- 13 Ekim 2009
- 1.371
- 12
- 158
1 saniyee söyleiğimi geri alıyorum siz çağırmayın eğer kendileri istiyorlarsa kapımız açık de cnm diğer konun aklıma geldide krem kabarık elbise olayı bu kız hiç iyi nyetli değill . Sen davet etme kaynınada , eğer siz gelmek isterseniz kapım açık demelisin.
kayınpeder sizi oturtmadığı eve niye kayınbiraderini oturtmak istedi orasını anlamadım.
Siz para verip aldık diyorsunuz ama merak ettim tapuyu üstünüze aldınız mı yoksa sadece sembolik olarak mı bir şeyler oldu? Eğer alma olayı olmasaydı ev kayınvalidenlerin canları kimi isterse onu oturturlar diyecektim. Biliyorum haksızlık ama size yapılmayıp ona yapılacakları önceki konunda okuduktan sonra (ki arada 6 ay gibi kısa bir zaman var ekonomik şartları çok farklı olamaz) demek ki kardeşler arasında da ayrım olabiliyor diye düşündüm. Şu an için eltim yok herhalde bundan bir 10 yıl sonra filan ancak olur ama burda okuduklarımdan sonra şimdiden tırsmaya başladım ben nasıl biriyle karşılaşacam diye...Eltini ben iyi niyetli olarak görmüyorum. Yerinde olsam fazla muahttap olmam. Diğer arkadaşların dedigi gibi topu eşine at.
evet tatlım br ev sattılar bu düğün öncesi onun parasını iki büyük abisi bölüştü eşime pay vermedilerEşin de çok hırslıymış yani.Ne üzücü iki kardeş arasına bu konuların girmesi.Keşke satıp yarı parayı size yarı parayı onlara verselermiş.
kredi ile alındaığından mecbur üstümüze almalıydık yoksa kayınvalidem asla
verdirtmezdi kayın pederime orayı bize
eğer ev şu anda sizin üstünüzeyse çok sevgili müstakbel eltin istedigi kadar kendini paralasın; olay eşinde bitiyor. Hazır eviniz varken siz neden kendi evinize geçmeyip kirada kalasınız ki... sizin çabalamanız gerekn durum yok bence.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?