- 27 Temmuz 2019
- 2.720
- 9.198
- 158
- Konu Sahibi Atlantistebiranka
kızlar merhaba, uzun zaman sonra geldim. önceki konularımdan hatırlayanlar olacaktır, bilmeyenler için özet geçeyim; psikopat bir anakuzundan boşanma aşamasındayım. malumunuz anlaşmalıya asla yanaşmadığı gibi binbir dalavere ile iftira atıp, nafakadan tazminattan, altınlardan yırtma derdinde.
buraya Dürüstlük mü salaklık mı? şöyle bir konu açmıştım. sonunda da bende kalan ufak tefek altınları dilekçeye yazdırdım. dilekçemde hiç yalan olmaması, hakim karşısında dürüst olmak amacıyla. şu an bu düşüncem karşı taraf tarafından kullanılıyor. altınları benim alıp gittiğimi iddia edip, ailesinin elimden almadığını söylüyor. nasıl ispat ederim hiçbir fikrim yok. ve bu yalana hakim inanırsa ben altınları da alamadan onların istediği gibi boşanmak zorunda mı kalacağım?
tecrübeli olanlar, bilgisi olanlar lütfen. sıkıntıdan çıldırmak üzereyim.
buraya Dürüstlük mü salaklık mı? şöyle bir konu açmıştım. sonunda da bende kalan ufak tefek altınları dilekçeye yazdırdım. dilekçemde hiç yalan olmaması, hakim karşısında dürüst olmak amacıyla. şu an bu düşüncem karşı taraf tarafından kullanılıyor. altınları benim alıp gittiğimi iddia edip, ailesinin elimden almadığını söylüyor. nasıl ispat ederim hiçbir fikrim yok. ve bu yalana hakim inanırsa ben altınları da alamadan onların istediği gibi boşanmak zorunda mı kalacağım?
tecrübeli olanlar, bilgisi olanlar lütfen. sıkıntıdan çıldırmak üzereyim.