Bir akıl iki akıl üç akıl.....

1 saniyee söyleiğimi geri alıyorum siz çağırmayın eğer kendileri istiyorlarsa kapımız açık de cnm diğer konun aklıma geldide krem kabarık elbise olayı bu kız hiç iyi nyetli değill . Sen davet etme kaynınada , eğer siz gelmek isterseniz kapım açık demelisin.

aaaaa bu elti o krem kabarık elbise giyen elti demek bilmiyodum o konuda da sinir olmuştum zaten. pek iyi niyetli gibi görünmüyor açıkçası

kayınpeder sizi oturtmadığı eve niye kayınbiraderini oturtmak istedi orasını anlamadım.

kayınpeder sizi oturtmadığı eve niye kayınbiraderini oturtmak istedi orasını anlamadım.

Kayınpederim karışmaz kayınvalidem ilgilenir bu durumla ;Bizim düğünümüzden 1yıl önce orada oturmamıza karar verdik ben eşyalarımı ankastre aldım
falan ..Nişanlım askere gtii 5.5 ay asakerlik yatı ve dönmesine 3 ay kala kayınvalidem evin aidatları çok
biz ödeyemiyoruz o yüzden burayı kiraya verelim bende anne lütfen 3 ay sabredelim nişanlım gelecek bende iş bulurum ozamana öderiz dedim
ama buna rağmen 1 hafta içinde kiraya verildi ben çok ağladım ozaman
sonradan düğün zamanı geldi ve kayınvalidem kiracıyı çıkaramam siz kiraya çıkın dedi bende eşyalarımı geri vermek zorunda kaldım çünkü kiraya çıktığım ev
ankastreye uygun değildi uygun olanlar ise bizim bütçemize göre değildi .......Ozaman kayınvalidem zaten 1 yıl kirada durun ozaman bu kiracımız memur tayini çıkacak gider siz buraya gelirsiniz istediğiniz gibi tadilat yaparsınız falan dedi
Tabi dünyagüzeli eltim o sıralar yok hiç ortalarda
sonra düğün zamanı tuturdu kaynım bu arada eşimden büyük yaşça evlencem ben ve kayınvalidemin babası vefat etti
cenazeden 5 gün sonra kız istemeye gittik falan..... 2 hafta sonrada bizim düğünümüz oldu
Şimdi bunlar evlenirken tutturdular biz o evde oturucaz biz kira veremeyiz
onalrın ikiside çalışıyolar falan diye eşimde hemen annesine hayır dedi hani biz oturacaktık o evde sen nasıl onlara söz verirsin dedi ve eşim tamam ozaman biz parasıyla satın alıyoruz dedi abisi aradı tartıştılar falan sonuçta biz parasıyla o evi aldık onlarda alt katı başka birisinin dairesini kiralık olarak tuttular abisi tehdit ederek eğer sen oturmayacaksn bak ben oturucam eşimde hayır dedi oturucam falan bu mevzu böylee

Siz para verip aldık diyorsunuz ama merak ettim tapuyu üstünüze aldınız mı yoksa sadece sembolik olarak mı bir şeyler oldu? Eğer alma olayı olmasaydı ev kayınvalidenlerin canları kimi isterse onu oturturlar diyecektim. Biliyorum haksızlık ama size yapılmayıp ona yapılacakları önceki konunda okuduktan sonra (ki arada 6 ay gibi kısa bir zaman var ekonomik şartları çok farklı olamaz) demek ki kardeşler arasında da ayrım olabiliyor diye düşündüm. Şu an için eltim yok herhalde bundan bir 10 yıl sonra filan ancak olur ama burda okuduklarımdan sonra şimdiden tırsmaya başladım ben nasıl biriyle karşılaşacam diye...Eltini ben iyi niyetli olarak görmüyorum. Yerinde olsam fazla muahttap olmam. Diğer arkadaşların dedigi gibi topu eşine at.

Eşin de çok hırslıymış yani.Ne üzücü iki kardeş arasına bu konuların girmesi.Keşke satıp yarı parayı size yarı parayı onlara verselermiş.

kredi ile alındaığından mecbur üstümüze almalıydık yoksa kayınvalidem asla
verdirtmezdi kayın pederime orayı bize

Eşin de çok hırslıymış yani.Ne üzücü iki kardeş arasına bu konuların girmesi.Keşke satıp yarı parayı size yarı parayı onlara verselermiş.
evet tatlım br ev sattılar bu düğün öncesi onun parasını iki büyük abisi bölüştü eşime pay vermediler
birisi benim işlerim kötü durumum yok öteki ise evleniyorum durumum yok
ee bizimde takılarımız olduğu için bizim ihtiyacımız olmadığını düşündüler.
Eşim bu yüzden çıldırdı tabi bende etkili olmadım diyemem ama yapacak birşey yokru ok yaydan çıktı birkere

Evet o zaman eşin hırslanmakta haklıymış. Neyse artık bu konuları geride bırakıp görüşün bence. Laf sokmaya falan da gerek yok çünkü dinimizce akrabayla ilişkiye kesmemek lazım kuranda var.

kredi ile alındaığından mecbur üstümüze almalıydık yoksa kayınvalidem asla
verdirtmezdi kayın pederime orayı bize

eğer ev şu anda sizin üstünüzeyse çok sevgili müstakbel eltin istedigi kadar kendini paralasın; olay eşinde bitiyor. Hazır eviniz varken siz neden kendi evinize geçmeyip kirada kalasınız ki... sizin çabalamanız gerekn durum yok bence.

Aralıkta dünya güzeli eltim ve zurnacı kaynımın:))) düğünleri var onlar bir evlensinler kayınvalidem eltim ve ben
aynı apartmanda oturacagımız için
ben bermuda üçgenine ne kadar geç katılırsam okadar iyi olacak gibi görünüyor Düğüne misafir gibi gidicem
evime davet konusunda arada kaldım yaa kaynım dioki bak benim nişanlım dioki biz bi evlenelim
ben smacı arayıp yemeğe çarıcam.Ben ramazanda davet ettim kayınvalideme söyledim o ben abinleri ararım dedi ama gelmediler
bende kaynıma abi bayram geçti 2 tane niye gelmediniz insanlar bayramda arayıp gelmezki dedim oda ya smac haklısın
ama ben senden bunu rica ediyorum dedi iyi niyetli konustu yaaa off hemen yumuşuyorum

yani eltin olacak bayan o kadar sıradan ki k..çını kaldırtabilmek için araya k.b koyuyor;oda zorla davet ettirmek için arıyor dehşet bir şey yanı ne duydum ne gördüm. ben olsam kesinlikle kabul etmemde hani olurda sen davet edersen bari k.b çok ısrar etti bu konu çözülsün diye yoksa nerdeee müsait olacaktıkta bir araya gelecektikte o-hoo diye belirt emrivakiliğini.... bravo diyorum yalnız bu kadına çok güzel kurgulamış kendini nasıl önemseteceğini

Son düzenleme:
tatlım bence de çağırsan iyi olur. Yoksa eltin iyice sapıtacak ve seni eşinin ailesinin gözünde küçük düşürecek. Hem çağır, hem de o duyduğun şeylerden haberin yokmuş gibi pür neşe olursan çok daha iyi olur diye düşünüyorum...

Siz onunla son bir kez daha bir araya gelin.Yani en azından bu son şansı tanıyın ona.Kendisini davet ettirmek için kaynınızı araya sokup kendi egosunu şişirmeyi planlıyorsa sizde oyununu bozun çağırın evinize,söyleyin içinizdekileri.O zaman sinirden şişer eltinizBüyüklük yapın bir defa daha.Konuşmaktan ağız aşınmaz neticedeç

güzelim ben diğer konunu okumamıştım...ve davet ettiğiniz halde önceden gelmediyse bencede şimdi çağırmayın ve ileride illaki abisi olduğu için çağırmak gerekecek eltinle değil abinle muhattap ol ama huyuna suyuna giderse arada tabi onunla muhattap olun...ama bence şimdi çağırmayın.....ama kaynınıza uygun dille anlatın...tabi düğünümde böyle yaptı demeyin ama birkaç defa çağırdım biliyorsun gelmedi bir de daha beni tanımadığı halde benim hakkımda kıskanç demiş... o kendi egosunu tatmin edecek diye ben alttan almak zorunda değilim(bu son cümleyi söylemesiniz daha iyi ama)

buarada merak ettim de ev sizinmi eşiniz mi üstüne

ayrıca birde şu var:26: ben hiçbir kızın düğün zamanı yanlız bırakılmasından yana değilim yha sizi çok çok kötü durumda bırakmadıysa eğer.....:26: gerçi oda sizi düğününüzde çok üzmüş ama neyse....

Tövbe Bismillah!.. Daha o eve gelin olmadan ortaligi karistirmasi, butür konusmalar yapmasi hic kabuledilir birsey degil...Dügünü bile olmadan size karsi böyle davraniyorsa, devamini tahmin etmek zor degil....Bence onun istedigi sekilde olmasin bu konusma...Esiniz kayninizi arasin davet edilecekse o etsin, o kenarda durup müstakbel esini ortaya sürmeye baslamis simdiden...Konusmaniz ve gerekeni söylemeniz sart ama daveti siz yapmayin....

iyide güzelim madem ev alabilecek gücünüz vardi ne diye o evi alirsiniz memlekette evmi yok allasen
isin yoksa ömür boyu ugras dur zordur aile apartmaninda yasamak herseyiniz göz önünde ben cok rahatsiz olurum sahsen
eltine gelince madem büyük kaynin seni arayip rica etmis kirma derim

Cahil bir kız sanırım kaynının nişanlısı, vardır ya hani öyle tipler kimse sevmez onları dışlanırlar. Yani o elbise meselesi felaket kızın iyi niyetli olduğunu varsaysak bütün herşeyde bunu kabul etmiyor aklım. Bence kayının hatrına davet et, belki yanlış anlaşılma vardır en azından sen üzerine düşen görevi yaparsın sonrasında da fazla muhatap olmazsın. Diğer konuna yazdım mi bilmiyorum ama sakın onun gibi beyaz-krem bir elbise giyme hatasına düşme, onunki unutulur sen kötü olursun. Ama çok şık bir elbise giy ve saçını güzelce yaptır bence.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…