacak balık bastan kokar

Aynı konu benim başıma geldi. Birebir aynısı. Kaynanam Zonguldak'a eski komşularını ziyarete gitmek istedi ve ben hamileydim. Üstelik tanyonumda ani dalgalanmalar yaşıyordum. Hiç umurunda değildim ne ben ne de karnımdaki bebeğim. Eşime ısrar etti illa gidelim gidelim diye ve bana hiçbirşey sormadı. Altlı üstlü oturuyoruz. Bekar görümcem dediki yengem üç gün yalnız nasıl duracak ya birşey olursa dedi. Kaynanam zerre umursamaz bir tavırşa ne olacak sanki, sen bırdasın dedi görümceme. Görümcem sinirlendi ben mi bakıcam sanki ben ne anlarım dedi. Kaynanamda isterse gitsin annesinde kalsın dedi. Eşim beni o kadar ezmişti ki o zamanlar hiç ses çıkaramıyordum. Top gibi ordan oraya atıyorlardı beni lafla resmen. Sonra eşim anladı durumu. Yola çıktılar. Aradan bir saat geçmedi eşim geldi. Yağmur vardı gitmek istemedim dedi. Aslında dert yağmur değildi seni ve oğlumu yalnız bırakmak istemedim dedi. Nasıl mutlu olmuştum insan erkek kadın gebe ya da lohusa o bu şu farketmez. Dışlanmak geri planda bırakılmak herkes için zor ve kötü bir durum gerçekten.

Ay hic sevmem yanimda böyle bisey bikere oldu bidaha asla olmadi izinde vermedim basinda neyse sonuda o olur birakin gitsin sonra cok kötyüm sancilaniyorum ölüyorim deyin o 12 saati nasil gittyse gelmesinide bilsin akilsiz kus ya esin kusura bakma bende sinirlendim üzüldüm burda esin hayir demesini bilmeli dicem ama cocuk degll gittiyse ne telefon ac ne de telefonlara cik bence bidahada gitme onlarin evine hamilesin zaten yat dinlen evinde gelmek istiyeni bile kabul etme rahatsizim de ay yemin ediyorum öyle kaynvalidem olsa burnundan getirirm cocuk olunca kucagina vermem be pislik kadin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…