sonuçta aynı şehirde değillerse 10gün onlar için çok önemli olmalı..
arkadaşınız ne heycanla gelmiştir..
nişanlısıda gidip kuzenler de..
ben olsam da çok kırılırdım..7gün kalıyo onlara ama her sn değerli olmalı bence özlememiş mi hiç yanii..
sevgilisini tanımıyoruz sevmiyo diye düşünemeyiz tabi dediğin gibi onlar ince düşünemiyo bayanlar kadar ama..yine de çok kırıcı..
aynen çok kırılmış bu duruma o da oyle dıyo ozlememiş falan diye.....şu an çok sevıyo gıbı goruluyo eşı ama yınede kız aklına fena takmış durumda ne desem fayda etmıyo yani benım arkadasıma anlatmak ıstedıgım tamam kırılmakta cok haklı ama illakı bu onu sevmıyo anlamına asla gelmez ıkısı farklı seyler bence..kuzenlerle eglencesi daha tatlı gelmıs olabılır bence...ah erkekler ahhhhhh
bende oyle dusunuyorum,evlı ve su an soyledıgım gıbı sorunları yok ama ıste takmıs durumda benı sevmıyo yoksa sadece benım yanımda olmak ısterdı falan dıyo ama ne yazık kı erkekler bızım kadar dusuncelı degıllersoyledıgınız gıbı sevseler bile bızım ıstedıgımız kadar bızlerle vakıt gecırmek ıstemıyo olabılıyolaryai sırf onun yanında kalmak isteseydi bile bu bır sevgı kanıtı da olmayabılırdi...
sanırım arkadaşın hayatında büyük sorunlar yaşamamış veya yaşamıyo.
geçmişte kalakalmış.
bi arkadaş buraya yorum yazmıs çok saçma buldum diye..
gerçekten canım sencede saçma değil mi?
bır kac zamandır arkadasım nedensız kotu hıssetıgını soyluyordu kendısını ve anltaıgına gore sanırım depresıondaydı ve galıba boyle seylerı de kafasına da takması bu nedenle ama bılemıyorum o yuzden saçma veya degıl de dıyemıyorum:26:bır kac zamandır bu durumu atlatmıs gıbıydı:26:aslında sacma olan nokta su bu bır sevgı kanıtı degıldır onun oyle yapması de sevmıyo anlamına da gelmıyo bence ama işte..bır kac gun ıcınde kendısıyle gorususcem ve bu yorumları de anlatırsam belki bıraz rahatlatırım....