doğru söylüyosunuz.bu ben ve kızım için çok zor olacak.nasıl böyle oldu anlayamıyoırum.görücü usulü falan evlnmedik ki biz.yıllardır sevdiğim adam bu mu? kızını bile gözü görmeyecek kadar ne olmuş olabilir.
ben 2 yıllık ünv mezunuyum iş bulmak zor.o doktor.ben herkese karşı çok zor durumda kalıcam çünkü biz daha ev bile kurmadık.ben salak gibi ev bakıyorum netten eşya bakıyorum heves ediyorum eşim gelecek yakında düzenimizi kurucaz diye.meğer onun hiç umrunda bile değilmiş.çocuğuda görmicem senide görmicem dedi.gelmicem o eve dedi.kızım 6 aylık oldu dün akşam hoparlörü açtım ilk defa bu kadar çok ses çıkardı kızım konuşuyomuş gibi.hiç tepki vermedi.dedimki babası bak kızın konuşuyo senle sende bişiler sölesene dedim.ne sölicem falan dedi.sonra 1 saat sonra çocuğu uyutunca aradım.bir dedin mi var,benle paylaş dedim,derdim sendin dedi.istemiyorum dedi,mutlu değilim dedi.ben kime ne dicem hiç bilmiyorum.biz 6 yıldır birlikteydik,daha 1,5 sene oldu evleneli.evlenirken babam aldı karşısına konuştu beni,evlilik şakaya gelmez kızım dedi,eminmisin bu insanla bir ömür geçirmek istediğinden dedi,eminim dedim.ben emindim.ben ailemin karşısına geçip nasıl derim şimdi.daha evlendiğimi bile hiç anlamadım ki.
benimde bu aklıma geldi. kocanız ruhsuz ve duygusuz biriymiş. sizi istemeyeni siz hiç istemeyin. bunuda ona söyleyin. beni istemeyeni ben hiç istemem . güle güle değin. çocuğunu bile özlemeyen adam adam değildir. trışkadır.Yanlış anlamayın vardır orada takıldığı bir bayan.
Sizin için yol yakın iken ayrılmak en mantıklısı istemediğini söylemiş.
6 aylık bir kızım var.eşimi çok seviyorum.ama anladığım kadarıyla o hiç sevmiyor artık.Hatta olur olmaz insanlara bile beni sevmediğini söylüyormuş. 2011 ekimde evlendik.fazla geçmeden hamile kaldım.ayrıca daha hiç aynı evde yaşamadık.çünkü o mersinin bir ilçesinde görev yapıyor.tayinini yanımıza aldırdı haziranda gelecek.ama bu gece telefonda beni istemediğini yine söyledi.ayrılırsak sen beni kızımlada görüştürmezsin nasılsa dedi.neden görüştürmeyeyimki.ama o bunu bahane etti ve haziranda eve gelmeyeceğini söyledi.hiç uyku uyumadım.kızımdan af diledim onu böyle bir hayata getirdiğim için.daha evimizi kurmamıştık,2 ayda bir hafta sonuna gelip gidiyordu.ama 3 aydır hiç gelmedi.bebeğide mi özlemedi anlamadım ki.ne yapacağımı hiç bilmiyorum.
ben dün gece yaşadığım olayı paylaştım burda.daha ne yaşadığımı ben idrak edemedimki,anlamaya çalışıyorum henüz,
ben 2 yıllık ünv mezunuyum iş bulmak zor.o doktor.ben herkese karşı çok zor durumda kalıcam çünkü biz daha ev bile kurmadık.ben salak gibi ev bakıyorum netten eşya bakıyorum heves ediyorum eşim gelecek yakında düzenimizi kurucaz diye.meğer onun hiç umrunda bile değilmiş.çocuğuda görmicem senide görmicem dedi.gelmicem o eve dedi.kızım 6 aylık oldu dün akşam hoparlörü açtım ilk defa bu kadar çok ses çıkardı kızım konuşuyomuş gibi.hiç tepki vermedi.dedimki babası bak kızın konuşuyo senle sende bişiler sölesene dedim.ne sölicem falan dedi.sonra 1 saat sonra çocuğu uyutunca aradım.bir dedin mi var,benle paylaş dedim,derdim sendin dedi.istemiyorum dedi,mutlu değilim dedi.ben kime ne dicem hiç bilmiyorum.biz 6 yıldır birlikteydik,daha 1,5 sene oldu evleneli.evlenirken babam aldı karşısına konuştu beni,evlilik şakaya gelmez kızım dedi,eminmisin bu insanla bir ömür geçirmek istediğinden dedi,eminim dedim.ben emindim.ben ailemin karşısına geçip nasıl derim şimdi.daha evlendiğimi bile hiç anlamadım ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?