Bir akıl iki akıl üç akıl.....

sen davet ettinde mi gelmediler :26:

Son düzenleme:
Şimdi genelde niçin aynı apartman demişsiniz açıklayayım;
Biz evlenirken eşimin benim iş durumumuz şimdiki gibi iyi depğildi
ve biz o eve muhtaçtık hatta eşyalarımızı bile oraya göre belirlemiştik neyse bir şekilde
olmadı kiracı var çıkartamayız falan dediler ama şimdi abisi evleniyor ve o evde
oturmasına karar vermişler ama eşim bunu duyunca çok sinirlendi ben oturmadım sizde oturmayın dedi
onlar ısrar edince ben alıyorum o evi dedi ve babası ve amcası ile ortak o ev amcanın payını verdi babasınada ben
o evden para almadım dedi ve öyle aldı
bende ya huzursuz olursak yapmayalım dedim eşimde aynen şöyle cevap verdi ozaman gideriz
eğer seni huzursuz ederlerse bizde orayı kiraya verir çeker gideriz dedi bişey diyemedim böyle oldu.

Birde daha önce ramazanda ben iftara davet ettim ama kayınvalidem ben ararım çağırıım zaten bende,
hep kayınvalidemle gittim bugüne kadar kimse beni aramadı ama işleri varmış gelmediler yani dolaylıda olsa davet ettim

GEÇTİĞİMİZ CUMA GÜNÜ ÇAĞIRACAKTIM TABİ KARAR VERMEKTE ÇOK ZORLANDIM
kaynımı ararım numarası bende yok hem ne fark ederki dicektim sen söyle vaktiniz varsa buyurun gelin
Çok zorlarsa al numarası falan diye bende arayıp burada bir arkadasımın yazdığı gibi
"sizinde çok işiniz
var bizimde abim ısrar etmese biz nasıl görüşecekik diyecektim "
tam hazırladım
kendimi eşimi aradım söylemek için Benim canım kocam eve çok sevdiğimiz arkadaşlarımızı davet etmiş
sende uygunsun demi dedi bende aaa canım abinlerini çaaracaktım ben dedim oda boşver
sen onları zaten istemiyos sonra çağırırsın dedi Bende tamam dedim

oH benimde işime geldi zaten eşim çağıralım diyene kadar düşünmüyorum çağırmayı
Hem ben eşim için katlanıyorum oda istemedikten sonra ben hiiiççç duymam görmem bilmem:)) yanlışmı yım

Kaynin evlenmeden böyleyse durum, evlendiginde nasil olur düsünemiyorum bile:44:Kendinden cok tavizde verme, sonra karsi taraf yaptiklarini sürdürür, böylelerine yeri gelince lafi sokusturacaksin, haddini bildireceksinki yerini bilsinEsinin tutumunuda cok begendim, seni ezdirmiyor, aferim valla, bir cok erkege örnek olsun buda

Bugün çağırıcam ya eşim dün akşam dediki aşkım çağırda kurtulalım
-ya çok gerginim ben arayacağım bugün dün akşam temizlik yaptık
yemek malzemelerimi hazırladım ama ben ne dicem şimdi o kıza of yaa
telefonuda yok bende akşam üstü arayım belki işi vardır diyorum
ya işi varsa şimdiden öğrenip rahatlıyım
Ya biliyorum çok önemli değil ama ben kendimi ne bilim böyle kötü hissediyorum

niye bu kadar geriliyosun ne gerek var. sen son derece sakin rahat bir tavırla ara akşam müsaitseniz bize bekliyoruz de kapat en azından gelsinlerde kurtul gitsin tl no sunu da al kaynından en azından susturmuş olursun onları da. akşam da son derece güler yüzle kendinden emin bi şekilde karşıla ki sonrasında eşin de kaynın da seninle ilgili bi durum olmadını yeni gelinin kıskandını anlasınlar:)

Çok haklısın niye bukadar önemsediğimi bilmiyorum yilk defa misafirde ağırlamayacağım
ama akşam kendimi duygularımı kontrol edebilirmiyim bunun için ne yapmam gerekecek onu düşünüyorum

Çok haklısın niye bukadar önemsediğimi bilmiyorum yilk defa misafirde ağırlamayacağım
ama akşam kendimi duygularımı kontrol edebilirmiyim bunun için ne yapmam gerekecek onu düşünüyorum

bak benim de durumum senin gibi sayılır şu an nişanlı olan eltim biraz ön plana çıkmaya çalışıyor gibi geldi bana ama inan benim hiç umurumda degil geçen cumartesi geleceklerini söylediler buyrun gelin dedim börek kek salata filan yaptım oturmaya gelecekler diye. o belki benim giyinip süslenip karşısına çıkmamı bekledi ama ben normalde de inanılmaz şık gezen biriyimdim dışarıda işyerinde filan ama evde son derece sade bi eşofmanla karşıladım son derece de güler yüzle karşıladım. o da şaşırdı gecenin sonunda herkes memnundu. ben son derece doğal ve rahattım hiç kasmadım kendimi bırak istedii kadar oynasın o. sen doğal ol yorma kendini kaynım da eşimde bana övgüler yağdırdılar gece boyu:))

GELDİLER bu cuma günü saat 15 te aradım belki işleri vardırda gelmezler diye
Eşimi aradım abisi yanındaymış dedim şu kızın telini istede çağırayım bugün oda istedi
aradım gaye
t mesafeli birşekilde :ben smac aksam müsaitseniz akşam yemeğe gelin dedim
oda ay ben bi konusayım seni arar haberdar ederim dedi aradan 2 saat geçti
eşimi aradım abisi yanında ya ne oldu geliyolarmı dedim ona göre alışveriş yapıcam dedim
eşimde yemek olmazmış geç gelcekler 9-10 gibi dedi
Neyse 21.30 da geldi bunlar hiç tepkisiz sadece hoşgeldiniz dedim kız bir başladı yok biz şunu aldık
şu çok para verdik balayımız çok pahallı yerler biz çok para harcıyoruz sürekli
kaliteli takılıyormuş eşyaları marka olmalıymış gelinliğinde sahte savaroski kullanmamış gece 1 e kadar kız konustu biz dinledik
felaket sıkıldım görgüsüz sürekli ne aldılarsa parasını söylüyor falan ya bırak akrabalığı
normal günlük yaşamımda benim konusmayacağım selamlaşmayacağım birisi
en tahammül edemediğim tiplerdir sonradan görmeler ayşşş neyseki bitti ohh

canım benim son bir şans ve konuşunca duruma göre hareket edersin belki düzelir aranız bellimi olur.hem eşininde hoşuna gider bence eğer davet etmezsen haklı iken haksız duruma düşürürler.konuşmanın sonucu olumsuz olursada ona göre hareket edersin.için rahat olur bence:))

hava atmaya mı gelmiş oraya evle ilgili peki ne dedi cnm

Aslında hava atacak hiçbişeyi yok ne işi var nede başka başiyisi onun derdi sanırım benle
Biz düğün yapamayacağız diye konusurken aa ben nişanımı bodrumda yaptırıcam
Diye kendince bişiler uydurdu sonra ne nişan ne bişe sadece bikere istemeye gittk orda söz oldu
işte 6 ay sonrada apar topar kışın ortasında hafta içine denk gelen günde düğün pardon balo salonuymuş
:)))Onun tarzı değilmiş düğün salonu Bostancıda balo salonuymuş bende dedim hangi otelin yokk otel değilmiş ama
düğün salonuda değilmiş Balo Salonumuş orası tabi Böyle saçma sapan sonradan görmelikleri var
Hoş parada olsa içim yanmıcak yalan söylüyor bende sessizce dinledim.ü
Evime gelince pek beğenmedi o böyle taşlı tuşlu derili koltuk falan seviyo benim evimse alabildiğine sade
renkler pastel öyle düz bu benim zevkim beğenmedi ama sade olduğu içinde yorum yapamadı
hiç umrumda değil zaten ben normal hayatımda böyle birine asla selam bile vermem benim tanıdığım bile olamazdı
ya işte gönül foseptikte bu sefer yapacak bişi yok:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…